Спамо- чат (21-27.12'09)- Ласото си подготви, Дядо Коледа хвани

• 35 634
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 1 335
Бачо,азтука си пускам един другар от  Варна да ми го опрая...с тийм вюъра.Той ми каза,нещо ама аз забраих,но много засича,разбери.Имам чувството ,че уиндоуса неможе да си носи.И скайпа и мсн-а.А нема вируси.Той ми го сканира на няквовреме,и едно ми сложи...утилитис нещо си.И то за допълнителен скрийн...ама като му дам пропъртис на май к. 1.61 гигахерца пр и 488 рам.

1.6 процесор и 512 рам си е направо млада майка бе, нещо се е сбозил Уидоса, хвани някой да го преинсталира.
На Кака е 1.7/512ка и рутира нет за още две машини, а тя мрази да затваря прозорци - и пак не е като костенурка на 3 ракии компа

# 1 336
Валериан с ракия - дали Нуката няма да е на черешата след малко  ooooh! Joy Joy Joy
Joy
Нищо и няма бе,той валериана не прави химия с ракията.
ма аз верно го глътнах с джибрито ма,като почна да ми люти на езика се осъзнах кво върша ooooh! Joy Joy Joy

# 1 337
Валериан с ракия - дали Нуката няма да е на черешата след малко  ooooh! Joy Joy Joy
Joy

Ух, добре. притесних се да не и стане...нещо  Crazy

# 1 338
Човек,уиндоуса съм го преинсталирала преди няма и месец.Хубав уиндоус е,не е пипан.
Тря ти кажа,че като пусна гейсбука и след 10 сек. край-спек як.
Рестарт и ай наново.То му са изви света от рестарти на туй нещо.

# 1 339
Joy
ма аз верно го глътнах с джибрито ма,като почна да ми люти на езика се осъзнах кво върша ooooh! Joy Joy Joy
Joy
Изобщо нямам думи.МА наще валерианчета са по 30 мг,аз ти каам,че пия един дет се едно си изпил диазепам,ама освен него и сичко др спиртно си пия.Нема страшну.Валериана действа по принцип на гладно.

# 1 340
Човек,уиндоуса съм го преинсталирала преди няма и месец.Хубав уиндоус е,не е пипан.

Хъмм, ъпдейтите на Уина изключени ли са, с ква антивирусна си, стена имаш ли, какво работи едновремено(скайп, icq,браузър-кой, колко прозореца са отворени едновемено, ,други резидентни програми - кви).

# 1 341
Аваст-лицензен,Последната мозила,3.5 май предпоследния скайп.Мозилата минимум 3 прозореца,на единия обезателно ютуб
Уиндоуса не ъпдейтва,не репортва.
Уола е пуснат.
ПОнякога забравам блусолейла,ама по принцип го изключвам.Същото и с уиндоуслайфа.Страя се да деактивирам сичко ненужно,след като го вкл.Сменила съм си интерфейса на уинд.Флекстайп...койт ми каза пича сто пъти да го мафна.Ма аз тъй не го мафнах.

# 1 342

ми явно гея не му понася мари Mr. Green Joy

# 1 343
Аваст-лицензен,Последната мозила,3.5 май предпоследния скайп.Мозилата минимум 3 прозореца,на единия обезателно ютуб
Уиндоуса не ъпдейтва,не репортва.
Уола е пуснат.
ПОнякога забравам блусолейла,ама по принцип го изключвам.Същото и с уиндоуслайфа.Страя се да деактивирам сичко ненужно,след като го вкл.Сменила съм си интерфейса на уинд.Флекстайп...койт ми каза пича сто пъти да го мафна.Ма аз тъй не го мафнах.

Бе, трудно ми е така на око, ма четейки не е от софтуера.Не разбрах кво е Уола само.(флекса е греда верно, махни го и ползвай  http://creaper.hit.bg/BGPhonetic/  )

Доколкото разбрах сама си преинсталираш Уина, и ако е така мисля че ще се справиш с http://ubuntu.bg/ .
Аз стартирах с няколко страници само http://www.kaminata.net/topic-t39380.html и определено ми харесва.

# 1 344
Убунту слагах аз...мане можаха да ми пуснат интернета тия от доставчика,и нямаше как да пусна моя чиляк да ми го направи Joy
Дойде един пич и вика а ти ...тотуй линукс май.За ко ти е Joy
Изтървах полицейска гонка ей са пфф,не можах да вида кого гонят,ма ако го фанат ша му скъсат дирника Joy

# 1 345
Ми, слагай рам пък да видим  Thinking
Ма може и харда да е към умирачка, знам ли.

# 1 346
Аз съм с два.Единия 80,другия 250 Mr. Green
Забраих ли да кажа,че и двата са фулл...и кат ми изтече утилитиса незнам как да ги дефрагментирам ooooh!
А и имам вери лоу виртуал мемори Joy

# 1 347
Аз съм с два.Единия 80,другия 250 Mr. Green
Забраих ли да кажа,че и двата са фулл...и кат ми изтече утилитиса незнам как да ги дефрагментирам ooooh!
А и имам вери лоу виртуал мемори Joy

Ма навереме го каза бре  #2gunfire Crazy

Да разчистваш C/ веднага, http://vbox7.com/play:45532add&al=1&vid=

Също да прочетеш това http://www.pc-zone.hit.bg/uroci/xpkonfig.html

# 1 348
 Joy
Маам са.
Дано булката да са е опраила.Ако не-бързо да я опраиш.
Ся..лоу меморито ми...скоро не е пищяло,ама аз пак ша го погледна.Ико да му чистя на ц-то,аз си напраих част от д-то и там си турнах уиндоуса Joy
Щот да съм по-модерна:))

# 1 349
Joy
Маам са.
Дано булката да са е опраила.Ако не-бързо да я опраиш.
Ся..лоу меморито ми...скоро не е пищяло,ама аз пак ша го погледна.Ико да му чистя на ц-то,аз си напраих част от д-то и там си турнах уиндоуса Joy
Щот да съм по-модерна:))

ooooh! ooooh! ooooh!
Е, после компа ти бил дърт - блонди си си  и тва е.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт