На коя дата ви превеждат майчинството?

• 159 812
  • 769
  •   2
Отговори
# 375
Ала-Бала благодаря за отговора. Счетоводителката каза 10ти януари...пак стават повече от 15 работни дни...както и да е..

# 376
Здравейте,да попитам и аз че хич не съм наясно майчинството за първата годинка ми изтече на 01,01,2012 сега трябва да почна да получавам майчинство за втората , работодателят трябва да внесе декларацията за втората година до 10 февруари за януари ,аз кога трябва да получа първите си пари.Мерси за отговора

# 377
  • София-Младост
Здравейте,да попитам и аз че хич не съм наясно майчинството за първата годинка ми изтече на 01,01,2012 сега трябва да почна да получавам майчинство за втората , работодателят трябва да внесе декларацията за втората година до 10 февруари за януари ,аз кога трябва да получа първите си пари.Мерси за отговора
Работодателя ще внесе декларацията, след като подаде декл.1 за м1, а не до 10-то число. И след това до 15 работни дни изплащат обезщетението.

# 378
  имам едно въпросче,ако някой може да ми отговори -на 23.12.11год.ми изтече последният болнични даден от педиатъра на детето,него ми го изплатиха на 22.01.12год. дали знаете кога започват да плащат обезщетението от нои,всички документи съм ги попълнила и дала на счетоводителката

# 379
  • Пловдив
  имам едно въпросче,ако някой може да ми отговори -на 23.12.11год.ми изтече последният болнични даден от педиатъра на детето,него ми го изплатиха на 22.01.12год. дали знаете кога започват да плащат обезщетението от нои,всички документи съм ги попълнила и дала на счетоводителката

правят превод в рамките на 15 работни дни от внасянто на декларацията в НОИ.дали ти е представена декларацията?

# 380
да на 5.01,12г, заедно със болничният за декември

# 381
  • Пловдив
да на 5.01,12г, заедно със болничният за декември

явно има проблем-провери с пик код,ако имаш.
пиши мейл-има ги на сайта.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 17:48 от ♥Elfita♥

# 382
мерси за бързият отговор  bouquet

# 383
  Привет и от мен - поредната мама , която не е никак наясно с изплащане на майчинството  Rolling Eyes
  Къде се отбелязва дали е внесена декларацията , която се подава след изтичане на третия болничен - там където си гледам болничните ли или другаде ? Защото попълних и предадох въпросната декларация още с представянето на последния болничен - декември месец , а не я виждам в сайта на НОИ . А пише , че последното представяне на сметката ми е на 3.02.12 .
  И кога горе-долу трябва да започнат да ми изплащат майчинството - последния болничен изтече на 05.01.2012г .

# 384
  • Пловдив
  Привет и от мен - поредната мама , която не е никак наясно с изплащане на майчинството  Rolling Eyes
  Къде се отбелязва дали е внесена декларацията , която се подава след изтичане на третия болничен - там където си гледам болничните ли или другаде ? Защото попълних и предадох въпросната декларация още с представянето на последния болничен - декември месец , а не я виждам в сайта на НОИ . А пише , че последното представяне на сметката ми е на 3.02.12 .
  И кога горе-долу трябва да започнат да ми изплащат майчинството - последния болничен изтече на 05.01.2012г .

да,там ще ти излезе в нова таблица отдолу
няма как да я видиш,защото още не е внесена предполагам.някъде през февруари ще ти я внесат.не е важно кога ти си я попълвала,а от кога влиза в сила тя
законовия срок на изплщане е до 15 работни дни от внасянето на декларацията.това за парите за януари
за февруари ще ги получиш до 5 ти март и така докрая на 410 те дни

# 385
  Хиляди благодарности за изчерпателния отговор . 

# 386
Здравейте, имам следния въпрос - до коя дата се привежда майчинството? Миналия месец го получих на 9 число, а този все още не е направен превод и в сайта им проверявам, но ми пише "по случая са почнали плащания" - това стои от миналия месец. Предварително благодаря

# 387
  • Пловдив
Здравейте, имам следния въпрос - до коя дата се привежда майчинството? Миналия месец го получих на 9 число, а този все още не е направен превод и в сайта им проверявам, но ми пише "по случая са почнали плащания" - това стои от миналия месец. Предварително благодаря

в кой период от двете години си

# 388
Първа година съм,от 24 декември до 24 септември

# 389
  • Пловдив

от 135 до 410 я ден се превеждат до 5 число на месеца
като само първия месеце,докато внесат декларацията има закъснение

Пише ти,че са започнали плащания по декларацията и така ще стои докрая на 410 те дни.Би трябвало да са ти превели вече обезщетението за февруари.Пиши мейл на НОИ да питаш

Общи условия

Активация на акаунт