Детските добавки- размисли и страсти

• 30 922
  • 463
  •   1
Отговори
# 165
Iliana__ представяш ли си не съм се сетила да си проверя картата! Малоумна съм Shocked
Щом казваш!?
То и за другото би могла да се сетиш ама питаш ?!

# 166
  • Mediterraneo
Обичанка, кога подаде документите за еднократната?

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 08:19 от Тарталета

# 167
Подадох ги на 10,12 и двете молби. Sad

# 168
  • Mediterraneo
Е, рано е още да ги чакаш. По принцип след 15 януари, но със закъснението- към края на януари или началото на февруари.

# 169
Много ти бладодаря   bouquet

# 170
Току що проверих в сайта на НОИ-то.Значи с днесша дата ми е пуснато майчинството, но ще бъде по сметката на 5-ти януари.Поне майчинството няма да бавят.

# 171
Току що проверих в сайта на НОИ-то.Значи с днесша дата ми е пуснато майчинството, но ще бъде по сметката на 5-ти януари.Поне майчинството няма да бавят.

Майчинството и детските нямат нищо общо.
Първото се изплаща от НОИ, второто от Дирекция "Социално подпомагане".

П.П. Аз също имам пари, които ще получа на 5 януари.

# 172
Здравейте,от Пловдив всички ли,вече си взеха,детските,защото,аз все още нямам.Вчера проверих отново и нищо... Confused

# 173
Здравейте,от Пловдив всички ли,вече си взеха,детските,защото,аз все още нямам.Вчера проверих отново и нищо... Confused
Към коя банка си?
Аз мисля не съм, ама не съм сигурна, че си забравих последното салдо.. а до банката не съм ходила  Blush Crazy
Моите са към Юнионбанк..

# 174
Аз съм на Райфаизен банк,после ще отида пак да проверя за последно

нямам,останах си и без детски този месец.  Sad

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 19:02 от AnMary

# 175
нямам,останах си и без детски този месец.  Sad

Уф, и аз така  Sad

# 176
  • Пловдив

А може ли да ми кажете как ги проверявате че аз нещо не мога,а като пробвам не ми отваря станицата.Аз този месец си изтеглих детските на 23,нещо се забавиха иначе след 15 са преведени.Към Уникредит ми е картата,не знам дали има значение банката.

# 177
  • Пловдив
Аз също имам , преведоха ми ги преди празниците .Лен4ето много е странно newsm78.

# 178
В понеделник,ще ходя да се разправям и да си тарся парите.Един месец ми ги превеждат преди 20-то число,а другия на последно.Този месец тряваше да ги взема края на този месец,но уви..странно наистина

# 179
Здравейте мамита,
Прегледах набързо темата, но нещо не видях отговор на моя въпрос, тъй че - задавам го смело Peace

Мойта буба е на 11 дни и ми предстои процедури с документи разни (знаете как е). Та относно детските ... при какви условия се взимат? Тоест всяко дете ли получава детски надбавки? Защото наскоро в нета прочетох (но не съм сигурна, че е актуална информацията), че детски се полагат ако дохода на член от семейството е под 350 лв. Тоест това означава ли, че ако с татито сме високо осигурявяни, няма да получаваме детски?
Дали правилно съм разбрала, че тъпата държава е на логиката "Щом се осугирявате на толкова, значи не ви трябват допълнително пари за детето!" ?!?!?!?
В голяма чуденка съм ... newsm78 Не съм за 35 лв (доколкото разбрах - толкова са), но откъде накъде ще лишават детето от нещо, което му се полага, само защото мама и тати се осигуряват добре? Верно държавата е по-скоро мащеха на българчетата си ...
Надявам се да не съм разбрала правилно ...

Общи условия

Активация на акаунт