Отговори
# 360
  Влизам да ви съобщя ,че детски клуб Мушмороци вече не работи,всъщност не съществува.
  Днеска го видях,как всичко се демонтира и се изнася.....
  Много тъжна гледка....
  И детето ми се разстрои. Cry

# 361
  • София
Кое беше Мушмороци, онова в Царския комплекс ли?

# 362
# 363
  • София
Жалко, там ни беше срещата миналата година. Cry

# 364
То май беше единственото свестно клубче в Дружба, поне аз за друго не знам. Много кофти  Cry Сега пак на Младост ще разчитаме. Между другото, момичета, бихте ли дали малко отзиви за детските клубчета в близките квартали, че Ния има рожден ден на 8-ми май и трябва вече да се оглеждам, ако може и цени да дадете ще е още по-добре  Hug

# 365
Оф,да, и мен живо ме вълнува въпросът. И да е за непушачи ... newsm78

# 366
  Вижте този клуб.Днес оставих детето си там.Малкия остана доволен. Simple Smile

# 367
Добро утро
  smile3507

Влизам да ви съобщя ,че детски клуб Мушмороци вече не работи,всъщност не съществува.
  Днеска го видях,как всичко се демонтира и се изнася.....
  Много тъжна гледка....
  И детето ми се разстрои. Cry

Много жалко за клубчето ние не сме го посещавали , но все пак има достатъчно поводи за целта. Е нищо

Вижте този клуб.Днес оставих детето си там.Малкия остана доволен. Simple Smile

Клубчето е много сладурско само жалко че е в младост малко неудобно ама какво пък . Все пак е разходка Grinning

# 368
  • Sofia
Здравейте и благодаря за милото посрещане  Hug Аз след празниците се разболях от някакъв вирус и съм вече 3 дни в леглото....
Селма, за раждането съм решила да е в Окръжна болница Simple Smile
tufituri, знам те от майската отчетна, аз там не пиша много, но чета всичко Simple Smile

Много жалко за Мушмороците, аз с тия болести не съм разбрала новините под носа ми... таман се бях зарадвала, че има такава екстра на 5 крачки от мен... Между другото това е поредния бизнес, който се затваря в Цариградски... нещо не им вървят нещата на магазините и услугите...  В двора сега има една хубавичка сладкарница, дано тя се задържи по-дълго Simple Smile Препоръчвам я, особено в топлото време

# 369
   Да....В Цариградски вече има доста затворени неща.  Confused
   Сладкарничката("Сладкишница") е хубава,потвърждавам!Тортите им са на Лагуна.Има и купища сладки дреболии.
   Дано се задържи отворената наскоро аптека,че тази част на Дружба е доста зле откъм аптеките.

Suhumi ,с избор на лекар ли ще раждаш?Ако да,кой?Може и на лични. Simple Smile

# 370

Suhumi - и аз исках там, но тогава започна ремонта и за съжаление не успях  Peace
Макар че съм доволна от МД , гледаха ме мен и детето ми, и най-вече малкия че милото се роди с двойно увита пъпна връв около врата. Екипа бързо реагира и всичко мина идеално  Simple Smile

˙·٠•●СРАМЕЖЛИВКА●•٠·˙  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes какво прави момата ни? Гледате ли ни я  Wink

# 371
Suhumi Аз също съм много доволна от Майчин дом. Предпочитам специализирана болница отколкото Окръжна, защото недайси боже  fingerscrossed раждането има усложнения теб ще те изпратят в Пиригов а бебето в Майчин дом. А така ако си направо в МД  няма да те прехвърлят никъде Peace.

klodia Естествено че я гледкаме . Вие как сте? Ние сме на консултация чак на 20ти . Ако знаеш каква приказлива е станала и само се обръща от корем по гръб и обратно. Тя го прави от края на 3ти месец но сега сякаш забеляза че го може и при заспиване е някакъв ад Joy

# 372
СРАМЕЖЛИВКА - о Тони е добре, но си ми е мързеливичък хич не му се мърда да се обръща като имам мама за това... Но за сметка на това се е научил да крещи от ранни зори... Кога ли ще ни погнат съседите за шума дето го създаваме от 5 часа сутринта  Mr. Green Mr. Green
Трябва да пием кафе другата седмица и да се видим Simple Smile . Ти няма ли да идваш към езерото? Ако не пак можем да се зесечем в онази градинка дето ходихме, става ли?

# 373
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, момичета!

Аз минавам набързо, колкото да дам признаци на живот. Прибрахме се вече в София и си имам Интернет (беше спрян за малко).

Искам да почерпя, за това, че мъжа ми си намери много хубава нова работа и след месец-месец и нещо се местим да живеем във Варна!

# 374
  • София
Нощни очи честито за новата работа на мъжът ти, значи вече няма да се подвизаваш тука.

Общи условия

Активация на акаунт