Отговори
# 375
Нощни очи честито! И как сте уцелили летния период, направо супер!

# 376
Здравейте мами,
Някоя от вас да има впечатления или да е чула нещо за детската градина Шарл Перо в Горубляне или филиала й?

# 377
Здравейте мами,
Някоя от вас да има впечатления или да е чула нещо за детската градина Шарл Перо в Горубляне или филиала й?

Филиала знам, че е нов и започва да функционира от септември, имаме едно детенце от Горубляне, което евентуално догодина ще се мести там, като навърши 3 годинки. За централата знам, че е някаква полу-срутена сграда (къща някаква).

# 378
Здравейте мами,

Филиала знам, че е нов и започва да функционира от септември, имаме едно детенце от Горубляне, което евентуално догодина ще се мести там, като навърши 3 годинки. За централата знам, че е някаква полу-срутена сграда (къща някаква).

Много ти благодаря!  Hug

# 379
Мале, какво е това мъртвило тук? Я всички да се покажат и да дадат отчет  Hug

Момичета, търся шивач в Дружба, да ми подкъси едни дънки дето си купих, дайте малко координати и цени ако може. Ще съм ви много благодарна.

# 380
  • София
 Жени аз си нося дънките в ателието в 121 бл ,или успореден на него.
 Много сме доволни с Оля.

Успореден на блока в който лятото събирахме децата в градинката,първия успореден в началото на ул Тирана.
 Малее дано си ме разбрала. Hug
 Да нацелуваш Ния.
 Услугата е 5 лв.

# 381
Жени аз си нося дънките в ателието в 121 бл ,или успореден на него.
 Много сме доволни с Оля.

Успореден на блока в който лятото събирахме децата в градинката,първия успореден в началото на ул Тирана.
 Малее дано си ме разбрала. Hug
 Да нацелуваш Ния.
 Услугата е 5 лв.

Мерси много за бързото инфо, блока го знам, ще мина днес, знаеш ли до колко работи и дали ще може да ми ги направи за четвъртък или има много наплив? как само те засипах...

Как са малките? Те вече не са в нашия квартал, нали? Че не съм ги засичала? Малките  Crazy ...Вели ще става вече на 4, а малката стана на годинка, нали? Проходи ли? Дай малко повече инфо, че Олчето явно не ни ще вече   Mr. Green

# 382
  • София
Мисля ,че работят до 17ч.
 Натоварена е женатаи ги дай още днес но иначе стават като нови подгъвите.
 Олчето ви ще ама от 2 седмици започна работа,повишиха я и ие много натоварено. Все пак в някоя дълга пролетнаи топла вечер може да се видим.
 Ние основно през седмицата сме в Горни Богров,аз гледам Елина, а Вели е на ДГ в Богров.
 Привет на всички Дружбенки. Специални поздрави за Муци и Софи.
 Елинае далеч от прохождането,но пълзи с бясна скорост. Laughing

# 383
Здравейте момичета.

Скоро не съм писала,ама то не една грижа на главата ми не се стовари.

Боледуване,след боледуване на малката,баща ми и от нещо го закъса.......страшна работа.

Капака беше че влезнахме в болница с малката през март.

Сега такава треска ме тресе......от 26 април се връщам на работа след майчинство.

Трябва да си пратя детето пак на ясла......това е като умишлено да я пусна в устата на лъва.Много боледува,много.

По този повод си търся детегледачка,за дните когато не е възможно да ходи на ясла.

Поне 1-вия месец да не отсъствам от работа.

ИМАТЕ ЛИ ПОЗНАТИ ЖЕНИ,МОЖЕ И ПЕНСИОНЕРКИ,КОИТО ТЪРСЯТ НЕЩО ТАКОВА ИЛИ БИХА ИСКАЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ТАКАВА ДЕЙНОСТ?

Трябва ми свясна жена ,смисъл да може да дава лекарства и да следи температурата на деца. Cry

Ох,много ми е притеснено....... ooooh!

# 384
Здравейте,
Търся лекар за проследяване на бременност по ЗК, ако е възможно в Дружба (и най-добре в 2).
Също, ако някой има мнение за д-р Мария Куцарова, която има кабинет в Д2, бл. 302 и работи по ЗК, но никъде в нета не срещнах мнения за нея. А от първата среща ми остана неприятно впечатление - държа се неучитво, когато казах че искам да си помисля преди да се запиша при нея.
Благодаря предварително!

# 385
oncheto дано не боледува повече, че това е най-кофти. За съжаление, не мога да ти помогна относно жена за гледане на дете, не ми е трябвала, пък и около нас няма много пенсионерки, дано намериш бързо такава, и най-важното, да вдъхва доверие и да е отговорна, че не мога да си представя какво ще ти е докато си на работа, а детето ти да го гледа жена, която не познаваш.

# 386
# 387
Сериозно ли фалираха Мушмороците,аз точно се оглеждах за нашия рожден ден. Sad
Хора дайте идеи за Дружбите,че не ми се ходи в другите квартали.
Аз последно разбрах за някакъв клуб до ПЖИто ако имате инфо кажете. Peace

Миналат година бяхме в Слон Балон в Младост-доволни сме.Но за 7г май вече не става.Моля спасете ме,че девойката иска да са в къщи,представете си какво ще се случи......... #Crazy

Тъкмо намерих темата,я сподеелете за училищата в Дружба1 ,ние ще сме първолаци тази година,а аз много се колебая още. Peace

# 388
  • ул. "Мечтание"
elyam, аз само за това се сещам като идея: http://maska-bg.com/site/. Работят с ресторант Fly (до фитнеса край езерото).

# 389
Мерси за идеята,много е добра,но нещо тази година не ми се хвърлят толкова пари за рожден ден.Тази криза си оказва влиянието Sad

Общи условия

Активация на акаунт