С едно варено жито какво мога да направя, за да не се развали?

• 2 265
  • 7
  •   1
Отговори
  • До хладилника, който обичам
Онзи ден сварих бая жито, защото съм лакома. Но не успях да го изям, разбира се, много е. Сега имам една купа жито с галета и орехи, която е на границата да почне да се разваля. Още не е, но предполагам до часове ще е факт и няма да се яде.
Дали ако смеся с нещо (какво?!) и опека, ще стане добре? Някакви сладки, примерно, където житото да го играе овес, все едно?

Мислех да добавя яйце, натрошени обикновени бисквити, захар (сега няма), може би малко брашно и да опека - дали ще се получи обаче?

# 1
  • с/у ОколоМръсТното
една купа жито с галета и орехи,

сложи захар (обикновена или пудра, може и от двете), счукани обикновени бисквити, но не много, че вече си има галета и грабвай лъжицата   chef
 Joy
Не ти помогнах много, но аз варено жито само така мога да ям. Но то ми стига, де щом мога цяла купа да омета.  Blush

# 2
сложи захар (обикновена или пудра, може и от двете), счукани обикновени бисквити, но не много, че вече си има галета и грабвай лъжицата   chef
 Joy
Не ти помогнах много, но аз варено жито само така мога да ям. Но то ми стига, де щом мога цяла купа да омета.  Blush
Е, така вече ядох, ядох, ама остава Laughing а и вече е една идея тръгнало към разваляне.

# 3
  • с/у ОколоМръсТното
ако си с чувствителен корем хич не го жали...
Щом е тръгнало вече...

# 4
Нали е в хладилника, не би трябвало да се развали толкова бързо  Simple Smile

Това звучи интересно  Simple Smile

# 5
спомням си че като бях малка баба го вареше и после му слагаше прясно мляко и захар, както се прави мляко с ориз. От дете обаче не съм яла такова жито...

# 6
В крайна сметка го забърках с яйца, кафява и фруктова захар, канела и още орехи плюс няколко натрошени обикновени бисквити и след няколко минути ще видим какво е станало Mr. Green

# 7
И снимка, и снимка чакаме  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт