Кой каквото ще да казва, Пакистан е перлата на Азия !!! - 4-та новогодишна тема

• 42 383
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
http://people.w3.org/rishida/photos/sets/slides.php?set=0705-lah … eets&slide=17
 лахор- улиците

http://www.thesaturdaypost.com/alamode.htm

от тук можете да влезете в галериите на някои дизайнери, които са представили нещата си

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 17:25 от Вятър

# 586
  Привет от мен на всички!Как сте?    Мактуб да еднаква ние датата аз отпреди съм го забелязала с рождения ден на Анджито и мойта сватба.Лю еми ако му дадат виза маршрута  ние Хургада и Кайро не е особено добър маршрут ама засега толкова,че сега избирахме да е нещо по евтино. Simple Smile.В четвъртък ще ходим за виза да видим ще подадем пък после се чакало един месец егати много време ама да видим.Поздрави на всички от мен.

# 587
Честита баба Марта и от нас  Hug. Баба Марта носи пролетта, здравето и щастието и ние ви пожелаваме всичките. Ние днес се окичихме с мартеничките. Вчера правихме с Никола за госпожите му в занималнята. Сети се детето и за тях и в 20ч вечерта усуквахме още мартенички  Grinning. Даже и текст им написахме с легендата за мартеничката и за традицията. Сутринта нямаше търпение да им ги даде и гордо им подаде и листа. Те бяха очаровани и толкова вдъхновени от празника ни никога не бяха чували за него. Веднага съответно им вързахме и мартениците, а Ники на англо- датски им каза, че той е помагал на мама да ги прави специално за тях и те се разтопиха.
Надявам се,че всички сте добре и най-сетне да идва и пролетта, че тази зима ни умори всички.
Целувки  Hug на малките  и големи принцески и принцове  Wink

# 588
честита баба марта момичета

А аз днес видях и ято щъркели ,освен цъфналите дървета.

мактуб а при вас дърветата разцъфтяха ли  newsm78

# 589
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте мили дами bouquet

Сутринта както си пишех тук и изчезна нета, та до сега  #Cussing out
Затова бързам само да ви прочета и да ви пожелая

ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!!!

Сега се връщам да чета по-обстойно.
Много целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 590
Честита баба марта!  Hug
Аз само на бързо да се разпиша,че днеска прах дрехи и съм направо размазана.... Tired
Успях да си намеря кенгуру из базара за 950 рупии  (това прави някъде около 20 лева) и съм много доволна.Изпробвах го с малката и тя много му се кефи  Grinning Взех и козметика и дрешки за бебата.

Целувки,аз изчезвам  Heart Eyes

# 591
Честит празник момичета  bg  ! Тук времето е страхотно имаме слънце  newsm44 и днес ще се разходим след занималнята на Ники. Целувки на всички и много слънчево настроение   Nature Sunny

# 592
  • Varna
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ТАЙФъТъъъ!!! bg
ХаДи по едно кайве или чай, която каквото си пожелаЙ smile3503

# 593
Честит празник момичета! Честита Баба Марта на патерица! Така съм се унесла в учението, че забравих да ви пиша по-рано, иначе чета всяка вечер. Днес нямаме лекции и съм много доволна, че ще си почина накрая. То голяма почивка де - чета цял ден за предварителен изпит в петък. Дано да го взема, че да не ходя по време на сесията  Praynig .
Вие как сте? Мадамите по чужбинско закичиха ли мартенички? Аз много се гордея с този ни празник, мин. година надълго и широко обяснявах на екс-а за него (оф, той има рожден ден днес  Sad , пратих му картичка, не можах да се стърпя  Embarassed).
Маги браво, че сте се сетили за мартеничките и сте шашнали госпожите на детето  Hug .
Мактуб, честито ви кенгуру. Щом се кефи Анджи значи може и у вас да я разхождаш с него.
Като казах това, че се сетих - бях гледачка на малката преди 2 дена и цял ден сама с нея - нося я постоянно щото много палава а и много ми се лендзи на мене и като я оставя на земята започва да плаче и протяга ръце да я взема (сърцето ми се къса направо  Sad ). Абе залепена е за мене и все да я нося и подхвърлям нагоре, а тя тежи 10 кг. Вечерта щях да умра от болка в ръцете, такова нещо не ми се беше случвало досега. Пих хапчета, мазах се с финалгон, абе ужас. Имам мускулна треска сега, ама какво да направя като не искам да реве милата. На другите не прави така, на мене само, щото вижда, че й минават номерата. Трябва да се превъзпитаваме тази седмица, щото ще ме поболее това хлапе  Mr. Green .
Оплаках ви се набързо  Rolling Eyes .
Има ли в Пакистан различни ресторанти - китайски или италиански примерно? Екс-а и дума не даваше да се спомене за китайска храна, щото китайците си хапвали кученца и му беше гнусно  Sick . Ама дали това е мнението общо на пакистанците незнам  newsm78 .

