Ноемврийчета 2005 - 29та коледно-първомартенска-първоюнска тема

• 64 853
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Честит Рожден Ден на Дидко!! Hug Здрав и щастлив откривател да бъде! Весел празник!!

Честит 5-ти Рожден Ден на Ники! Все так чаровна и целеустремена да расте!

Честито порастване и на Ади! Много усмивки!

# 631
Честит 5 Рожден Ден на чаровника Деян! Да е жив, здрав и все така най-популярен сред децата от цял свят!

С малко закъснение честитя на Ади с хубавата усмивка и на балеринка Ники със сините очи!

Браво на Пипа, страхотни картички, впечатлена съм!

Ние още сме далеч от РД. Мина вече е забравила какви подаръци си беше пожелала. Писа писмо на Дядо Коледа и иска подарък...острилка да си остри моливите! То бива скромност!...

# 632
  • Измир
Честит рожден ден на Деян! Тити, честит празник и на теб! Пожелавам ти здрави нерви довечера  Simple Smile.

Маик,  Пипа е направила страхотни неща. А Камен какво правеше през това време?

Анеле, как няма да е доволен Роската, голяма емоция са колите за малките.

Сиссе, чакаме снимките.
И отзиви от Доминика.

# 633
честит празник, тити! да ти е жив и здрав деян!   bouquet

# 634
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕЯН!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ТИТИ!  bouquet

aneleto - не можах да видя снимките, но вярвам че емоцията е била голяма

# 635
Честит рожден ден на Деян. Тити да ти е жив и здрав.  bouquet
Честит рожден ден на Ади.

# 636
ХЕППИ БЪРРР-ДЕЙ ТУУУ ЮЮЮЮ,
ХЕППИ БЪРРР-ДЕЙ ТУУУ ЮЮЮЮ,
ХЕППИ БЪРРР-ДЕЙ ДИЪР ДИ-И-И-ДО-О-О-О,
ХЕППИ БЪРРР-ДЕЙ ТУУУ ЮЮЮЮ

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 15:08 от маик

# 637
Здравейте, момичета Simple Smile

Първо - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЯН! ХУБАВ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Второ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАЛЕРИНКАТА НИКИ (на патерица)!

Пожелавам на Деян и на Ники да са най-вече здрави, все така да радват семействта си със своите таланти, и да са много щастливи!

Трето Simple Smile Много благодаря от името на Ади за честитките  Hug
Сиса, страхотни Уинкси си намерила за пожеланието си  Heart Eyes

И да се отчета сега, както си му е реда.
При нас тежката програма по случай двата празника на Ади започна още в събота, когато посрещахме гости от далече, затова и не ми остана секунда време дори да помисля за компютър. В неделя в 12 часа брат ми стана кръстник на Ади и вече си имаме християнче  Grinning Събрахме много роднини у дома, да почерпим за кръщенето и за рождения ден. После на тъгъдък в 16 часа имахме резервация за детско парти в детски център, та и там стана хубав празник. Децата дивяха на воля почти 3 часа. Ади - изключително щастлива!
В понеделник и вторник бяхме на път, закарахме родителите ми до Монтана. Та чак днес успявам да пусна компютъра и да се включа с пожелания за рождените дни.

Снимки - след малко ще прехвърля от фотоапарата на компа и ще кача в нета.

Та от нас това е засега  Flutter

# 638
благодаря много  Hug
все едно тайфун е минал през къщи.....пораженията са съвсем малко, за щастие Simple Smile обаче сега съм уморена да разказвам. Само се подразних от Деян, че беше настроен много материално и беше много разочарован, че едно дете не му донесло подарък, та щях да потъна в земята  ooooh! сигурно е нормално за възрастта му, но трябва много да му набиваме в главата, че празникът не е еквивалент на подаръци и гостите не саму длъжни  Embarassed

# 639
тити,нормално е да искат подаръци. може бонбон да е - подарък да е! кой не си пада по подаръци?

това с острилката - не съм учила Мина на скромност, просто е практична. тия дни подреждахме играчки по нова система и я питам- с тези кукли ще играеш ли? а тя-ще играя някой ден, когато спра да рисувам.
маик - за зъбите дето викаш - не са и бели на Мина, а черни, както знаете.
Доминика, честито християнче. тежка програма сте имали! важното е да сте доволни.

