Ноемврийчета 2005 - 29та коледно-първомартенска-първоюнска тема

• 64 886
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
какво животно?

деян ще получи шах и една игра с опити по физика - той ги харесва. разни неща дето светват, въртят се, задвижват се и т.н. Вече си е поръчал голяма червена кола, сигурно поредната с дистанционно, от едни приятели.

убийствени цени на торти, така че няма да имаме торта във формата на кола. Поръчахме две малки торти, които аз ще украся допълнително с малки играчки.

# 601
  • София
Хамстер! Или най-много морско свинче, но по-скоро хамстер.

# 602
а какво ще ги забавляваме децата в тази зала  Thinking аз имам малко резерви, тъй като не се познават. а ако няма и играчки, разни съоръжения...какво мислите като идеи по въпроса?

# 603
Аз вече имам арсенал от игри за 5 годишни Wink

маик - още веднъж ти благодаря за песните към които ме насочи. Определено си осигурих чудесен диск с музика Peace

Елспет  - имаш късмет с най-малкото зло. Ние имахме овчарка до преди година и всичките ни планове започваха с 1. Къде и кой ще гледа кучето 2. Къде и кой ще гледа детето  Mr. Green Колкото и да ни липсва, не мога да не оценя, че ни се свали голяма грижа от плещите.

olgarita - вероятно вече сте свикнали с шумът (и мръсотията) на големият град .Честито ви нов дом. Чудесно за Севи и градината. Малките синеочки сигурно много са пораснали. Надявам се да пуснеш някой снимка  Hug

относно играчките Ники иска микрофон "Не детски, а истински мамо" - такъв ще получи, също иска колие, но този път не истинско  Wink Общо взето при нея желанията пак се въртят около рокли, герданчета и разни  момически и джиджани неща.

# 604
  • Gabrowo->Sofia
ох, Ваньо пък си мечтае за "жу жу петс" ... аз пък хич да го не видя... тъпо ми се струва, заема много място ... пред него за сега съм изложила единствено довода, че е скъпо и сега нямаме парички. Обаче първите два, несподелени са ми по-важни...

Аууу в нашия офис е ужасен студ 13градуса, чак не мога да пиша, а климатикът нещо мързелува.

# 605
Привет Simple Smile

Ади мечтае за детски чадър, но да е с Уинкси. Вече е поръчан на майката на най-добрата приятелка на Ади от детската градина и ще го получи в неделя на детското си парти  Grinning
Иначе ние вече й подарихме подаръците за рождения й ден, доста по-рано, но така се получи.
Тя много искаше кукли Уинкс, от новите модели, понеже старите вече и бяха омръзнали. Та така - купихме и две кукли към отбора Уинкси. В неделя ще и подарим нова пижама за детската градина, която е на Дисни с картинка на Зън-Зън и други феички.
В тоя ред на мисли, тортата, която поръчахме за детското парти също е на феерична тематика - т.е. с пластмасови фигурки на Зън-Зън и още няколко феи, с които Ади ще може да си играе като се изяде тортата.

И един въпрос относно срещата на 11 декември.
Аз ли нещо не разбрах, или ще се разменят подаръци на детското ноемврийско парти?

# 606
ХЕППИ БЪРРР-ДЕЙ ТУУУ ЮЮЮЮ,
ХЕППИ БЪРРР-ДЕЙ ДИЪР НИКИ,
ХЕППИ БЪРРР-ДЕЙ ТУУУ ЮЮЮЮ

bowuu

# 607
честит рожден ден на Ники! Да танцува все по-хубаво, да става все по-красива и да радва все повече мама и тати!   bouquet

# 608
Честит рожден ден на Ники! Да е здрава, усмихната, послушна, щастлива! Весел празник и на теб, Сиса!   bouquet
открихме сезона  Laughing

# 609
  • София
а какво ще ги забавляваме децата в тази зала  Thinking аз имам малко резерви, тъй като не се познават. а ако няма и играчки, разни съоръжения...какво мислите като идеи по въпроса?
Ще ни седят в скутовете и ще крият глави в пазвата. Не се шегувам..... Но тя моята прави това винаги (със и без забавления)
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Честит пети рожден ден на Ники! Много хубави подаръци и много усмихнати родители!

# 610
# 611
  • Измир
Честит рожден ден Ники! Много усмивки и весели моменти.
А също и
Честит рожден ден Ади! Цветни подаръци и много Уинкс-ки!

Помагайте с детски клуб за РД на Севи. Търся нещо около Лъвов мост, Центр. гара.

# 612
ХЕППИ БЪРРР-ДЕЙ ДИЪР АДИ,
ХЕППИ БЪРРР-ДЕЙ ТУУУ ЮЮЮЮ

bowuu

# 613
  • Димитровград
Честити рождени дни-на Ади и Ники!!!
Живи и здрави!
Аз си подарих неочаквана екскурзия до Банско и поостанахме,мислехме за един-два дни да сме,а станаха 5.
Очарована съм,особено като няма наплив от хора.
За детския рожден ден съм пас засега,защото не знам декември кое как ще е,но принципно ми се идва.Ми това е.

# 614
прегръдки от мен за Ади и Доминика!  Hug Хубав рожден ден с много емоции!

Общи условия

Активация на акаунт