# 594
  • Varna
TESS Hug
Те и виетнамците лапат кучешко, че и доста. Не бих богла да хапвам най-добрия приятел на човека. Много обичам кучета.
МАКТУБЧЕ Hug
Ще ти е по лесно сега като имаш кенгуро thumbsup

# 595
Честит национален празник

Тесс
тука на зълва ми момъка е същия,само иска тя да го вдига и тя милата остана без ръце....
а аз с това кенгуру май ще остана без рамене  Crazy
Стискам палци за изпита  Peace

# 596
ето на мен ме мързи да пиша ама като гледам и другите ги еналегнал мързел,честити яразници н апатерица от мен ,аз мартеница не съм си закичила защото тука няма Joy.иначе и аз сам КРАЛ МИЛАН,обичам да се кича,дори като излизам някъде се кича яко,аз обичам много сребро,и се закичвам  Joy
иначе при мен нищо ново все едно и също няма с какво да се похваля,времето е хубаво тук
много поздрави и късмет на всички Hug Heart Eyes

# 597
  • Varna
МОЦАРТЕ Hug
Ей ти малко сребро ама със рубини го напраЙх smile3503

Да покажа и златничкУ, че аз златничкУ обичам същУ newsm47

Всички тези красоти са Пакистански, та точно са по темата де smile3521
Хайдееее, нИ сЪ УфлянквайтИИИИ. ИдвайтИИИ, че вижтИ кЪФ младеж съм поканила да ви сервира Пакистански чай smile3503

# 598
ДЕЛТИЧКЕ  то май само и аз ще сикоренспондираме днес няма никакво включване,мерси за среброто много  е готино,ще ми тича много с новата пола   Grinning,аз днес ходих на фототур из Дублинксо,направих готини пейзажни снимки,защото бях самаи нямаше кой да ме снима,да увековечи мойта красота неземна в прекрасни снимки  Joy,тука като се еширнало едно слънчице,пак открих сезона на  пролетта ,тарикатче съм без яке ходих навън днес,купих си сувенирчета,наядох се и после вкъщи.аз днес умувах над това дали всичкипакистанци мразят китайска храна иотговора е НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,поне аз познавам доста дето ядат,даже знам,че имам в Пакистанкитайски ресторанти които са халал,аз също обичам китайска кухня и се опитвам да ги майсторя тез гозби,някой път се получават доста добри,а за кучета не съм чувала  в китайски ресторанти да сервират,знам че кучешкото е специалитет на Виетнам и Кореа,даже аз имам една приятелка тя е полувиатнамка и нейния брат като ходи там е пробвал,каза че било хубаво ама аз не съм толкова смела да ям такива неща,иначе за Кореа там кучешкото е доста скъпо,кучетата се отглеждат в специални ферми икаква приятна миризма се носи от тях ахххххххххххх просто нее лесно да се опише с думи,а съм гледала и един корейски филм точно за това нещо и там показаха как ги убиват и дерат,ами незнам как могат да вършат такива неща ама за нас това е странно а за тях нашите привички,във Виетнам ядат дори и котки,ако си спомняте едно време България имаше договор за отдаване на работни места на виетнамци и аз когато бях малка и ваканция от училище баба и дядо ме взимаха във техния завод защото нямаше кой да ме гледа,и тамбеше пълно с виетнамци,сутрин като слизах от автобуса,те ми даваха айрян или кисели млекца или плодови млека,винаги съм била на далавера от всеки като  малка  Joy,абе роден късметлия,та да си дойда на думата защо отворих тази тема,ми после в завода се наблюдаваше намаление на котки и кучета Thinking
за сега това утре ще пиша още,иначе не съм гледала новини по пакистанските канали за да снеса някоя  клюка,аз и бългасрки не гледам хахахаа,скучен човек съм аз
хайде лека вечер от мен и много щастие и усмивки и дами не забравяйте темата,тя ще стане сираче

# 599
Здравейте момичета! Взех си изпита  newsm44 !
Анджели виждам, че си тук вече - хайде разказвай!!!
Делта, къде му е главата на младежа  newsm78 да видим хубав ли е поне  Rolling Eyes и що от два канчока налива  newsm78 ? Два вида чай ще да е това, а?

Общи условия

Активация на акаунт