Кой каквото ще да казва, Пакистан е перлата на Азия !!! - 4-та новогодишна тема

• 42 381
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Varna
МАКТУБЧЕЕЕЕ Hug
Много се радвам бе детенце ама много се радвааааам newsm44 че така е станало. Няма да те бием ами ще скачаме от радост за тебе. Поне шантавата Делта подскача до сега докато обяснявах на мъжът си за тебе и това което си писала за пътуването, за очакването да тръгнеш насам. Говорех, говорех като латерна, колко ме е разбрал незнам. Но тъкмо сутринта си мислех за тебе заради това което гледах по телевизията. Много, много се радваааам, че вече си тука. Хайде мила всичко да е вече най-прекрасно за вас.  А детенце ще свикне със баща си бързо мила, то кръвчица. Аз много се притеснявах като се върна моя съпруг, защото детенце беше вече на 10 месеца и разбираше. И много се плашеше от мъже със мустаци или по мургави хора, хем мама му не е от белите и тате му същУ Joy Иначе като го видя за първи път бебо беше на около три месеца ама се върна за няколко дена татето и пак хвана пътО. Та като се върна наштУ тати, беше почернял яко, със една дълга черна коса, тогава брадата и мустаците му бяха гарваново черни. Той облечен във дълго кожено черно. Викам си бебето шЪ получи инфаркт сИга Joy А бате черен, че доста месеци беше там из вашия тараф а там горещо. Та връща се Бате, влиза във стаята, бебо е във кошарката изправен и се разхожда във нея и грухти като прасенце. В първия момент спря като вивя тате си, такъв брадат и почернял кЪт същи Сандокан и във следващия момент си подаде пръстчето да прави бооооц Laughing и да иска тате му да го вземе на ръце. Така, че ще се оправят баща и дъщеря а и дъщерите са голямата слабост на татЮвците.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!!!
С ПОЖЕЛАНИЕ, ВАШИТЕ СЪПРУЗИ ВИНАГИ ДА ВИ ПОКАЗВАТ ЛЮБОВТА СИ СЪЩО КАТО ВЪВ ТОЗИ ДЕН!!!

МАРИНЧЕ Hug
Забравих да ти отговоря за Турския ресторант. Ходихме душата и ядохме Искендер кебаб. Много вкусно готвят а и продуктите ги носят от Турция, оригинал работата. Не че нашите са си лоши. Соса за Искендера тука го няма та го носели от Турция, киселото мляко страхотно, като сметана буквално и то от там било носено. Направи ми впечатление точно киселото мляко, че аз Искендер кебаб съм яла много пъти и сготвен на различни места. Иначе страхотно приготвят нещата на дървени въглища. Абе ще ви заведа аз, само елате Hug
ТЕСС Hug
и ти пита за този ресторант, все едно и на тебе съм отговорила като съм обяснила на Маринчето. Ама ние със тебе както се казва сме на една ръка растояние и можем да идем когато кажеш Wink

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 13:46 от DELTA_DELTA

# 616
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Makтубче, добре дошла   bouquet    bouquet   bouquet
Страхотна изненада ни спретна, ама от най-хубавите  newsm44  Страшно много се радвам за вас. А бебчето бързо ще свикне с тате, няма страшно. Дано не те уплаши зимата навън, все пак е март , трябва да им вземем страха на мъжете  Mr. Green

Тес, поздравления за изпита   bouquet.

Анджели, честито !

Панда, мама Маги, Моцарт, Вятър, Делта, Марина , Лю  Heart Eyes
Да нагушкате дечицата от мен  Hug

# 617
Привет на всички пакитки,извинявам се ,че не съм писала,но ви чета редовно,тези дни съм много заета с лични дела,както и да е честитя на всички от сърце Баба Марта със закъснение,иЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ,БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И ЖЕЛАНИ.
Мактуб,толкова много се радвам за вас,най-накрая,пожелавам ви на теб,малката и таткото цялото щастие на света,заслужавате го.
Рени,да не ти прави впечатление,че така са отреагирали в египетското посолство,на мен ми се е случвало често да ме гледат като че ли съм престъпник само за това като спомена ,че съпругът ми е от Пакистан.
Тес,браво на теб за изпита.
Лю,и всички останали поздрави,и да искам,не мога да пиша повече,малкия не ме остава намира.

