Последен напън вече е настал.. до нашия февруарски бебевал...(35)

• 23 592
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Хайде и аз да се разпиша Simple Smile

Честит имен ден на Стефи (silvery)  и ако има и някоя скрита именничка и на нея!

Относно комплекта за изписване-аз лично ще си подбера от тези дрешки, които съм купила.Нещо ми се струва глупаво да дам 40/50 лв. за толкова малки дрешки,които ще могат да се облекат максимум 2/3 седмици.А и като се сетя колко дрешки мога да купя от Англия за тези пари....Иначе аз съм решила да приготвя: боди, гащеризон (като тези за сън, само че ватирано) космонавт и одеалце.

Пожелавам на всички с контракции-бързо оправяне и поне да 5-ти януари всички бебета да си седят по местата!!! Naughty

# 406
  • York
Здравейте!
Весела Коледа, честити рожденни дни и честит имен ден!   bouquet  bouquet  bouquet
Добре дошла и на новото майче!

Аз ви чета, но няма какво да пиша, а и съм обладана от злия демон - мързела  Mr. Green
Качих и снимки на тумбака в албумчето.

Хубава вечер на всички!

# 407
Здравейте,
Честит имен ден на всички които празнуват дне.
Бре,много мами с контракции.Аз имам от време на време стягане на корема.Понякога по веднъж или два пъти на ден и ме наболва,но не му се връзвам много.Предполагам,че с наближаване вече на термина все овече ще имаме такива усещания.Хайде да издържиме до 36-та пък после като толкова им се излиза на бебоците да излизат,че пък то и на нас вече ни тежи.
Незнам дали писах,че миналата седмица бях на жк.Бебо беше 2.200кг.Върви 10 дни напред.Да стане 3.500кг пък после да се ражда ако иска.

# 408
Сънита, стискай кълки, миличка! Ние всички пък ти стискаме палци  fingerscrossed
Добре дошла на мамата от Пловдив  welcome
На всички софиянки пожелавам весело прекарване на срещичката и да не забравите да направите няколко снимчици за албума   bouquet
Аз днес нещо съм се вкиснала, но се надявам да "вляза в крак" с една малка разходчица по центъра на града. Отивам да се "търкуля"  Tired
Мии аз също пия Допегит - 2 х 1. Не мога да кажа, че ми смъква кръвното, но доктора каза, че дори да го задържим, пак е добре. Освен него си пия Феро фолгамма-та 2 х 1, витамина 2 х 1 и магнерот 3 х 2 - доки каза, че той също давал отражение на кръвното посока намаляване.
Приятна вечер на всички  Hug

# 409
Честит имен ден на всички именници!   bouquet
Честит рожден ден на рождениците!   bouquet
Привет и на новичкото майче!  welcome

Да почерпя за моето мамче, че ми е именничка:

Ние вече четвърти ден поред не ставаме от масата. То не бяха празници, то не беше чудо. Вече се търкалям и ми е супер тежко... Още малко остана да посрещнем и Новата година и да се свършва с това "едине и пиене". Joy

# 410
Здравейте момичета!!

Днес цял ден си полежах, гледах телевизия,  абе при мама бях , ясно ви е как е там.....и така!!

Контракции и аз имам , ама от подготвителните за сега, но пък усещам ,че коремът ми е слязъл по надолу, не знам не е ли рано! Как мислите? В 34 г.с. съм сега, абе здраве да е...колкото издържим толкова! Каквото зависи от нас , ще го направим!  smile3503

Честит имен ден Стефи!

Баща ми също е именник днес, на всички празнуващи ЧЕСТИТО!!!

Добре дошла на новата мама, макар и почти на финала!!

Ника много е хубаво комплектчето, и аз имам съмнение за моето ,че е доста малко, също е на Вис Виталис, но колкото толкова!

# 411
и аз да кажа за комплектите-малко са странни,понеже взех едни боденца а те са едни съвсем миниатюрни,а жилетчиците и ританките са по-големи,май зависи от марката.иначе на 25ти като  ми казаха да си взема и багаж в Шейново,си натоварих сака с дрешки и до 3 месеца,понеже ми се струват че те по приличат на такива за новородено.

# 412
здравейте на всички! ако ми разрешите бих искала да се запиша във вашата темичка за февруарчета  Grinning
надявам се нямате нищо против - вече съм 34г.с. и термина ми е определен за 12.02..принципно лекарите залагат на момиченце ама ня бяха много сигурни..то няма значение де, важното е да е живо и здраво..
ако има мами от Пловдив които искат да си пишем, много ще се радвам..
лек ден на всички!  Hug
Здравей много се радвам че има още бъдещи мами от Пловдив  Hug

# 413
И аз съм с доста контракции напоследък,а и бебето хълца всеки ден-не знам при вас така лие.Аз след седмица влизам в 9-и месец и всеки ме чака вече да раждам.То май всички около мен са по-нетърпеливи Laughing

# 414
Здравейте момичета!Ние с милото днес се отдадохме на пазар,взехме си к-т за изписване,разни нещица за чантата за болницата,една разкошно мека хавлия и разни други неща не за бебо!Много бих искала да  кача снимки но си нямяме апарат Weary!
Аз за сега нямям контракции-дано и да позакъснеят(поне след 36 г.с.)
Ами това от мен  Peace

# 415
Мики да са ти честити придобивките за бебо!Със здраве да си ги ползвате!
Ника много е сладък комплекта!Памперсите от колко до колко кг ги взехте,аз се двуомя м/у 2-5 и 3-6 newsm78
Аз багаш още не съм почнала да глася,след нова година обаче ще трябва.
Мисля тези дни да започвам  да пера и гладя дрешките.То ако беба си изчака термина има време,но пък ако реши да бърза...
Желая ви лека вечер момичета,ние със съпружеското тяло се отдаваме на филми и слънчоглед Hug

# 416
Аз от няколко дни имам контракции...не са много на често,но пък за сметка на това са болезнени...И буквално от 2 дни всеки който ме срещне ми обяснява как ми бил паднал корема  newsm78 след 2 дни влизам в 9-тия...ама с това падане на корема...дали ще изтрая още месец или да си го очаквам по скоро...
С 2 думи идея нямам какво значи и става като ти Падне корема...  Thinking

# 417
И моето бебе хълца всеки ден и доста продължително.
За комплектите за изписване-аз мисля да си комплектовам аз нещо.Поръчах си едни дрешки от ла редут и съм ги заплюла за изписването.Нещо са ми много надиплени тези комплекти и ми се струва,че има много излишни неща в тях.

# 418
Аз от няколко дни имам контракции...не са много на често,но пък за сметка на това са болезнени...И буквално от 2 дни всеки който ме срещне ми обяснява как ми бил паднал корема  newsm78 след 2 дни влизам в 9-тия...ама с това падане на корема...дали ще изтрая още месец или да си го очаквам по скоро...
С 2 думи идея нямам какво значи и става като ти Падне корема...  Thinking

аз не че съм много запозната но доколкото знам падането на корема е един от предвесниците на раждането...само да не те изплаша нещо...

# 419
Оф незнам мн се чудя колко ще изчака бебо че последния път като бях на лекар ми каза че имам 1.5см разкритие и скъсена шийка с 30% дано изчака до след 7ми да може да се оправим с ремонта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт