Наука ли е астрологията?

• 19 705
  • 503
  •   1
Отговори
# 390
За какви финансови интереси става дума тук, кой от кого иска пари? Всеки сам отговаря за себе си без значение дали е астролог или поет.
Колко сме злобни само, колко сме злобни-прочети какво означава квадрат на Луна и Сатурн и ще разбереш защо ти го казвам.
Аз напускам тази тема, понеже е безмислена, злобна и клеветнеческа,някои решил да съди тук и това не са астролозите.
Плюй и храчи колкото си искаш, но да знаеш от мен едно , къртицата като рие в земята, пръстта пада на гърба и, ако ме разбираш какво искам да ти кажа.
Рано или късно сама ще стигнеш до извода кой е прав и кой крив, но за теб може да е след 10 живота.

Дадох ти какви ли не доказателства ти просто си заядлив човек.Даже не умееш да спориш както трябва, ти просто нападаш, чудя се обаче какво ли печелиш от това , защото аз лично нищо, за да си губя времето в кавги и обиди и най вече лъжи. Да тръгна да ти доказвам , че някои висш ум  като Коперник и Нютон не се е отказал от астрологията -лъжа , лъжа и пак лъжа. За да бъде лъжата по-пълна смени отговорите от Да с Не.
Бъди честна дори и когато спориш, така ще блеснеш повече а и другите може да ти повярват.

Хайде със здраве! 

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 10:31 от Ata

# 391
Процентът е доста висок - някъде около 70-80%.

естествено е, че "официалната наука" даже не може и да мечтае за такива резултати в такава област - като прогнозиране на събитията в живота, което естествено е ...леко дразнещо и некомфортно, пък за тези, дето си мислят, че сме се "кланяли на звездите", даже не ми се говори.
Повода за тазитема мисля че е конфликт на интереси Stuck Out Tongue

Да, вярно. Получава се конфликт с вашите астрологически финансови интереси. Затова толкова ревностно и ентусиазирано я защитавате. Но имаме ли такива финансови интереси ние останалите, които сме против астрологията?
Не повод, а причината за пускането на темата беше ИЗВЪНРЕДНО ГОЛЯМАТА ДОСАДА, НАРЕЧЕНА АСТРОЛОГИЯ!
Искаме, не искаме, под път и над път се сблъскваме с нея! Eто този е нашият проблем.  
Имате претенции да познавате бъдещето, а сбъркахте доста неща от миналото и от настоящето, правейки хороскопи на мен и на колегата от форума. И ние трябва да се надяваме на точно предсказване на бъдещето, така ли?

Не знам дали сте разбрали, но аз такса за хороскопи нямам, така че, нямам и конфликт за финансови интереси,. Но не смятам, че сте напълно искрени с вашите мотиви за участието ви в тази тема! (друг е въпроса доколко ви правят чест)!
С вашия проблем ще трябва да се справите сами!  Mr. Green
Не можете да забраните астрологията!
Не живеем във времената на инквизицията!

Като се има предвид че и двамата не ми дадохте сигурен  точен час, мисля, че доста неща определихме. И смятам, че четящите добронамерено тази тема биха го потвърдили. (Още повече че не съм се занимавал след това да ви чета предишните постинги за да си събирам информация). МОга да постна тука пълно тълкуване на хороскопа на руски и английски от програма генерирано да преценят всички измислял ли съм си или не! Но не мисля, че изводите ще са във ваша полза!
Мисля, че няма смисъл да продължавам да ви убеждавам в някои неща,  според мен целта ви е друга, а не да има искрена и честна дискусия.
Не виждам смисъл да пиша в тази тема. Вас, ако ви влече, пишете си, не ми пречите!  Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 17:32 от wandering

# 392
....квадрат на Луна и Сатурн.... 
Ха, подозренията ми се оказаха верни... Предположих, че зад подобна неудовлетвореност и комплексарщина  се крие точно силно наранена Луна.
А в женска карта Луна-Сатурн е доста проблематичен аспект /да не кажа най-проблематичния от всички възможни/ - и не само по отношение на детството, но и по-късно в семейния живот.
За съжаление има и такива хора - вечно мрънкащи, нещастни, темерути, на които им е крив целия свят!!! Днеска ще им са криви астролозите, утре някой друг!

# 393
За какви финансови интереси става дума тук, кой от кого иска пари? Всеки сам отговаря за себе си без значение дали е астролог или поет.
Колко сме злобни само, колко сме злобни-прочети какво означава квадрат на Луна и Сатурн и ще разбереш защо ти го казвам.
Аз напускам тази тема, понеже е безмислена, злобна и клеветнеческа,някои решил да съди тук и това не са астролозите.
Плюй и храчи колкото си искаш, но да знаеш от мен едно , къртицата като рие в земята, пръстта пада на гърба и, ако ме разбираш какво искам да ти кажа.
Рано или късно сама ще стигнеш до извода кой е прав и кой крив, но за теб може да е след 10 живота.

