стойности на кръвна захар при дете

• 5 331
  • 9
  •   1
Отговори
Моля ви кажете ми, който има опит в това отношение, стойност на кръвната захар 5,8, 1 1/2 часа след хранене за дете на 2,6 години нормална ли е?
Благодаря ви

# 1
# 2
Да, по принцип се мери на гладно, но се мери и около два часа след храна. Това инцидентно измерване беше предизвикано от това че пишаше по начесто от обикновено. И понеже мъжът ми е диабетик, ми пусна тази муха, да му видим кръвната захар все пак тъй като това е един от симптомите. Но от това, което чета ми се струва че това не е висока стойност, която да дава повод за притеснение...Надявам се да е така.

# 3
  • Габрово
проверете урината за бактерии, може от това да пиша често.

# 4
Предния ден излизаха да се пързалят навън, а на другия ден си беше доста студено ....аз го отдадох по скоро на измръзнали крачета. Но той направо ме хвърли в паника с това предположение. Чудя се понякога как човек може за секунда да изгуби здравия си разум.... Cry

# 5
  • Габрово
Може, може, от личен опит ти го казвам. Понякога паниката така ме обзема, че дълго не мога да я овладея. За това са мъжете - да ти кажат , че си крава (с любов, разбира се) , а ти се ядосваш на тях и паниката изчезва!

# 6
  • Габрово
Може и от настинка и от вируси да се пиша често. Пък може да е пило много течности и въобще не е задължително да е диабет.

# 7
През нощта памперса му беше сух. Явно е понастинал, но като има кой да ти пусне мухата.....

# 8
  • Габрово
не се тревожи, всичко минава. успех!

# 9
  • в страната на чудесата
стойността 5.8 час и половина след хранене е нормална.

Общи условия

Активация на акаунт