Кой каквото ще да казва, Пакистан е перлата на Азия !!! - 4-та новогодишна тема

• 42 382
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте Пакитки,
ЗАВъРнахме се от Пакистанско на 3 март,жалко че немой повече да стоя там ама трябва и да се работи искарахме си страхотно НИЕ вече подписахме официално сме съпруЗи но парти нямаШе реШихме да е партито на БГ.Много лоШо време беШе първите 8 дни,но после едно слънце една жега пот,прах по улиците комари и много летяЩи насекоми , но така е там покрай големите водоеми.хжанах малко тенче,каносах си косата раЗлична храна и на праЗника украсата беШе голяма красота светлини беЗ режим на тока.Шарени дреШки и обувки,накити zлатни и сребъни с камъчета.А Шаловете голяма красота.Много нови думи научих опитвам се да правя и иzречения малко смеШно zвучат беz граматика,но на новобранец като мене ми проЩават.качих три килца,но тук като поработя и малко фитнес Ще вляzа в форма.
 ooooh! отплеснах се и zабравих да ви честитя Баба Марта да сте живи и zдрави бели и червени и много Засмени.Много ми липсвахте всички  Hug Hug Hug Hug и много целувки.
ОЩЕ не съм Ви чела , но сега се връЩам наzад да Ви Чета.
До после

# 601
  • Varna
АНЖЕЛИИИ Hug
Добре си се завърнала newsm68 Ей, много има да разправяш и за бижутата и за прекрасните шалове и най вече за манджите и разбира се за хората. Почини си сега и след това чакаме да пишеш. Чакаме със шилоко отворен очи и уши Hug Hug Hug
МОЦАРТЕ Hug
Тука във Варната днеста напраУ Сторм Душе. ВетОр страОтен, дъжд, с няг на парцали- ужасТ ти казвам. Че и ни предупредиха, че така ни чака  и другата седмица rotfImao
ТЕССКА Hug
Тоя младеЖЖЖ така са го снимали. ЯвнУ много грозен Душа и не са искали да ни уплашЪт. Както казвЪ кака ти ДелтЪ- да го гълташ за страФ Joy

# 602
е това има няма и все аз пиша,к'во става останахме  малобройни не имало война,хайде дами да се разпишете
ТЕС а честито добре си се справила  заслужаваш   bouquet
АНДЖЕЛИ добре дошла много се радвам,че си остнала с незабравими спомени,защото клишетото казва топли спомени да ни греят в студените дни
ДЕЛТИЧКЕ а така при вас виелици тук пролет аз винаги съм чувала ,че британския полуостров е с много лошо време ама не лъжа е Grinning дори август беше доста приятно като бях в Лондон едно слънце вечер на приказка в задния двор,както и да е
гледам нищо ново не се е случило из темата спокойствие ,затишие пред буря
аз сега щесе заложа да гледам някое филмче и доскоро момичета
и ДЕЛТИЧКЕ внимавай с поледиците моля Hug Heart Eyes

# 603
  • Varna
МОЦАРТЧО Hug
Днеска тука блъска яко слънце, обаче и студа не лъжеее. Студено бейййй. Надявам се да няма толкова сняг, че да има поледици. Че КметЯ все на дЕдО Боже се надява и май авери го раздават, щом времето му помогна и сега да се разтопи поледицата. Ама след поледицата какви дупки се отворихааа, направо кратери. УжасТ.
Аз май ще заформя един Турски ресторант след малко със мойтУ БаткУ. Да си се радваме още малко, че лятото ще бъда сам саминка, ако Диването не хукне да учи отново у чужбина rotfImao
МОЦАРТЕ- ти шЪ идваш лятоска и шЪ ме изкараш някой ден навънка да не тъжа smile3503

# 604
И ние ще идваме лятото към вас, другата седмица ще знам точните дати и ще ви информирам веднага.
При нас нищо ново. Да идва април, малко да се разнообразим - ще си дойде татко и си отиваме за Великден на село.
При вас, с бебоците да не би да е хубаво времето и да сте по цял ден по разходки, че не се появявате тук да кажете как сте???

