Отговори
# 255
  • София
Здравейте на всички настоящи и бъдещи мами и баби в Дружбите 1 и 2. Ще се радвам и аз да се присъединя към вас. От октомври вече сме горди собственици на апартамент в бл.205 в Дружба 2.  Laughing Ровя се от отдавна и издирвам инфо за различни неща в Дружба, и чак сега ви намерих Embarassed Ако можете да ми дадете малко мнения и препоръки ще съм ви много благодарна. Дущеричката ми Йоанна тругва на детска градина на 8 март в 85 ОДЗ Звездичка, някой ако може да ми сподели своите впечатления от там? Тъй като тя беше до сега при родителите ми в провинцията ( аз съм от гр.Вълчедръм) трябва да и избера личен лекар. Препоръчайте ми добър личен лекар и добър педиатър в Дружба 2.

# 256
Здравейте на всички настоящи и бъдещи мами и баби в Дружбите 1 и 2. Ще се радвам и аз да се присъединя към вас. От октомври вече сме горди собственици на апартамент в бл.205 в Дружба 2.  Laughing Ровя се от отдавна и издирвам инфо за различни неща в Дружба, и чак сега ви намерих Embarassed Ако можете да ми дадете малко мнения и препоръки ще съм ви много благодарна. Дущеричката ми Йоанна тругва на детска градина на 8 март в 85 ОДЗ Звездичка, някой ако може да ми сподели своите впечатления от там? Тъй като тя беше до сега при родителите ми в провинцията ( аз съм от гр.Вълчедръм) трябва да и избера личен лекар. Препоръчайте ми добър личен лекар и добър педиатър в Дружба 2.

mil_gen  добре дошла  welcome Дано се чувстваш добре при нас! За лекар в Дружба - 2 не мога да кажа, тъй като съм от 1-ва част.
Би ли споделила как  се класира детето ти в 85 ОДЗ, че като гледам възрастта на детето от лентичката, местата са кът за този набор и не са обявявани в 85 ОДЗ?

# 257

mil_gen
- добре дошла  Hug Много положителни емоции при нас

# 258
  • София
Здравейте,
айде и аз да се разпиша, че се загубих вече оттук, иначе с Жени се засичаме по другите теми  Hug
Добре дошла на Милена  Hug
Ама какво навсякъде я погнахте с този въпрос как така детето й се класирало. Ами почти всяка седмица обявяват нови места за набор 2005 и 2006, та защо толкова чудно се вижда на всички  Thinking Тези набори за момента влизат най-лесно според мен, стига да има обявени свободни места.
Чакам и аз с нетърпение да се оправи времето и да си спретнем срещичка навън.
Приятен ден от мен  Hug

# 259
  • София
Здравейте и от нас.
Ние също се класирахме и в 85-та и 77-ма градина, но реших да не я пускам малката от септември. Ще ходим на гости при баба й в Щатите за 6 месеца, после или ще си я гледам още 6 месеца, или ще я гледа някой. До септември 2011 се надявам да са ми готови документити за легално пребиваване в Щатите и да мога направо там да я запиша, ако не са - ще видим тогава.
За срещите - винаги съм за, най-накрая да се видим с вас, нищо че дечицата ни имат разлика  Peace
Днес имаме месечинка - почерпете се

# 260
  • София
mil_gen добре дошла   bouquet
NellyR  честита ви месечинка    bouquet

# 261
NellyR , `ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА ОТ НАС

Здравей добре дошла аз да те попитам понеже видях че малката е на 7 м как сте се класирали в 85 ОДЗ като все още не е имало класиране за набор 2009 newsm78
 Hug

# 262
  • София
Срамежливче, има някаква подредба вече, така че може да си направиш сметката дали ще се класираш. Например в 77-ма са обявени 6 свободни места за яслената група, така че ако си в първата шестица, имаш реални шансове. Поне така го разбирам аз

# 263
Срамежливче, има някаква подредба вече, така че може да си направиш сметката дали ще се класираш. Например в 77-ма са обявени 6 свободни места за яслената група, така че ако си в първата шестица, имаш реални шансове. Поне така го разбирам аз
Да права си но  mil_gen е написала че тръгват от 08.03 странно ми и за това питам Hug
Като се има на предвид че детето е на 7м няма как да стане нали минималната възраст е 10м а и първото класиране за нобор 2009 е на 24.04 и то за да тръгнат от септември. newsm78
Не се заяждам просто питам как седеммесечно бебе тръгва от март на детска. Странно ми е! newsm78

ОЩЕ ВЕДНЪЖ КАЗВАМ ЧЕ НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ Hug Hug  bouquet

# 264
По повод детската много е хубава останала съм само с добри впечатления Peace
Аз записах малката при др Конова и досега съм останала много доволна.

# 265
Д о б р о   у т р о! !!

Е ние сме 2-ри  от трима в 96 ОДЗ, надяваме се да се класираме, но знам ли,  newsm78 Каквото стане  Peace

Приятен ден от нас Simple Smile

# 266
klodia ако ви приемат, ще са заедно с мойта дъщеря в една група, тя остава в яслената и тази година, и чак догодина се качва в 1-ва градинска...извинявам се на новата мама, ако се е почувствала нападната от мен, не съм имала такова намерение, просто се интересувам пак ли става по втория начин записването в детска градина, като преди години? Защото сами разбирате, че места никъде няма, особено за яслените групи и сега изведнъж да се преместиш в квартала и детето ти да тръгне на градина, когато дори и класирания не се извършват за 2007, 2008 и 2009 набор...ами как да се изразя, много е подло...и абе, нямам думи, ама аз съм си идеалистка де, на вас може да ви се струва оправдано. Разбира се, ако детето ти е по-голямо, значи аз не съм разбрала нещо, извини ме   bouquet

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 16:04 от инсп. Гаджет

# 267
инсп. Гаджет - много ще се радвам  Hug Макар че още ме е страх мъничко, защото детето няма да е навършило годинка тогава, но ако му е късмет, знам ли дали после ще имаме отново възможност да влезем в яслата, която е в близост до нас.
Да те попитам защо септември само 3 деца ще приемат само  от 2009 набор, newsm78 Peace

# 268
Само 3, защото миналата година вместо 8, са обявени 22 и цяла година караме с препълнен капацитет (е, не е точно така де), препълнени по списък само - 31, иначе някои майки си ги държат вкъщи и само пазят място, имаме сега едно човече, което е декември 2008 г. и чак сега го пуснаха на ясла, че то не е могло да ходи. Сега ще отворят една 1-ва градинска, по-късно би трябвало да има още една яслена, като е готова, тогава ще бъдат обявени и бройките за яслената Peace Така че и сега да не стане, ще имате шанс и по-късно, стига разбира се, наистина да отпуснат средствата, които са предвидени за ремонта на помещението и за обзавеждането. Август знам, че ще сменяват цялата дограма, това поне е сигурно, парите били отпуснати вече.

# 269
  • ул. "Мечтание"
Уф, пълен кошмар е това с яслите!  ooooh!

Ние кандидатстваме в Света Троица, то и там сме по постоянен адрес. Да видим какво ще стане. Не че се натискам особено да го пускам на ясла де. Но и това положение непрекъснато местата да не достигат с много си е направо кошмарно!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт