Отговори
# 345
  • Sofia
Здравейте, дружбенки Simple Smile
Имам желание да се присъединя към вас. Очаквам бебе през май и живея в комплекс Цариградски. Ще се радвам да споделям с вас някои "регионални" вълнения и евентуално да се опознаем по съседски по детските площадки и клубове живот и здраве.

# 346
  • София
Дбре дошли на новите мами  bouquet

# 347
  • ул. "Мечтание"
Добре дошли на новите мами!  Hug

# 348
  Добре дошла ,SuhumiHug
  Лека бременност и здраво бебче на края!  Heart Eyes

Ей така по "дружбенски" да те питам....Решила ли си вече,къде ще раждаш? Simple Smile

# 349
Добре дошла Suhumi -  Hug Много се радвам че състава ни се увеличава  Peace Heart Eyes

# 350
Suhumi и аз очаквам бебче през май.
Дами скоро трябва да се организираме и да си направим една срещичка.Сега след празниците ако е хубаво времето предлагам една срещичка на езерото. Peace

# 351
Добре дошли на новите и бъдещи мами!
Лека бременност и хубави здрави бебоци! Хайде дано да имаме повече моми, че нашите мъже след кого ще тичат?!

пък ние вчера боядисахме яйцата:

Весели празници на всички!

# 352
  • София
Здравейте,
отдавна не съм се включвала.
Леле колко много нови мами имаме. Добре дошли на всички  Hug
Искам да ви пожелая много весело посрещане на Големия празник. И ще се радвам скоро да се съберем.
Ние вчера боядисвахме яйца и утре пак. Валето много се е ентусиазирала с яйцата  Simple Smile

# 353
Добро утро!!!

Ние никъде няма да пътуваме и сме си в София ... Много ми се искаше да излезем извън пределите и ама чак на лято може да се осъществи... а може и за Гергьовден ама не е много сигурно  Peace

Приятен Пролетен Празничен Ден!

# 354
Христос Воскресе !!!!

Здраве щастие и дълъг живот на всички Simple Smile !!!

Май Дружба се е изнесла ... като гледам само аз пиша ... но пък вие ще четете като се върнете  Wink Wink Wink

# 355
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
[/b]

Нека бъдем здрави и по-добри!!!

# 356

Воистина Воскресе

Нека Великденските празници бъдат изпълнени с радост и много щастливи изненади! Желая Ви много мир и надежда, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени! Нека този Великден бъде специален за Вас!

# 357
  • София
Христос Воскресе
Хубави празници на всички

# 358
Поздрави от мен банда. Как сте? Нещо Дружба май се опразни покрай великден.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 23:42 от СРАМЕЖЛИВКА

# 359
Добро утро!!
Срамежливка здравей Simple Smile
Май действително се изпразни  Laughing Laughing Laughing Laughing
Вчера разглежда ли темата на Ирина Савина - заместник кмета на София?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488297.0

Виж какво каза за дружбенските детски градини ... Дано да ни огрее скоро макар и да не съм много сигурна  Peace Wink

Съседката Софи е пита за  увеличаването на градинските групи в Дружба...
отговора на г/жа Савина е:
Цитат
Здравейте,
Бих искала да успокоя всички, които живеят на територията на р-н Искър, че Столичната Община е заложила средства за проектиране на разширения на 4 детски заведения, въпреки че през изминалите две години в този район не е построена нито една детска градина. Към настоящият момент район Искър извършва подготовка за проектиране на разширения на:
•ОДЗ 36 – за 2 групи
•ОДЗ 77 – за 2 групи
•ОДЗ 13 – за 4 групи
•ОДЗ 85 – за 2 групи

Това проектиране е в рамките на една година ...дали когато децата ни навършат 6 год няма да се появят тогава нови групи се чудя   аз newsm78 newsm78 newsm78  Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт