СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 872
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • До хладилника, който обичам
Да пусна ли тая анкета  smile3506

# 121
По-добре спора да спре до тука според мен. Hug

# 122
  • София; Дружбето
Да пусна ли тая анкета  smile3506
Joy Анонимно е, не пречи Mr. Green

# 123
Пускай,пускай Mr. GreenМного ми хареса таз анкета Peace

# 124
  • Габрово
Измислих един лесен вариант за колаж и който иска да праща снимка на бебето си (по възможност намалени) на superval78@abv.bg

# 125
Валката,ако искаш пък направи папка в албумчето и да качваме там снимки за колажа.

# 126

да пишехме в клюкарника-разбирам тез простащини дет стават тука,ама в темите за децата вече май попрекаляват някой.........../има някой все са наопаки,ако не пък-на въпреки/

тук сме да си споделяме,да се съветваме и да си помагаме в отглеждането на прекрасните ни деца,а не да се плюем кат дърти,злобни кобри  бе да му е...................................... bash bash

# 127
  • Габрово
Валката,ако искаш пък направи папка в албумчето и да качваме там снимки за колажа.
Не бях се сетила Embarassed
Направих го скрит и паролата си е нашата...
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj.456052.16533979

# 128
Бебешондел,мила страхотни нещица Partyма на какви цени,взе ми акъла #Crazy

Валка,браво мила е се наемаш да правиш това Peace Hug

# 129
Станах ей така докато изчета всичко #Crazy
Първо да честитя третата месечинка на Стефи   Hug сладурчето на Находката
Второ пишете ме и мен в схемата обичам ги тези сайтове аз и от ларедута си поръчвам понякога но там само ако е намалено си заслужава

# 130
Голямо четене падна, но ви изчетох. Страхотни джудженца имате, май коледното настроение е обзело всички. Да питам нещо знаете ли сайт на който може да се качва и снимки и видео но видеото да е с поне 1 GB. Лека на всички!

# 131
Какво стана с анкетата? Wink

# 132
Абее Лидке,стига се ядосва HugВесело да става Hug Wink

# 133
  • sofia
Ау,момичета,реших да надникна да вида що праите и...четах около час...И зверски ми се допи hahaha!Това са Находището и сватята в новогодишната нощ! hahahaМоже ли някой да ми прати на лични кода за албумчето,щот се оказа,че го нямам...Хайде,наздраве,опа,лека нощ,де!

# 134
Здравейте Simple Smile
Скоро не съм се включвала и да не ви казвам че имам за четене повече от 2 теми  ooooh! незнам кога ще сваря да ги попретупам поне....
1.Честита месечинка на Стефи на Находката...
2.На НГ ще сме на вила извън София и мисля да се почерпя малко. Не мисля че ще е проблем защото малката яде в 21ч. и после 6ч. а и аз няма да се оливам....
3. Педиатърката ми се намира в студентска поликлина и съм доста доволна – Елена Иванова
4. Пратих снимка и аз за колажчето.....сещам се за един доста лесен вариант - чрез power point ама не може да стане много шаренко....
Айде отивам на заточение да попрочета докато имам нет, че кадето съм в момента немога да се дореда до компютъра  Hug

Общи условия

Активация на акаунт