молба за самостоятелни детски ясли - има ли предварителен списък?

• 4 875
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз подадох Peace
Пред нашата ясла е имало чакащи хора от 5.00часа, които били направили списък.
Аз отидох доста по-късно, та ще видим дали ще ни огрее  Tired

# 16
Аз отидох в 6.10 и бях 20 номер в един списък, започнат от родители, дошли по малките часове. Един любезен човек (охраната) ни пусна на топло да чакаме към 6.20  Simple Smile. Директорката дойде в 8.00. После подаването стана много бързо. След мен имаше мнооого хора. Приемът е за септември, разбира се. Списъците излизат юни. Това е в Иван Вазов. Не мога да отрека, отношението към нас беше много добро, от страна на персонала и от страна на директорката. Пък както се казва, ще видим нататък...

# 17
Цитат
Приемът е за септември, разбира се.

Откъде се разбира?Има наредба за изписване на децата,когато навършат 3 години.Деца,които не посещават яслата определено време също се изписват.Когато ходихме септември на същото място даже имаше спор между една майка и жената,записваща децата.Именно,жената от персонала настояваше за наредбата и че са длъжни да я спазват...а сега какво излиза-директорката не можела да изгони горките деца на улицата...

# 18
Днес лично посетих 2 детски градини и в 2-те ме увериха, че записването ще е само през Интернет системата - явно както винаги хаоса е пълен и така е доста удобно - едни подали, други не и т.н. Twisted Evil Да уточня, че в квартала ни няма или поне аз не знам самостоятелни ясли, а само такива към ОДЗ-тата.

# 19
Ние говорим за ясли-записването е на място от първия работен ден на годината-т.е.започва днес.За градините и ОДЗ-тата е ясно-другия месец през интернет.

# 20
шоколадче и аз за ясли се вълнувам Peace

# 21
Уточнявам,защото пишеш,че си ходила в градини,не в ясли,а записването за двете става по различен начин.

# 22
По отношение на записването от първия работен ден на годината, т.е. днес - това е така само за някои ясли, т.е. всяка ясла си има дата или пък приемат целогодишно молби, най-добре е по телефона да се информира човек.

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 21:15 от moche

# 23
Бърз въпрос - а има ли срок за това записване, може ли и в следващите дни, или само в първия работен ден?

# 24
Може във всеки работен ден да подадеш молба, не само днес. Но вече си назад на опашката и шансовете ти намаляват.

# 25
Благодаря ти Simple Smile
За шансовете ми е ясно, просто така се стекоха нещата при нас Simple Smile

# 26
Явно във всяка ясла е различно.При нас записват целогодишно и няма никакви опашки.А на какъв принцип ги приемат никой не знае newsm78

# 27
  • София
А какви документи искат за запис?Акт за раждане ли?

# 28
Неее,за записване попълваш молба-трите имена на единия родител и телефон за връзка,трите имена на детето и кога е родено....нищо,което да не може да се продиктува по телефона и да спести всичкото това разтакаване на родителите,ставането по нощите,висенето в студа и накрая неуспешния прием.

# 29
  • София
При нас искаха и копие от акта за раждане Peace

Общи условия

Активация на акаунт