# 605
  • Varna
ХубУ, Маринче Hug
Обади се. Иначе мацуранките незнам които са тука що не пишат. Много е студено за да излизат със децата, освен ако не са шантави като мене, че аз моето го изкарвах във всякакво време. То си имаше и причина де. Simple Smile

# 606
Анджели, ти като беше в Пакистан, усети ли някаква подтискаща атмосфера? Всички, които са ходили наскоро, а и роднините от там казват, че положението никога не е било толкова зле. Чудя се дали не е опасно да се пътува, че много ще го мисля мъжа ми като замине.
Делти, ходихте ли на турски ресторант и какво хапнахте?
Лю сигурно още подрежда новата къща, а Мактуб се разхожда по базарите с новото кенгуру с Анджи, при тях сигурно е топло  Mr. Green

# 607
Здравейте момичета как сте?Тес честито за изпита.Ангели добре си се завърнала ще чакаме да разказваш пък и снимки да покажеш.Делта хубаво ли е в турски ресторант аз никога не съм ходила?Аз съм добре подадохме в египетското посолство пък да видим малко ме съмнява да дадат виза ама ще видим жената там като чу че мъжът ми е от пакистан направо така реагира отиде някъде нещо да пита дали да му приема документите знам ли не бяха добре настроени ама ще видим.Аз днес готвих ориз с нахут а вие? Laughingпоздрави на всички. Hug

# 608
Честит 8-ми март момичета! Да сме живи и здрави и мноооого обичани!

# 609
честит празник

# 610
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...

ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК, МИЛИ МАЙКИ, ЛЮБИМИ , ПРЕКРАСНИ ДАМИ !!!

# 611

Честит празник на всички, които празнуват в този ден !

# 612
ИЗНЕНАДА   ura  ura  ura

Момичета намирам се на българкса земя  Mr. Green
Пристигнах си в събота вечерта и нарочно не ви казах....само да не ме набиете....
Та така изведнъж се развиха бързо нещата при нас,мъжа ми намери апартамент,купи билети...но не останахме и без перипети естествено...трябваше виза за малката..пак ходене до Исламабад,пък те я издават за една седмица а ние нямахме толкова време,билетите баха платени вече...е както и да е взехме  Grinning мъжа ми си изпусна полета от Белгия,та трябваше да си купува нов билет....уфф малиийй бая дълго пътуване си беше,малката не пропусна да се изяви с плач в самолетите,но слава на Бога приситгнахме живи и здрави вечерта и мъжа ми ни чакаше на летището...беше го страх да хване малката,ама аз му я дадох в ръцете...вика ми ама тя много малка бе...на камерата изглежда по друг начин  Laughing и аз му викам еми ти кво искаш,бебе е....та така сега се опознават двамата...тя още не го познава и започва да плаче когато той я гушне и той се притеснява...ама аз му вукам че няма за какво, всичко с времето си,ще свикне  Heart Eyes
Сега трябва да се издава ЕГН,акт за раждане и да се прави паспорт...имаме и ходене по близки и роднини...така че съм доста заета,Марина нищо не мога да обещая,но като ми се отвори възможност  ще се свържа с теб по телефона...само за една седмица сме тук и малко нещата са на тъгъдък....Дано да упеем да свършим всичко за толкова време,че мъжа ми не може да отсъства повече от работа.
Това от мен за сега.Честит празник на празнуващите   bouquet  bouquet  bouquet
Надявам се да съм ви изненадала  Mr. Green
Чао

# 613
Мактубче това сигурно е най-прекрасния подарък за 8-ми март, който си получавала!   newsm44 Много се радвам, че вече сте заедно тримцата и дано никога да не се делите вече, а само да се умножавате  Laughing . И да пишеш като ти остане време от роднините.  Hug  Hug  Hug

# 614
Еееее, как да не е изненада! Аз мислех да се пошегувам, че може да си тръгнала към Белгия, но реших, че е болна тема и си го спестих, пък то... Браво, много се радвам! Сутринта пак гледах в нашите новини за атентат в Пк и казаха, че се очаквало серия такива.
Хубав празник на всички и само така да ни върви - на добри вести!
Мактуб, ако се обаждаш, имаш ли идея къде може да се видим /ако ви остане време, де/? Сигурно ще ви е далече да идвате до нас /чувствайте се поканени/, а то и времето е студено, за да се видим някъде навън. А мартеничките ви ги пазя в къщи, да знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт