Ноемврийчета 2005 - 29та коледно-първомартенска-първоюнска тема

• 64 917
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Я да опитам едно преброяване:
Милейди - 2 бр.
маик - 2 бр.
Елспет - 2бр.
кукла - 3 бр.
Били - 2 бр.
Олгарита - 2 бр.
Диди - 1 бр.
Юка - 1 бр.
Сиси - 2 бр.
Доминика - 1 бр.

Абе ние не сме в ред, как сме се размножили, не е истина. ТЕ ни превъзхождат числено: 18 деца #Crazy на 10 майки.  Joy

Оправих анкетата.

# 571
 Laughing Ели, ти си луда, бе жена...заболя ме корема от смях с тази твоя констатация  Laughing

Превъзхождат ни числено, викаш....Ми да вземат те на нас нещо да ни организират тогава, кво чакат на готово. Повече трудова сила има там.

# 572
ХА-ХА-ХА-ХА  Joy

# 573
  • Пловдив
започнах да се навивам и аз , то може да стане национална среща Simple Smile
Констатацията на Елспет направо си звучи заплашително Laughing

# 574
Идеята за национална среща е страхотна!

Сиса, Анеле - много ще се радвам да се видим и с вас  Grinning

# 575
анеле, аз не знам ти какво се чудиш, като си най-близо от всички до софия  Grinning
кой ще преброи татковците, да знам дали да водя и нашия  Thinking

# 576
Оха.....тук взе да намирисва на банкет работата! Аз се радвам...а може ли без деца направо да го направим  Whistling

# 577
е, милейди, това е най-добрата оферта от всички досега  Laughing вместо детски клуб, клуб за големи и само майките, а?  Laughing

# 578
филков ще дойде почти сигурно - той ми е шофьорчето гальовно казано  Joy
обаче дядо мраз няма да му дам да играе, че миналата година камбата го разконспирира на срещата на другата отчетна. добре че тогава още не можеше да говори и само сочеше и мучеше в посока дръпане на брадата, че и петра щеше да вдене и  Wink

# 579
  • София
Хайде пак, съжалявам, но за да е най-демократично. Този път гласувме на 6ти или на 11 декември да е. Не колко хора ще присъстват... И на двете ще има по 7 човека.  Само по един глас на човек.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532018.0

# 580
мааалко да сменя темата, че не е актуална за мен Simple Smile
вчера ходихме на Open house в училището, т.е. имахме възможност да се заврем навсякъде и да говорим с всеки, който ни интересува. направих няколко снимки на класната стая на Деян. Тази година тя е с две врати  - от едната се влиза от коридора, от другата се излиза в малкия gym, където на обяд децата чакат и автобусите. Ако ви е интересно, разгледайте:
класната стая
всекидневната статистика
един от кътовете за игра - другите не ги снимах, игpачки много,  … не на какво ли не
с умивалници вътре
и две тоалетни в средата на стаята
тази е момчешката, като за джудженца е

# 581
Интересно е - хубаво и цветно е училището  Peace

По темата -  опитах се да гласувам за декемврийската дата, но точно тогава ме изхвърли нет-а. Добре че я предложихте, аз нали записах магистратура и от 01/11/2010 ми почват очните. Още не съм си видяла програмата, но със сигурност ще обхване само 2 седмици от ноември и вкл. и събота и неделя.

# 582
  • София
Тити, това училище ли е или детска градина? До каква възраст са децата?

# 583
това е училище с детска градина, като много други тук. Почват от 4 навършени, Деян тази година е в предучилищна, догодина трябва да е 1 клас. От тази година има паралелки 10 и 11 клас.

разни неща ни съобщават със смс-и, и тъкмо получих поредния, с който ни се съобщава, че имаме една седмица на разположение да хвърляме монети във фонтана в центъра на училищното фоайе. Обикновено този фонтан не работи от съображения за сигурност, но сега е пълен/не е много опасен - можеш да се измокриш, но не нещо по-сериозно,  а и винаги има хора там/. Монетите, които ще се съберат, ще отидат за един център за деца със специални образователни нужди. Така и така постоянно някаква благотворителност се развива, поне ще има splash ефект Simple Smile

# 584
суперско!

Общи условия

Активация на акаунт