Кой каквото ще да казва, Пакистан е перлата на Азия !!! - 4-та новогодишна тема

• 42 380
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Как сте мили дами, добре надявам се  Simple Smile

Да сервирам обяд, та дано се появите.

mama-magi , добро хрумване   bouquet. Тестените фигурки с водни боички ли ги рисува Никола ? Ще покажеш ли някое негово произведение  Simple Smile

За всички много  Hug и слънчев уикенд !

# 631
  • Varna
АЛВЕРЧИК Hug
Появих сЪ аз по миризмата, по аромата на пиленцето и хоооп тука. Вчера им сготвих и аз едно печено пиленце на моите. Ама аз и синът на пилешкото не прощаваме и на следващия ден. Тъкмо сготвих във глинения гювеч пилешко със картофки, морковчета, мариновани краставички и разни мерудии и подправки. Пляскам го във фурната и го забравям за около 2 часа.
Хайде от мене бялото вино за пилето smile3503

# 632
  • Bulgaria/Pakistan/Germania

# 633
Алверче ще покажем само да ги нарисуваме. Днес щеше да е, но от 10 ч сме навън. Ходихме на пазар купихме си дрешки, обикаляхме доста после обяд навън. Пак обиколки и се прибрахме към 16 ч. Детенце е изморено и не му се рисува. Масуд заспа- уморихме го днес  Joy, а аз да поровя малко докато не са ме изпреварили на компа  Simple Smile Иначе рисуваме с водни бои върху фигурките. Какво пиленце си ни сервирала. Аз да се похваля доста съм напреднала с готвенето  Embarassed Гушки на всички  Hug.
Делте ако не си получила нищо на лични кажи пак да пиша, че нещо като го пращах ми даде грешка  Hug

# 634
Ето Ви една снимка За начало,а другите утре.  Лека ноЩ Hug

# 635

# 636
Иzвинявай те ама неЩо не се получи Blush

# 637

# 638
Каня Ви на Пакистански обяд и да си побъбрим За Пакистан

# 639
  • Varna
АНЖЕЛИ Hug
Взимам си от всичко и по многоооо smile3508
А тази красавица на снимката си ти налиииииии????? smile3521

# 640
Да на снимката съм аz.Къде се губите,никой не пиШе и никой няма на линия.Дано да е Заради времето а не Заради Здравето.

# 641
Каня Ви официално на вечеря,дано се появи някой приготвила съм вкусно агнеШко

# 642
  • Varna
АНЖЕЛИ Hug
Много си гостоприемна бе Душеееей. Що не си във Варна, немедленнУ ще си довлека дупарата Joy
А иначИ тука при мене студеноооо. Обаче сега си включих елИктрическата възглавничка, надух си кандишъна и гледам един майтап по ТВ-то и си бъбря със тебе Hug
Да сега бях във хола и за това не съм надничала във темата. Само съм забравила включено, че съм он лине

# 643
Анджели, аз чакам ти да разказваш за Пакистан, никога не съм била там, сигурно скоро няма да отида.
Делта и Тесс, ние си резервирахме почивката така, че да знаете, от 07.07.-14.07. сме на Св.Константин с мъжа ми, децата, сестра ми и дъщеря и /пълна лудница този път/. Племенничката много иска да бъде заедно с нашите деца на море, затова се ""закачиха" за нас, не знам как ще ми се отрази, само подозирам  Mr. Green Ако някой друг има възможност и желание през този период да бъде във Варна, може да си направим една голяма среща, ако не - в намален състав.

# 644
  • Varna
МАРИНЧЕ Hug
Като дойде времето, ще ми се обадиш. Аз след месец вече ще съм и самичка, а като съм самичка не пътувам. Така, че ще съм си във Варна и много ще се радвам да се видим Hug Като се обадиш ще ти дам телефончето си на Лични за да ми се обадиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт