Ноемврийчета 2005 - 29та коледно-първомартенска-първоюнска тема

• 64 888
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мнозинството реши, срещата ще е на 11 декември. Мисля, че всички сме 'за' читалище,   предложението на Милейди (сега е момента за отвод, ако не ти се занимава).
11 часа как ви се струва?

Тити, много ми харесва класа. Нашите далеч не са такива. Това, за което ме е яд е, че не трябват супер много пари, за да се направи толкова хубаво. Таблото с месеца, например, прекрасно е, а не вярвам да е много скъпо.
И още нещо, ние родителите се бяхме събрали да купим за групата разни неща. За игра купихме огромна, много шарена и хубава детска кухня. Ами какво да ви кажа, кухнята си седи и учителките не разрешават на децата да играят с нея. Стои си така за красота. Говорих с тях: О, да разбира се, ще играят, само да минат сборните групи.... И после пак същото, пред нас едно, а децата ги увикват и не разрешават да пипнат нищо.

# 586
Отвод не правя- тези дни ще ходя до там, че имам друга работа в него и ще ги питам за конкретната дата и час дали ще ни пуснат залата. Ако те са ОК, аз смятам, че по- добро място няма да намерим. Очаквайте само включване с потвърждение от големия вожд, сиреч читалищното ръководство  Peace

Да вземем да направим анкетата сега за час?

тити, много готино! Страшно сходно с обстановката в една от сравнително новите детски градини, частни, в София. Слънчогледи- и там тоалетните и мивките са по същия начин, дневната много наподобява...явно е някакъв стайлинг разпространен.

# 587
Моля, бройте и нашия тати за срещата.

За час - ние имаме минимум 3,5 часа път. Ако тръгнем в 8 - 8:30, около обяд ще ни е най-удобно.

Не познаваме добре София. Т.е. ще ни трябва повече информация относно точния адрес на срещата.
да видим ДжиПиЕса какво ще покаже като маршрут.

тити, в училището на Деян е много уютно. Много ми харесва атмосферата, която излъчват помещенията (поне на снимка).

# 588
Аз малко да сменя темата. Както казах РД ще бъде в къщи. Вече съм подготвила стаята, остава само част от украсата, която поръчах-в сряда ще е готова. Децата са поканени - 5 момичета и 5 момчета. Ангажирах аниматор за 2 часа. РД ще е от 10, т.е аниматора ще свърши в 12. Убедена съм че децата няма да си тръгнат веднага и затова сега търся идеи за няколко игри с  които да ги занимавам. Също проблем ми е музиката. Моля ви дайте идеи за подходящи игри и  от къде мога да сваля песнички. Намерих няколко, но искам да са повече. Да направя един диск който да се върти, като фон.

# 589
за час аз нямам никакви претенции. когато го решите.

давам тук телефона на аниматора да не ви пиша по отделно - 0899 984 420 - тодор доцев.

ние бяхме на спа уикенд и се върнахме болни, естествено. не съм била в българия на "спа", където всичко да им е наред. басейнът уж трябваше да е с топла минерална вода. е, да, ама имали някакъв проблем и водата беше далеч от топла. колкото и малко да я пусках кейти в басейнът, резултатът днес е течащ нос  Rolling Eyes

# 590
Аз малко да сменя темата. Както казах РД ще бъде в къщи. Вече съм подготвила стаята, остава само част от украсата, която поръчах-в сряда ще е готова. Децата са поканени - 5 момичета и 5 момчета. Ангажирах аниматор за 2 часа. РД ще е от 10, т.е аниматора ще свърши в 12. Убедена съм че децата няма да си тръгнат веднага и затова сега търся идеи за няколко игри с  които да ги занимавам. Също проблем ми е музиката. Моля ви дайте идеи за подходящи игри и  от къде мога да сваля песнички. Намерих няколко, но искам да са повече. Да направя един диск който да се върти, като фон.
ти поне ще имаш аниматор. Аз ще правя РД също вкъщи и ми се очертават пак толкова деца от различен пол, възраст, националност и религия  Tired честно казано, не си вярвам как ще го организирам.
за песнички тук гледа ли http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446107.0 аз песни имам много, но са по-скоро за по-малки деца, не знам на 5 години какво се харчи вече.
за игри - в Нашите деца има тема " как да организираме сами партито вкъщи" или нещо подобно.

