Кой каквото ще да казва, Пакистан е перлата на Азия !!! - 4-та новогодишна тема

• 42 374
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
CHOCHO SAN , още те държи оперната вълна   bouquet
Марина и аз ти пожелавам да си купиш най-добрата кола  Hug

На другите- много целувки   bouquet  bouquet  bouquet

# 661
Predvaritelno iskam da se izvina na administratori/moderatori che pi6a taka, no nqmam kirilica,nito puk mi izliza na stranicata (neznam za6to)
Ta eto me momi4eta pravq vklu4vane ot Belgiq  Laughing Vsi4ko pokrai dokumentite na malkata be6e ,mogo na zor,daje si mislehme 4e nqma da stane tolkova burzo i az trqbva da ostavam v BG,a muja mi trabva6e da zaminava.....abe opavihme se v kraina smetka v posledniq den i v posledniq moment.
Iskam da se izvinq i na Marina,4e ne uspqhme da se vidim   Rolling Eyes
Panda - Chestit Rojden Den   bouquet
Lu - kude si? ti moje6 da mi pomogne6 - tui kato si smenila nqkolko puti komputur, kak da si svalq i instaliram kirilizator?
Na vsi4ki pozdravi ot nas v pulen sustav  Heart Eyes

# 662
  • Varna
МАКТУБЧЕ Hug
Добре сме те заварили, мила във Белгия!!! Много спокойствие и късмет във тази страна ти пожелавам!!! newsm10
Как е АнжИтУ?

# 663
Мактуб, много да се гушкате и редовно да се включваш с добри новини  Heart Eyes

# 664
Мактуб, много щастие ти желая. Най-накрая търпението ти е възнаградено  Hug Hug Hug. Много се радвам за вас.

Снощи гледахте ли "България търси таланти"?. Имаше един пакистанец-каза, че е треньор на националния ни отбор по крикет  Laughing. Веднага се сетих за вас и какво казвахте за пакистанците и крикета  Joy Но мъжът беше много артистичен и изключително чаровен .

Целувки за дечицата от мен  Heart Eyes

# 665
Да, познаваме го треньора по крикет, Мактуб също го познава. Над нас живее едно момче, което свири на пиано, също го одобриха на кастинга, но в предишен епизод. А гледате ли новия формат на Слави, има много чаровни чужденци, даже на мен досега почти всички са ми симпатични. Снощи имаше един мъж от Шри Ланка. Индиец и пакистанец още не са се явявали, но познавам един, който се е явил на кастинга, сигурно ще го излъчат в следващо предаване.

# 666
Здравейте,

не съм била отдавна на интернет...аз пак пътувам, така де, нали съм летяща, не се спирам да летя....та безжичния в хотелите е безбожно скъп да му се невиди, затова само си проверявам набързо имейла.

Мактуб, много се радвам за теб. Сигурно изпитваш огромно облекчение, наслаждавай се на всеки миг отсега нататък.....В кой град сте в Белгия, да знаеш че си ми много наблизо, ще взема да ти се изтупам Mr. Green

За кирилицата, винаги ползвам тази на Илия Данков, не съм имала проблеми с нея:
http://download.cnet.com/Bulgarian-Phonetic-Keyboard-Layout/3000 … tml?tag=mncol;lst

като я свалиш на компютъра, знаеш ли как да я нагласиш да работи? ако не знаеш ще се опитам да ти обясня

Останалите, извенете ме, че не се обръщам поименно към вас, само една обща прегръдка, разделете си я   Hug

П.С. ако нещо се закучи инсталирането, добре е да ползваш КРЕДОР, 'превежда' от латиница на кирилица  http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 14:27 от летяща.филия.с.лютеница

# 667
  • Varna
ХВЪРЧАЩА ЛЮТЕНИЧКОВА Grinning
Леко и много,  ама много емоционални и весели пътувания ти пожелавам newsm10 Обичам да пътувам, да се срещам със нови хора, пък за културите да не говорим. Тази зима не успях заради гадната зима, ама да сме живи и здрави по нататъка, като се върне Бате.

# 668
Лю, ти с децата ли летиш насам-натам?

# 669
Здравейте момичета.Благодаря за пожеланията за рожденния ми ден.Вечерта празнувахме с приятели в домашна обстановка.Тематична вечер с пакистански и арабски ястия.приготвих -тарка дал ,самоси,пакори,алоо гоби за предястие.основното беше Maqluba/ориз с пилешко картофи патладжан и подправки -обърнато /-този път го докарах-като го обърнах в чинията станаха разногледи:)За десерт имаше севян,гулаб ямун и разни други сладости.Беше приятно и забавно.

За визата какво да ви кажа-пратихме документите по пощата и получихме писмо да чакаме -ще вземат решение за около 6 седмици.Така че опитвам се да не мисля много много.

мактубче ти си като пуршинг-пишеш от различни точки на света в рамките на 3-4 дни.Заслужаваш да те пишат в книгата на гинес -за най скоростно преместване Simple Smile))

Делтичка -мойта братовчедка имат наследствена земя в варна и ще строят американска сглобяема къщичка.Ще е готова в началото на юли и ние с Танвирчо получихме покана за една седмица на море в варна.Така че ако е рекъл господ ще се видим:)))

Да ви питам нещо девойки-БГ паспорт ми изтича в началото на юни.Аз мога да пътувам с личната си карта до България.Само че се питам -дали ще ме глобят в БГ ако си дойдем юли и съу подновя паспорта тогава?Не ми се иска да се разхождам 2 пъти до БГ все пак???

И да ви се оплача -вчера си помислих че ще се гутна-една болка в стомаха не мога да дишам -едва оцелях.Сущтото ми се случи преди да заминем за БГ това лято.Ходих на доктор днес -каза ми че може да е жлъчка.Ще ходя да ми правят ехограф и после ще видим.Беше кошмарна нощ да ви кажа -уплаших се много

# 670
  • Varna
ПАНДЕ Hug
Много ще се радвам да се видим, ама много newsm44 За паспорта питах Бате и той каза, че ти може, чрез посолството да си направиш нов или най-малкото да питаш. Ако другите момичета знаят повече подробности те ще ти кажат. Аз само това мога да ти кажа.
Знам, че много боли жлъчка. Ама хубаво, че ще ходиш на ехограф за да си спокойна.
И една детелинка за късмет и здраве ти изпращам Hug

# 671
Здравейте момичета. Не съм писала отдавна, но една въртележка ме беше завъртяла миналата седмица. Сега е по спокойно. Аз пак се събуждам по ранни петли, но нещо не мога да спя  Laughing.
Мактубче много ама много се радвам за вашето преместване. Пожелавам ви никога повече такива дълги раздели и много щастие Hug.
Панде честит рожден ден на голяма патерица   bouquet. Да си жива и здрава и скоро да получи визата Танвир  Wink. Може и от притеснение и нерви да те е заболял стомаха - аз получавам понякога когато съм много притеснена и нервна много остри болки в стомаха и едно задушаване като че някой ме е стиснал за гърлото. Но хубаво е че си отишла на лекар. Аз ходих нищо не показаха резултатите и лекаря ми заяви болките са от стрес, нерви и притеснения  Simple Smile.
А за паспорта ти мисля че можеш да си го удължиш- моя приятелка миналата година го прави тоя номер в посолството. Но задължително трябва да отидеш преди да е изтекъл паспорта. Те слагат подпис и печат и дата до която ти удължават паспорта. На нея го удължиха 3 месеца, но виж и тук   http://ide.li/article3932.html -пише до декември 2010.
А при нас нищо интересно  Confused. Мислим в събота да водим детенце на цирк дано само е хубаво времето. Тук миналата седмица едно слънцеее, а сега мрачно, облачно и сиво. Искам си лятотоооо  #Cussing out . Но още е доста далече, а и при нас едно лято- месец месец и малко  newsm78. Малкия ще е лятото за 2 месеца в Бг, но при мен не се очертава тази година да се прибирам поне за малко. А така ми се иска да се изтегна на нашето си моренце, да си подишам български въздух. Не съм си ходила от година и половина и нещо ми е домъчняло  Cry. Но чак догодина живи и здрави.
Ох много се отплеснах
Много  Hug на всички и весел и усмихнат ден!

# 672
Привет!
Обедно време е. Сервирам нещо пакистанско, изглежда много вкусно, ама не знам какво е  Grinning

Панда, тук във връзка с подмяната на лични карти съобщиха, че има гратисен срок 6 месеца след изтичането, но като си в чужбина не знам как ще е.Пиши като ти направят ехограф.

Мактуб, малката кукла как понесе такова обиколка на света. Таткото свикна ли вече да я гушка без да се притеснява, че е толкова малка  Simple Smile

Лю, а ти пък накъде захвърча  newsm78

мама маги   bouquet

За всички фифитки  Hug Hug Hug

# 673
  • Varna
АЛВЕРЧИК Hug
Е, ако щеш вЕрвай ама слюноотделям. Така обичам да има зеленчуци по много във манджитеееее smile3508

# 674
Здравейте пакитки!
Лю, какви са тези хотели, летения и т.н.??? Преместихте ли се вече? Давай да видим малката колко е пораснала!
Мактубче, най-накрая да сте у дома си тримцата! Хубав ли е апартамента, удобен ли е? Имате ли магазинчета наоколо, детски парк за Анджи?
Панда, честит рожден ден на патерица! Дано получите виза  Praynig . Иначе за лятото и аз ще те чакам! Ако се засечете с Маринка пък във Варна по едно и също време ще си направим голяма среща  Laughing . Тези манджи дето ги изброи що не ги публикува в твойта тема с пакистанските манджи?
Делти, баткУ заминава скоро май  Sad ? Ние сме тука, няма да се плашиш  Hug  Hug  Hug
Аз да ви се оплача, че майка ми пак ще влиза в болница след 2 дена, дано й оправят и другият инфаркт без проблеми и вече да се възстановява  Praynig . Омръзна ми от тези глупави болести цял живот  #Cussing out . А аз каквато съм паника ..... ooooh! Както и да е, дано само всичко е наред.  Не съм сядала да чета за изпитите още и така като гледам ще се явявам направо на поправките. Хич нямам настроение за учене, а то насила не става  Wink .
Ох, както и да е, извинете за лошите мисли  Hug
Целувки на всички бебоци и прегръдки за вас приятелки!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт