Жената Лъв - 14-та част!

• 19 695
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Поли,верно първо пуснах честитката,а после видях,че не сте пили кафе и се коригирах  Wink

M_Nik,аз мисля да я пробвам тая Лунна диета,пък дано да има ефект  Praynig

# 691
Лелеееееее народеееееее и тук един снЕг ама силноооо вали, мнго силно.............
Гостито мина добре, ядохме агнешко с ориз, салатки, месета, ама ми опушиха къщата и сега еднаааа миризмааааааа................ама ще мине де..........В къщи никой не пуши, и затова мн се усеща. Аз само ама като ходя на диско  или на кръчма пуша и то по 2-3 цигари ........
M_Nik аз лунувах около 3-4 дати , обаче някакъв видим ефект не съм видяла или усетила, харесва ми , че като гладувам 24 ч и после ми е едно такова лекичко и се чувствам мн добре.
Ето тук ще прочетеш повече................. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458491.msg13635815#msg13635815

# 692
Не стигнахме до гофретите, че видя една шунка в хладилника и... Аз тъкмо вадих яйцата за тях. Сега яде шунка, хляб и... мандарини. Вкусове - всякакви  Mr. Green

Аватара е станал страхотен, Поли! Като картичка.

И тука брули един вятър, сняг хвърчи и не се вижда близкия блок. Писали сме заедно.

Благодарско, Реа!   bouquet Отивам да чета за диетата...

# 693
Норче, а кантара не показва ли надолу? Ача хич ли Thinking? То вярно един ден, но все пак...За мен лунната диета не е изпълнима. Не мога да не ям, ще припадна сигурно Tired. Норче, ти сигурно си писала, но колко си висока и колко кг?

Стефче, тез суми 50-60 хил. направо не мога и да си ги представя Rolling Eyes. Иначе разбирам много добре. И ние сме в голяма къща, и родителите ми са така. Особено у тях няма отопляне. Те са с парно, ама като са само двамата и много не го поддържат. И като ходим все ни е студено, бррррр.

Миленка, сега ме подсети, че нямам уред за гофрети Thinking...

# 694
Пол, ама хич не съм свалила, бре..............ама ще продължавам, нали е хубаво да ми се прочисти организна от време на време. Една колежка я зарибих обаче я заболяло главата, станало и лошо и си хапнала. Нещо като Жу, тя нали започна, обаче не успя. Мен ако ми стане лошо, хич няма да гладувам, но за сега съм оки. Пол, висока съм 170см и съм 60кг , а някога бях 52кг............... Sad Blush  Mr. Green

# 695
Полинко, аз съвсем хипотетично тия суми. Не че знам.

Уф, с ужасно главоболие съм от сутринта. Пих 2 аналгина и... нищо.

# 696
Как сте...........на раздумка сте седнали ,а?
Ейййййй ако знаете какво ми е нервничко.
Имаме си един пианист за съсед.Ама пианото му лепнато на стената ,където е и леглото на дребния  Tired Голямо свирене,голямо чудо....Днес е започнал да репетира от 8 ч.Не се трае от време на време.Не яде ли ,не почива ли?Още свири  ooooh!
Не мога да отида да му казвам кога да свири и кога не!Но има дни ,когато искам  дааааааа......... Rage #Sniper

# 697
Juuuu, помолете го поне да сложи пианото на другата стена, мъж ти - да му предложи да помогне, да разместят мебелите. Може пък да склони. Слага се и една такава шумоизолация на стената, на мене ми бяха предложили корк.

Стефче, когато къщата е голяма доста излиза изолацията, що не направите камина с термориза. Едни приятели сложиха в хола и са много доволни. Топлят къща на 2 етажа по 120 кв с 1 камина. Да не си омешала питиетата вчера?  Mr. Green А може и от налягането, то с туй странно време...

Реа, те килцата са ти точно и затова не сваляш! Тъй са ми казвали (не че важи за мене), че като са ти на нормата - трудно се свалят надолу. Мойте са с 10-ина отгоре.