# 618
  • по пътеката
момли4ета, нямах нет  една седмица и не успях да ви 4еститя вси4ки празници от баба марта до днес - 8 март! много да сте здрави, оби4ани, признати и успели за всяка ваша кауза!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
мактуб, по4ти познах, бог е бил добър ,защото ти си бе търпеливо моми4е! много се радвам за вас! приказката има хубав край ,нали?  Hug Peace

# 619
Мактуб, а как намираш Бг  Mr. Green ? Ама и вие уцелихте едно време! Де да беше по-топло или поне да нямаше толкова сняг. Сега пак ще има проблеми с почистването и задръствания. Много бих се радвала да ви видя, обаче разполагате с много малко време, а и сте далече от нашия квартал. Ако измислиш нещо, обаждай се! Сигурно по центъра ще имате работа - за паспорта на беба и около заминаването?

# 620
Ами България си я намирам същата....само тука къде са разровили ломското та малко трудно с ходенето по центъра.....а и ми е доста студено,като си помисля ние от какво горещо време идваме и се притеснявам за малката,за това просто ако не е много наложително не я извеждам навън...и без това днеска  цял ден валя сняг  cold
За паспорта трябва да ходим до второ районно май,ама нека първо да станат нещата с акта за раждне,че там да нямаме праблем...
Та така момичета,не нисля че трудностите са свършили,но поне е важно да сме заедно  Heart Eyes

# 621
А с таткото как се чувствате? Сигурно е много вълнуващо и сладко да сте толкова близо един до друг след толкова дълга раздяла... Между другото, днес по-късно вечерта не беше толкова студено. Спокойно може да излизате по малко с беба, когато не духа и не вали. Просто я обличай с няколко ката дрешки, за да и е топличко. Ако имате от тези така наречени космонавтчета, два-три слоя дрешки под тях, топла шапка и сте готови.

# 622
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ на патерици от мен,но в4ера въобще бях без интернет та затова не съмчестили,моля за извинение
нещо сутрешното кафе и какао ги няма,при мен нищо интересно,лек ден и много целувки на вси4ки   bouquet    bouquet    bouquet

# 623
  • Varna
Хайде да сложа по един Адана Кебаб smile3503
Изтървала съм закуската нЯщУ rotfImao

И вино слагам, червено, че днеска само за червено вино със тоя сняг и студ.

# 624
mactub -  много се радвам, че сте вече тримата заедно  голямо гуш Hug
 на всички други  пожелавам топла вечер с чаша вино  bouquet

# 625
# 626
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Хайде днес сутрешното кафе от мен

и какаото също 

Как сте днес пакитки-фифитки Hug

Мактуб, Анджи как понася зимата . Вие дойдохте в голямата зима, ама поне да си припомниш как е снега  Simple Smile

Лю, вие как сте в новата квартира? И при вас са невиждани скоро снегове.

Хиляди прегръдки за всички  Hug Hug Hug

# 627
alvera   bouquet

навън е зима приказка и вече започвам да си чакам коледните подаръци Mr. Green

# 628
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
от мене кафенце,а по касно и неЩо За хапване

# 629
Здравейте  newsm51. Чета ви аз нищо че не пиша.
Мактубче многооооо хубава новина. Много се радвам,че вече сте заедно сега сърцето ти е пълно. Браво на вас и никакви раздели повече  Wink.
При нас нищо ново- времето е едно такова сиво, гадно, мрачно. Чак и настроението понякога ми става такова....
Днес бяхме на разходка с детенце по центъра и да си купим бои. Сега темата в къщи е рисуване с водни бои  Shocked . Даже като се прибрахме правихме фигурки от солено тесто и до преди малко ги пекох за да може Ники да ги рисува утре.   #Cussing out Ама то аз прекалих с количеството на тестото не ми е виновно детето.  Crazy.
Радвам се, че всички сте добре и много слънчеви целувки от мрачна Дания.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт