Аз се позагубих, защото бяхме няколко дни в едно село, където нямаше почти никакъв нет. Прекарахме страхотно, починахме си много добре далеч от от градския шум и се наслаждавахме на хубавото време и чистия въздух. Освен моите моми имаше още два мъника и беше малка лудница, но като цяло децата се държаха по-добре, отколкото очаквах. Впредвид че не бях взела проходилка, количка или кошара за игра, Симона се заиграваше учудващо добре на килима и не се налагаше да съм непрекъснато до нея. Май се оказа най-послушна от всички. Върнахме се късно снощи и сега ще видим как ще свикваме със стария режим и начин на живот.... Толкова спокойна е атмосферата на село, че ми се прииска през тази година, в която ще се гледаме в къщи, да се изнеса в някоя селска къща - децата да си играят на двора, аз да садя домати и да квася мляко
Ох много дълго стана, но да споделя и за прегледа (благодаря на всички, за стиснаните палци) - очарована съм от д-р Велковски! Обърна ни голямо внимание, предразположи Симона да е спокойна (което е много важно, за да мине успешно прегледа), прегледа я на ехограф за около 5 мин., след което отдели 20 мин. за разговор с нас. Каза, че първоначално отворът между двете камери е бил значителен (и се изненада, че не са го видели през бременността), но сега се е затворил на 50%. Каза, че детето се развива добре и наддава добре
Хубав ден, момичета! Отивам да дочитам.
Жива и здрава да е усмивката и всички вие!
Ето и снимчиците
)
. А като чуе думичката не и почва и той да нарежда не-не-не, започва да се тръшка и скача да ме хапе 

Нашето малко семейство рядко отбелязва празниците по общоприетия начин, примерно аз почти не празнувам рожден ден, имените дни също не отбелязване специално (особено пък мъж ми, който има няколко пъти в годината - все казва, че "другия път"...). Подаръци от нас Калин получава предимно без повод, разни трапези също така ни се случват. А по празниците обикновено изкарваме кротко двамцата (вече тримцата) у дома. Все пак за първия рожден ден на Калин много се чудя. Имения ден не празнувахме специално, но все пак това си е рожден ден, знам ли...

, а аз седя и го гледам.