# 591
.....и ми се очертават пак толкова деца от различен пол, възраст, националност и религия  Tired
определено проблема ти е малкооо по -голям от моят. благодаря за линка, ще се опитам по заглавията да сваля няколко песни. Аз също не съм запозната с музиката на 5-годишните, от това което чух на последният РД - определено трябва да е по-бърза, ритмична и най-вече танцувална.
иначе рових доста в нет-а около организацията но там се набляга на  украсата, а игри почти не намерих. Това което за сега замислям е:
 - игра на сляпа баба - да се завържат очите и да се пипне някое дете за да се познае;
 - купила съм 2 коша и топки, ще разделя децата на два отбора  и да вкарват топките;
 - на един голям картонен лист да си очертаят ръчичките и да им нарисуват ръкавички - за спомен на Ники.
 - купила съм 200бр. прозрачни пластмасови чаши за да строят кули - може би пак на отбори за най-висока кула...или нещо подобно.
 - игра на великан/джудже
Ще ми се да имам още нещо в предвид, ако част от игрите не потръгнат например. Ако някои се сеща за нещо друго, моля да сподели.

# 592
кегли от празни ролки тоалетна хартия, оцветени или облепени, да се целят с топка за тенис примерно.
и със сигурност разпечатани картинки от нета за оцветяване, ако на някой много му се прииска, или за успокояване. Картинки на различни теми.

милейди и маик да се включат, че те са креативни. Аз със сигурност не съм.

# 593
за песните - у дома много се харчат тия от мини-дискотеките по морето. ето няколко от тях:
Veo veo - http://www.youtube.com/watch?v=KbIrNkbTP8k&feature=related
Oki Doki: http://www.youtube.com/watch?v=FlAaR4RMZA0&feature=related
Танц за почивка: http://www.youtube.com/user/diegrossekleine#p/u/8/YinCL-rK_iU
Влак с вариант на песента: http://www.youtube.com/watch?v=F6SCOerAo9c&feature=related
If you’re happy: http://www.youtube.com/watch?v=wuichN66RZU&feature=related и http://www.youtube.com/watch?v=wAqKa8YSw2c&feature=related
тити - това с аниматорстовото е международен стандарт, така че и при теб може да се харчат  Peace

акъл голям не мога да дам за самото парти, защото нашите партита са или маскаради за петра (а това много облекчава допълнителните дейности), или градински партита за камен, когато пък има градински играчки, състезания с чували, носене на яйце в лъжица и прочие.
ако се намери някой доброволец, който да плеска ръцете на децата (и после да ги трие), можете да направите плакат, нарисуван с пръсти; или пък кутия с глина и всеки да маже ръце също може; може да купиш бои за рисуване на лице - това също ще забавлява за известно време децата. но друг акъл не мога да дам - при нас е по-лесно  Peace

канеста да почепи днес   bouquet

# 594
ми да почерпи, ма къде се губи Simple Smile   bouquet

мерси за песничките, ще се възползвам. При вас с Петра и Хелоуин се харчи. А за Хелоуин имам повече база, отколкото за всичко друго.

# 595
Да почерпи!

newsm59 КАНЕСТА newsm59 

маик - благодаря! именно такъв тип песни търсех

# 596
# 597
  • Карлово
Сиса, ей в този блог има страшно мн детски песни
http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=blog&module=disp … C8%20%D2%C5%CC%C8

# 598
  • Измир
Здравейте мили момичета!  bouquet
Да се отчета за изминалите няколко месеца Simple Smile. В София сме, настанени и подредени в апартамент под наем точно до Принцес хотел. Севи я приеха в най-близката ДГ и вече втора седмица ходи без особени възражения.

Много се радвам за срещата. След толкова години ще се запознаем и на живо  Hug.

Дайте пак списъците с подаръците. Нищо не ми идва наум, освен един лаптоп на Ф'т, с игри за букви и цифри.

Тити, градината ви е много уютна. Успех с подготовката на шареното парти.

ПП: И само да вметна, че наистина тук са се събрали и пишат само интелигентни и умни мадами.

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 00:18 от olgarita

# 599
  • София
Аз поръчах от mytoys октопода на Плей-до, Лего за момиче. Мисля да ги разделя, едното за РД, другото за Коледа. Защото големият общ подарък за двамата е животно.  smile3516 Кандисах накрая.

Общи условия

Активация на акаунт