Кой каквото ще да казва, Пакистан е перлата на Азия !!! - 4-та новогодишна тема

• 42 379
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
След малко сядам да Ви пиШа само да се върне мажо от метро и съм свободна да доида и да раЗкаЗвам.Делтичке Заповядай да гости ако не ти е много далече Германия.Тамън Ше ми дадеШ някоя пакистанска рецепта. Simple Smile

# 646
Здравейте мадами! Как сте? Много ми е скучно на мене нещо, ходеше ми се някъде, правеше ми се нещо интересно, но всичките ми хора заети или болни или изморени  Confused , ужасТ просто! Така че съм тук!
Маринка, ще се видим значи с тебе и твоите сладкиши, живот и здраве! Много се радвам  Grinning
Анджели, чакаме разкази за Пакистан  Mr. Green . А за снимките - направи си албумче някъде, примерно в снимка.бг и давай да разглеждаме какво сте правили там  smile3508 .
Лютеничката ни къде се дяна???? А Бабели пък от кога не се е мяркала  #Cussing out Хайде момичета, чакаме ви!

# 647
... и Мактуб. Тя май ще се оабди от Белгия следващия път.

# 648
Момичета почерпете се на патерица -вчера имах рожден ден. После ще дописвам Simple Smile)/b]
url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2285/1301744927638918241268564785kKis4KrZmjMemc3rXPdc.JPG] [/url]

# 649
  • Varna
 ПАНДЕЕЕЕЕЙ, МАКАР И НА ПАТЕРИЦА!!!

СтраОтна почерпка. newsm10 И шампанЦкУ и ягоди и тортичка, тооочно по мой вкус и съм готова със омотана главЪ Joy

# 650
  • по пътеката
анжели, пожелавам ти "късмет4ета", ве4е семейното щастие да е пълно!
мактуб ,до вклю4вания от  белгия в скоро време и да не  минеш бързо в лагера на белгийките ,ей!
панди4ка, 4естито помъдряване, много късмет и на вас! какво стана с  визата?
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 651
Здравейте,пакитки.
Панда,честит рожден ден,пожелавам ти цялото щастие на света.Пиши задължително какво става с визата на съпругът ти.
Мактуб,сигурно е много заета по подготовката на егн и паспорта на малката,но всичко е добре когато свършва добре.
Лю,къде се изгуби,как са малките?
Рени,как намира съпругът ти БГ?
Марина,аз също все още не съм била в Пакистан и най-благородно завиждам на останалите момичета които вече са били там,но се надявам и аз скоро да мога да се похваля,че съм видяла страната на съпругът ми,може би догодина живот и здраве,ако е писано.
АЛвера,Тес,Моцарт,Делта ,Вятър и всички които пропущам,къде сте момичета,прегръдки на всички.

# 652
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Панда пожелавам ти много Здраве и късмет и много много семейно Щастие.
Рени раЗкажи как се чувства половинката ти в БГ?
Мактуб дано всичко мине беЗпроблемно в БГ и дано най накрая съЩо като в прикаЗките всичко да ЗавърШи добре.
Марси мерси За късметчетата,пожелавам и споделям с всички късметчетата си.
Каня Ви на следообедно кафенце

# 653
Честит рожден ден, Панда! Пожелавам ти много безоблачни дни и слънчеви усмивки!

# 654
здравейте момичета как сте?Панда честит рожден ден и от мен.Дано съпругът ти да е получил виза.Елинорич пожелавам ти скоро да отидеш в Пакистан аз съм била там и на мен лично много ми хареса и се надявам скоро да отида пак.На моят мъж му харесва България  оправя се вече сам пазарува до майка ми ходи сам LaughingСамо за живеене не става тук и за работа е лошо.Та ще се изнасяме на някъде.Поздрави на всички. Hug

# 655
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Пандичка, честит  рожден ден !

Angeli777   bouquet. Чудесно изглеждаш !

Рени, поздравления за твоя съпруг! Виж как добре се справя, браво на него!

А къде се загуби Летящата филия с лютеница?! Дано само са добре  Praynig

Това важи за всички, които скоро не са се разписвали.

Много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от мен !!!

# 656
Ч Р Д
Панда:)  желая много здраве и  семейно щастие

# 657
Добър вечер момичета    bouquet
АНДЖЕЛИ добре дошла,много се радвам,че си прекарала страхотно и най-важното е че си останала доволна
ДЕЛТИЧКЕ как си душко  Heart Eyes
ЛЮТЕНИЧКЕ надявам се да си добре и децата да са добре  Hug
при мен нищо ново с което да се похваля,скука с една дума
хайде за сега това е много целувки и гушки за всички дами

# 658
Е, можеш да се похвалиш с новия ник  Wink
И при нас нищо ново. Търся си кола. А после как ще я карам... Ще минат 2-3 месеца, докато се престраша.

# 659
  • Varna
МОЦАРТЕ Hug
Ти сЪ побърка вече от Никове брЯ Joy
Харесвам ти и новия ник, наистина newsm10 Как я караш ти?
Абе Хвърчаща Лютеничкова де си бре момичеееей? Всичко ли е ОК при тебе????
МАРИНЧЕ Hug
Търси си удобна кола, да ти е удобно да шофираш мила. Пожелавам ти да си намериш най-хубавата за тебе Hug

Общи условия

Активация на акаунт