анеле и аз не видях снимки:(

# 640
тоз, който е измислил пластмасовата посуда, е велик човек, ще знаете  Peace
благодарение на него сега кротко си пия кафето пред компа, а не съм заклещена в кухнята.
снимките са малко и не са интересни, доста приличат на миналогодишните. само една пускам информативно
http://photos.streamphoto.ru/f/2/5/72bfaf62fad83b19c821d0378a12352f.jpg
не се наложи да анимирам каквото и да е - първите гостенчета сами почнаха да разопаковат подаръците си и после вече нямаше какво да се направи - всички подаръци бяха отворени на момента и всички играха с тях. някак неусетно преминаха към гоненица, бой с балони-мечове, правене на фигурки от балони, врещене и тайно подхвърляне на пластмасови хлебарки, мухи и паяци върху майките  Twisted Evil яденето беше доста между другото, малко се яде и малко се пи. Майките също пазиха линия и нищо не ядоха, един пък от гостите по традиция си носеше бирата, за плодовете, пуканките и сладоледа просто забравихме.....
повечето подаръци са коли - трансформери, с дистанционно или просто с батерии. Имаме една топка с дръжки за скачане, която мисля и аз да използвам  Embarassed един внезапен сняг, който ще бъде скрит дълбоко за Коледа, и макет на цяло градче, което ще сглобяваме днес следобед.
много се забавляваха с едни играчки, които аз научих от софийската ни градина - балони, напълнени донякъде с брашно. Придава им се всякаква форма, меки са, антистрес, имат и физиотерапевтичен ефект. отчетох се Simple Smile

на Доминика честито християнче! Ние това не го направихме когато бяха малки, сега вече почвам да отстъпвам....сега вече трябва солидна подготовка за смисъла на нещата, а тук това определено не е лесно.

а сега е време да помисля за Хелоуин Simple Smile

# 641
Dominika   - честито християнче, правата вяра да го води в живота

тити - опрделено има разлика в снимката Деян много е пораснал Peace

кукла- острилката съвсем не е лош подарък, за също като практичен човек съм хвърлила око на една автоматична, по скоро на батерии. Вероятно за именният ден.

В петък уредих прослушване на Ники за уроци по пияно. Някой от занимавалите се с музикални инструменти може ли да изкаже мнение по въпроса и 5 год. добра възраст ли е да се почне? Иначе тя голям ентузиазъм проявява.

За Хелоуин  - нямаме традиция да се празнува, но тази година съм се наканила да я заведа на някое тържество, я в МОЛ, я в детски магазин където празнуват.

# 642
пет години е тамън за пиано. Важно е да се случи на учител, който да не я откаже.

# 643
Праслушването мина, както си знаехме Ники е музикална, ритмична и всичко коуто се изисква. Представи се повече от чудесно на прослушването. Честно казано много ме изненада, като изпя една песен която аз не бях чувала, но даже на мен ми се стори сложна, да не говоря за изпитващата която се впечатли от цитирам: Изпълнението на сложна в ритмично отношение песен. От друга страна Ники проявява огромен интерес към пияното - още нещо което ме изненадва. Направо е запленена като го гледа. Явно ще ке купува пиано.
Важно е да се случи на учител, който да не я откаже.
дано случи Peace на мен ми хареса госпожата, но това нищо не значи.

Какви ли красоти твори милейди newsm78 даже няма време да влезе да покаже....

# 644
Честит 5-ти Рожден Ден на прекрасната балеринка Яна!! Здраве и безброй красиви мигове, освен тези, които мама постоянно й създава! Весел празник! Hug

Общи условия

Активация на акаунт