Благодаря за милите пожелания, от сърце да ви се връща

Да, май ние поставихме началото на великите пети рожденни дни на ноемврийската ни банда

Кратък отчет от вчерашният ден. Ще започна от там, че се получи много добре. Всъщност установих нещо което съвсем не ми беше понятно, а именно че 11 петгодишни хлапета които се познават са неуправляема сила. Купона беше от 10.30 до към 15.00ч. Успокоих се едва когато издадох последното хлапе. Всъщност отговорноста за децата ме скапа.....нещо да не стане, някое да не пострада

Извиках моя приятелка фотографка, така че ще имаме около милион снимки, но ще ги споделя като получа диска. Стискам палци на всички смелчаци, които са решили да празнуват в къщи. Особено на тити, която за сега е без аниматор. Имаш още време сериозно да се замислиш за такъв. Всъщност лудост беше да си помисля, че ще мога да впрегна в някаква игра всички деца. Почти не се получи. Всъщонст не се получи - най-много успях 5 да организирам. Предимство беше че се 80% се познават

Относно подаръците - децата са си деца - Ники се радва на обсолютни всички. Разбира се микрофона беше голяма радост. Записвахме се, правихме си интервюта. Колието също много я зарадва. Получи няколко настолни игри, тип семейни, и две прекрасни кутии с балерини ...всичко много я зарадва.
Това от мен, аз отивам да отмарям.