На коя дата ви превеждат майчинството?

• 159 797
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря за бързият отговор   bouquet

# 391
  • Mostly in my mind
днес видях в сайта на НОИ , че Деклрацията за втората година от майчинството ми се обработва. КОга трябва да ми преведат пари? И всеки месец по едно и също време ли е ? newsm78

# 392
  • София-Младост
днес видях в сайта на НОИ , че Деклрацията за втората година от майчинството ми се обработва. КОга трябва да ми преведат пари? И всеки месец по едно и също време ли е ? newsm78
Не, всеки месец в рамките на 15 работни дни, считено от подаване на декл. 1 от работодателя.

# 393
здравейте:)на първи март са ми подадени документи за първото майчинство,а него все още го няма .нрмално ли е още да не съм си получила парите или трябва да проверя някъде защо се бавят?и ако е нормално кога има надежда да го получа Simple Smileпредварително благодаря на който ми отговори Simple Smile

# 394
  • София-Младост
здравейте:)на първи март са ми подадени документи за първото майчинство,а него все още го няма .нрмално ли е още да не съм си получила парите или трябва да проверя някъде защо се бавят?и ако е нормално кога има надежда да го получа Simple Smileпредварително благодаря на който ми отговори Simple Smile
Къде си ги подала , до работодателя ли...от кога ти започва да тече майчинството?

# 395
Работодателя ми каза,че ги е подал тогава.започва да тече на 15 март-тогава сваршва третия болничен и започва майчинството

# 396
  • София-Младост
Работодателя ми каза,че ги е подал тогава.започва да тече на 15 март-тогава сваршва третия болничен и започва майчинството
Майчинство се нарича периодът след 410 ден, т.е. втората годинка на детето. Ти си подала една декларация за периодът 135-410 ден. При положение, че този период започва от 15 март, работодателя ще я подаде чак април. Началото на април ще получиш пари за периодът 01-15 март, а остатъка може малко да се забави, в зависимост от това кога работодателя подаде декларацията.

# 397
здр как се прехвъря маи4инство за втората година

# 398
# 399
благодаря

# 400
  • София
Първият месец майчинство ми преведоха парите на 1 ви, втория месец на 6ти, а този месец още ги няма. И на сайта на НОИ няма нищо.  Rolling Eyes

# 401
  • Пловдив
Първият месец майчинство ми преведоха парите на 1 ви, втория месец на 6ти, а този месец още ги няма. И на сайта на НОИ няма нищо.  Rolling Eyes

чакаш
първо фирмата трябва да плати осигуровките за март
240 те се получават обикновено след 20 то число

# 402
Здравейте,
На 28.03.12г ми изтече последния болничен от 135-те дни. Интересува ме, кога ще получа парите за април? Декларацията е подадена края на март /мисля/
Благодаря   bouquet

# 403
Здравейте,
На 28.03.12г ми изтече последния болничен от 135-те дни. Интересува ме, кога ще получа парите за април? Декларацията е подадена края на март /мисля/
Благодаря   bouquet
Ако е подадена в края на март до сега трябваше да е платена поне частта за март. Да не би по-късно или още да не е представена в НОИ?

# 404
Ако е подадена в края на март до сега трябваше да е платена поне частта за март. Да не би по-късно или още да не е представена в НОИ?
[/quote]

Така ми каза счетоводителката. Беше голям зор да отида преди края на март, защото тя ходи до НОИ веднъж месечно, към 30-ти.
Другият варянт е да я е занесла края на април, но няма начин, да не е подадена още  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт