Жената Лъв - 14-та част!

• 19 723
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ми ние продължаваме да сме в сестра ми  Mr. Green, за това влизам по-рядко!
Забъркахме от домашната бъркана пица цели три тави   ooooh!, ще умрем от преяждане  Crazy!

# 676
  • Пловдив
Ние ще излизаме.  cheers
След малко ще оставим хлапетата на свекърва ми.  Party

# 677
Благодарение на фотошопа и на приятелката ми, снимката ми стана м-у-ц-к-а Laughing:

Венче, ще те замоля по-късно ако имаш възможност да ми обясниш на скайпа за твоят начин, че с фотошоп нямам време да се светвам сега как става номера. Или утре, когато имаш възможност.

# 678
  • София
Поли, нека да е утре, че сме заседнали да вечеряме и лаптопа ми е на неудобно за писане място. Но да знаеш, че през пейнта не може да стане толкова прецизно, както с фотошопа. Но питката ти е един път, браво!

# 679
Поли, нека да е утре, че сме заседнали да вечеряме и лаптопа ми е на неудобно за писане място. Но да знаеш, че през пейнта не може да стане толкова прецизно, както с фотошопа. Но питката ти е един път, браво!

Венче, хайпвай, не ми е спешно Laughing Hug!

# 680
Добър вечер. Честита Нова година и от мен макар и със закъснение.  Hug Hug Hug Желая ви здраве и разбирателство. Да сте спокойни и щастливи. .

Вече си пристигнахме в Пловдив. Но понеже откакто ви оставих... на дата май беше 28... сте изписали света и аз се върнах да чета. Все още съм при обсъжадането на пресите ви за коси, терзанията на Миленски за подаръка на чуждоземеца и снимкте на Вий как слага тапети.

Реших ако се справя с пЕрушината си някой ден и заискам да си купВам преса искам таковУ като на Реа - Ремингтън. ГледАх и снимки. И Вени слушам там заради на сестра й работата, но това е - искам някога Ремингтън.

Миленче чуждоземецът АресА ли албума?
Вий много си се разхубавила. Нали си ти на снимките дето слагаш тапети някакви? И колко дълга руса коса... Уау.
Джуличка, гледах после, че си в чуденка какво да си третираш ти косата. Полин ти е казала най-ефикасното. Само дето трябва да си си все в къщи инак миризмата седяла с седмици. А после когато таман решиш, че си се измирисала едно да ти кажа да знаеш - само да не рекнеш да ходиш да се изрусяваш или къдриш. Получавало се някаква странна реакция с остатъци от тоя чесън, който човек си мисли, че след месец време се е изветрил окончателно. Да, ама не. Получавала се неземна миризливост. Така че да си имаш едно наум. Аз иначе съм споменавала в темата, че си имам ядове с косата. Пия Приорин. Това са някакви много силни витамини на Байер. За жалост не се продават в Б-я. Ако имаш познати в швабско или аУстрийско... Rolling Eyes. . В пъти по-добро го смятат от разните тука Мертц, Пантогар и т.н.

Боже.. хора... връщам се да чета. Или дали да не му дремна малко newsm78

# 681
Стефче, здрасти, пиле Hug!
Разкажи как изкарахте в бащината къща Laughing.
Иначе и аз се обзаведох с Ремингтън благодарение на мъжа ми, който ме изненада много приятно точно когато се бях вкиснала най-много на 31. Но спирам за пресите, че станах досадна вече. Ще питам на лични при нужда.

# 682
  • София
Стефи, привет и за много години!
Точно витамините Приорин препоръчаха сестра ми и фризьорката от салона, онзи ден запомних само ампулите с Аминексил  ooooh!!
А за пресата казват само на сухо, нищо че някои модели имат режим и за влажна коса!

# 683
Добро утро виртуални прителки.   bouquet
Стеф добре дошла, разкажи как беше във Велинград. Как ми се ходи на почивка и тази година там............замисляме го, ама ще видим..........

# 684
Стефи,

Виждам кафенце още не сте пили..... Laughing

# 685
Хапнете по баничка Hug:

# 686
  • София
Добро утро  Hug! Мерси ви за кафенцето и храницата!
Пол, готин аватар  Wink!
Аз съм в потрес, щото има сняг и е студено, а до вчера времето беше много топло!

# 687
Стефи, за много години! Много е хубаво да си някъде извън къщи за празниците, само че не си вкъщи ти създава едно ново по-хубаво настроение и се чувстваш празнично. Много ми се ходеше някъде... а и така по домашно някакси го изкарваш все едно е уикенд. И аз много обичам Велинград, мъжа ми беше преди 1 месец на семинар за 1 седмица, ама аз с децата... Едно време ходихме с нашите поне 1 път в годината там на почива станция, басейн и разходки в гората нагоре. Пазара с много цветове и разни битови неща, още имам една покривка от там и едно бърдуче (май така се казваше), дето децата чуруликат с него. Било ми е вълшебно!

Чужденеца май хареса подаръка, не мога да разбера тези хора, дето като им подариш нещо, казват: Благодаря! и го слагат настрани. Според мен е неуважително... Сестра му после ми каза, че си сложил снимките от купона в албума.

Аз си мислих точно за тази Лунна диета, тя има ли ефект? Гледам и Мастер-чето я е правила. А и така като не е всеки диетата, не се ли възвръщат на другия ден килцата?

Поли, много Убава баница! А питката е чудо!
Айде, че малкия вика: Искам гооооф(р)етки!

# 688
Венче, тенкю за аватара  bouquet! Приятелката ми фотаджийка снощи ми го направи Wink. Иначе с изрезките добре се справям вече Wink. Баничката я резнах от едната страна.

Чочке, мерси за кафенцето Hug! Май сега го сложи, щото преди като гледах, имаше само честитка за Стефи newsm78.

Иначе и тук вали сняг, нервите ми почнаха пак да се образуват, и да видим докъде ще я докараме ooooh!...

Миленка, здрасти и благодаря Hug!
Да не забравиш да снимаш гофретките.

Норче, де ви е сега топлото, а Mr. Green? Май избега...Разкажи как мина гостито, манджите как бяха и т.н. подробности. Все се чудех, но явно и по други места е така. При нас се ходи на кръстник някъде февруари Thinking.

# 689
Добро утро.
Виждам, че доста хора се виждат в темата. Че вчера направо се притесних - призрак ли съм, що съм  Thinking - не се виждах в темата нито като скрит, нито като гост. Абе все едно, че ме няма.

Рейче, ами как изкарах... лежане, ядене - това е. Аз, както и Жу гледам, че е писала доста страници назад - не ми се прекарва по заведения, не искам шум. Искам спокойствие. Само дето винаги когато ходя зимата във Велинград си мисля как ако имаме пари първото, което трябва да направим е една огромна инвестиция за нова отоплителна система. И друг път съм го споменавала - къщата е огромна (на етаж като площ също) и с някакви си климатичета тук и таме не става. Затова сега съм намислила да звънна на тая фирма, която е правила климатичната система на работата ми и да ида на място да ми кажат колко аджеба би струвало, колко консумира също. Ко ми кажат 50-60 хил. лева барем да си знам, че никога в тоя живот там няма да има читаво отопление. Но да знам, че съм проверила.
Времето беше свръх топло, но къщата си е някак хладна. Абе да не досаждам, ама с две думи огромните размери си искат и оргромни инвестиции за изолации, отопление и т.н.
Бяхме с наши приятели и брат ми.  

А на теб ти гледах новите снимки в снимка бг. И мислих, размислих - абе хубава си и с русата коса.

Миленче, аз много харесвам обаче твоя град. Бих предпочела по празници да се насладя на една чудесна спокойна София. За жалост само веднъж по Коледа бях там. Кой каквото си няма. Ти защото по-наскоро дойде в темичката, инак аз на другите съм си казвала - искам да живея в София.

Гледам подхванала се е съвсем логично темата за диети след Новата година. Полинко се е оплакала, че хапва повее. Но да кажа - май 'сички сме така. Аз сега отивам до магазина за марули, пилешко месце някакво, изварка, обезмаслено кисело мляко и си започвам отново ритмично хранене 4 пъти дневно в малки количества. Когато ходя на работа, нали носяв кутийки, и някак ми е лесно да се връщам бързо във форма. Колкото ми е по обичаен делника, толкова по-лесно. Такива предълги почивки не ми позволяват да се храня често. Ям много и калорични неща, но не така ритмично. Надявам се като почна работа от утре да се справя до края на седмицата с проблема.

Общи условия

Активация на акаунт