# 698
Жуууу супер комшия си имате бре, не беше споменавала до сега за музикантчето................това е жив кошмар, мойте съболезнования  Mr. Green
Да ви призная , че и на мен ми е нервничко...виках до преди малко, ама сега малко се успокойх. Искам на работаааааааааааааа Crossing Arms

# 699
Норче, на 170см 52 кила са направооооо...че ти си била ходещ скелет бре #Crazy. Това в болният ти период, или някога в "младините" е било? Щото аз в младините си бях 43-45 на 160, аммаааа сега като се гледам по снимките, сама се плаша Sick. 50 са ми ок, но много трудно ставам Rolling Eyes.
Аз виках от сутринта, сега мълча Crossing Arms. Имам чувството, че преживявам някакъв кошмарен период Sad. Ужас.

Жу, не знам как се стърпяваш на твоя комшия. Да съм се скарала отдавна. Ми тъй де. Всеки трябва да се съобразява с всеки. Ти що не пробваш да надуеш у вас музика до небето, да го видим как ще си чува свирнята тогаз hahaha. И дали ще изтърпи дълго Crossing Arms. Просто има случаи, когато с добрата не става. Препоръчвам ти моят вариант за след предложението от Миленка. Щото човека едва ли ще си размести пианото, пък и така да е, съм сигурна, че пак ще се чува повече от прекалено много Tired.

Стефче, лягай да поспиш.

# 700
Аз със сигурност щях да съм се скарала и т.н. просто не обичам да преча на никой и не обичам на мен да ми пречат  Crossing Arms

Пол баш си бЕх мачка и половина, ама то това беше преди 10-на години, млада яребичка бях.......и на младини 52кг си бяха супер, не бях кльощава , и мн спортувах, бях ехееееййййй  Flutter

# 701
Rea, ти нещо  Rolling Eyes. Изглеждаш си страхотно и сега. Нали ти гледах снимките, новите. Аз съм ви сложила всички вас от тук с такава опция дето като качите нови снимки и сайта ми праща email "едикой си е качил нови снимки". Така че Реа, просто не знам какво изскаш от себе си. Гледах те и там с черната рокличка. Много ми харесваш. И май наистина русото ти върви.

Абе, хора... не е  всичко до килограмите. За едно само съм съгласна с Полинк - на нисичките (и аз с моите 1.58 в т'ва число) много им личи всяко кило-две. Ето затова ниое трябва да внимаваме. Но Реайче, ти с твоя ръст... Ааа, я да се стягаш - изглеждаш страхотно.

Вий, тука ли си? А на тебе пък щях ти казвам... гледам някакъв красавец ти е разглеждал наскоро снимките. То нали има едно такова "кой ме е гледал" и какво да видя - някакъв мОНЖ с вид на холивудска звезда от 90-те (разбирай примерно Пиърс Броснан)

# 702
Стефче, абсолютно съм съгласна с теб - и за Норка, и за ниските и за 1-2-те кила.

А Вий се затри нейде Thinking. Тя щеше да лети скоро, ама рано още. Багажи ли стягаш, моме Hug?

# 703
Стеф , Пол благодаря, ама нали знаете лъвиците колко сме критични най-вече към себе си ( или поне аз съм така ) Абе да сме живи и здрави др. майната му. Хора аз си мислих , че там в снимка.бг само ако си дам парола и т.н. може да ми гледат снимките, а то кво-------- всеки си влиза и гледа, офффф как да направя така, че да не ми ги гледа никой без мое съгласие? Имам още на едно място снимки и неискам всички да ги гледат  Crossing Arms
Наййййййй накрая Калина си приключи с домашните, а дребният е мн смешен защото вчера му извадих 2-ят горен зъб и е като щърба баба  Mr. Green

# 704
С това хлапе сме само комшии по стена.Така се пада,че той е в другия вход.Честно да ви кажа-срам ме  е да ходя да се раправям с хората,като една бабушкера ,да го диря в другия вход и да правя забележки.Но един ден ако ми прелее чашата и това ще сторя.Сега се спря ...13.30 е все пак-умори се явноо. Whistling

Реа,аз не мога да ти скиФам снимките  Tired Що така -нямам представа.Начуквам си на ТЪРСИ-/реанора2 /на латинеца/ и ми казва,че такъв албум не съществува??? Не мога да те видя- ни с руса коса,ни с черна-ни с бяла рокля  Cry
Стефче,виж на хората пак им вали   сняг.Ние с теб тази година нищо не видяхме.

Общи условия

Активация на акаунт