Дадох ти какви ли не доказателства ти просто си заядлив човек.Даже не умееш да спориш както трябва, ти просто нападаш, чудя се обаче какво ли печелиш от това , защото аз лично нищо, за да си губя времето в кавги и обиди и най вече лъжи. Да тръгна да ти доказвам , че някои висш ум не се е отказал от астрологията -лъжа , лъжа и пак лъжа. За да бъде лъжата по-пълна смени отговорите от Да с Не.
Бъди честна дори и когато спориш, така ще блеснеш повече а и другите може да ти повярват.

Хайде със здраве!  

Каква дълбочина на мисълта, каква изящност на изказа! Направо онемявам и се прекланям пред тези ценни слова! Мисля, че темата приключи. Всеки си е направил изводите. Никого не можем да принудим да прави каквито и да са заключения. Всичко блести ослепително!

# 394
Според мен няма смисъл от такива теми. Все едно да се опитваме да убедим религиозните, че няма бог. Който наистина вярва, ще си вярва със или без каквито и да е доводи от страна на опозицията, и в крайна сметка и двете страни остават раздразнени, неразбрани и още по-убедени в собствените си вярвания.

# 395
До колкото разбирам Vl  нищо не е прочела по астрология, а откъде е така сигурна, че тя е лъжа.
Когато не познаваме даден човек, наука и пр. казваме, не зная не го/я познавам и си траем, защото можем да станем и за смях даже.
Мен те не ме дразнят!

# 396
астра-ще каже звезда на гръцки,логос-наука!и  понеже 15 год го говоря тоя шантав език потърсих и в речника ,ама ми казва същото! за мен си е наука

# 397
До колкото разбирам Vl  нищо не е прочела по астрология, а откъде е така сигурна, че тя е лъжа.
Когато не познаваме даден човек, наука и пр. казваме, не зная не го/я познавам и си траем, защото можем да станем и за смях даже.
Мен те не ме дразнят!

А ти как се изказваш, за човек който не познаваш?  ooooh!
С регистрацията си и се зачуди кого да захапеш.  Laughing

Личните нападки не са за предпочитане във форума.  Peace

# 398
астра-ще каже звезда на гръцки,логос-наука!и  понеже 15 год го говоря тоя шантав език потърсих и в речника ,ама ми казва същото! за мен си е наука

Минала покрай науките.....че се закачила и тя да бъде наука.
Сетих се за микробиологията. Далеч е от моите науки. И въпреки това я смятам за сериозна наука. С годините е показала какво може. Благодарение на нея медицината се е развила толкова сериозно. Представете си, че никой не е в състояние да види микроорганизмите, а само се говори, че май съществуват такива. Не могат и да ги разграничат по видове. Тогава какво щяхме да мислим за микробиологията?
Някои май са се регистрирали само за да пишат в тази тема.

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 12:07 от vl

# 399

Личните нападки не са за предпочитане във форума.  Peace

Ооо, даа  виждам!Не ме разсмивай Grinning  Само предлагам като се води спор то нека и двете страни са компетентни по въпроса.

# 400
Според мен няма смисъл от такива теми. Все едно да се опитваме да убедим религиозните, че няма бог. Който наистина вярва, ще си вярва със или без каквито и да е доводи от страна на опозицията, и в крайна сметка и двете страни остават раздразнени, неразбрани и още по-убедени в собствените си вярвания.

Вчера за пореден път им казах:"Дайте статистика, дайте научни доказателства!" Защо  астрономията е успяла да се класира като наука?
Ако не се натрапваха на всяка крачка, може би и аз нямаше да пусна темата.

# 401
Ама и вие намерихте за какво да спорите!  Laughing

# 402
  • Варна
Ама и вие намерихте за какво да спорите!  Laughing
Не са по-зле от нас. Laughing

# 403
Не, не се регистрирах да пиша в тази тема, попаднах тук-може да не е случайно и се ужасих!

Това което прочетох ме подтикна да ви напиша това!
Виждам, че сте много нетолерантни тук, това ми направи впечатление, какво чудно има?
Разбира се не всички са такива, но ти ВЛ не си много права, и това май не ти е угодно, че и мен подкара.
Май ако някои не отговаря на очакванията ти и го атакуваш!

Само, че никой не е длъжен да мисли като теб!

Защо са ти длъжни да ти дават доказателства, ти какви доказателства си дала, че не е наука, като чета назад никакви. 

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 13:34 от alisa_alisa

# 404
alisa_alisa, успокой се, момиче...   Wink
С емоции не се оправят нещата.
Да не намине някой модератор и да те прати в почивка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт