СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 872
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Karlovo
Добро утро
vesita007 честит рожден ден .
*Elesta* мерси за кафето ,днес определено имам нужда от него .
Ицо е болен ,запушен му е носа ,дави се и очите му текат .Не успях да го опазя от всички .Децата че са малки стоят далече от него ,а баща му се навира с сополивия си нос в него .Ама така си е лапешка работа (по-малък е от мен с 5 години ) .Акъла му е като на Марин ,че понякога и по малко  Crossing Arms .От сутринта сме на нож . След обед ще ходим при педи да му види гърлото ,а отгоре на всичкото и се обадиха да чакаме гости днес.Абе каръшки ден ми е  ooooh! .

# 151
Веси, жива и здрава да си!

# 152
  • Испания и Стара Загора
MammaT ами за Т newsm78Така ми каза една позната. Rolling Eyes
dreems до сега все мъжа ми носеше вирусите в къщи.За първи път Алекс ни зарази и само мъжа ми е здрав за сега.За това от вчера не си играе с Алекс и само го гони,че щял да го зарази.Много гадно ми стана снощи.Алекс къде ли му е зле и се чуди къде да се гушне и баща му го изпрати да легне на дивана. ooooh!Аз оставих Андреа и си го гушнах,а той милия заспа в мен.Е,днес и аз съм болна,но не ми пука.Аз ще се оправя лесно,важното е децата да са добре.

# 153
Здравейте момичета!
Да ви почерпя, че днес моето момче става на цели осем години Grinning

Как лети времето  ooooh!

# 154
mam_ma, Честит рожден ден на момчето ти. Да бъде най-вече здрав, а щом е роден на тази дата бъди сигурна, че ще бъде и умен, красив, талантлив, работлив и т.н. (много съм скромна Mr. Green)

# 155
  • Karlovo
mam_ma да ти е жив и здрав рожденика  smile3525 .
anita29 много боли като стане така .Ама на тях хич не им пука .

# 156
Ей, още един рожденик - mam_ma, да ти е жив и здрав, и цялото семейство около него! Много успехи в училище и после в живота!  Hug
Гледате ли Гала? Simple Smile

# 157
Честит рожденник на mam_ma и честит рожден ден на Весита! Да сте живи и здрави и много щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз давам Хексалгин при температура над 39 градуса,това пак е течен аналгин.Сваля обаче много бързо,за максимум 10 минути.По-бързо от Панадоли и от свещички.При деца до 3 години високата температура е много опасна,вдигат страшно бързо и могат да направят гърч.Не е лошо да имате Хексалгин в аптечката си PeaceИли й давам,ако много я болят ушите,че кашлица и сополи все там я удрат Зоя.
Анита:бързо оздравяване на Алекс и на теб Hug

# 158
Честито на рождениците! Да са живи и здрави.

Nahodkata страхотни сладки! Аз такъв мерак имах да изобретя нещо такова за Коледа, но мъжът ми хич не е по сладкото и ми заяви, че ще ги опита, за да не ме обиди, но само толкова.  #Silly Всички меденки, сладки къщички и др. такива сама трябва да си ги ям. Не че няма да се справя, ама не ми трябват още килца.
 Обаче след 1-2 години, като порасне малкия...........ще има кой да ги оцени.
 А, мързеливият вирус ще го обявят скоро за пандемия. Така бързо се разнася по въздуха.  tooth

# 159

ееееееееееееее,ми то кво излезна newsm78

Бургас трябва да го кръстим Мързелград rotfImao rotfImbo rotfImao

# 160
Привет момичета,

Честит рожден ден на Весита и на малчугана на мама mam_ma  bouquet

Находката
, страхотни кулинарни изкушения си направила.. както винаги Simple Smile  smile3501

Анита, голям зор сте изживяли снощи... дано поне вече да сте по- добре..

Аз също мислех да слагам някаква фибичка на малката или да й направя чоко с ластиче на главичката, щото косата й скоро ще почне да влиза в очите, но ме е страх точно поради тези съображения, които сподели арлина, че може детето да лапне и съответно да глътне тези неща.

# 161
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Весита. Жива и здрава и много щастлива Hug
Четито и на голямото момченце на mam_ma. Не лети ами незнам. Да ти е жив и здрав

Анита, много гадно да ви свали вирус точно сега Rolling Eyes Дано бързо се оправите и за Коледа всичко да сте кукуряк. Гадни, гадни болести
На мен мама ми звънна да ми каже, че се чувства замаяна и отпаднала и в момента умирам от притеснение. Казах и да се дига ако може и да идва насам.  Не дай боже ако стане нещо в нашия град няма свестни лекари. Уфф, няма да мрънкам

# 162
Добро утро и от мен.
Първо да честитя на рожденниците и месечинките ни   bouquet.
За уж анкетката не пия, но препалвам цигара понякога.
Малко по късничко ще пусна снимчица за колажа на Валката. А за таз схема ако стане и аз скачам вътре.
Анита дано се оправите по бързичко  Hug за Алекс.
Бягам сега че малък се събуди после като ги сложа да спят ще се разписвам по качествено....

# 163
  • Габрово
Честит рожден ден на Веситка и на момчето на mam_ma newsm59

Ние сега се връщаме от консултация, но не съм никак доволна.
Рая е наддала само 300 гр. но иначе е в нормите и вече си е удвоила теглото още преди 6-ят месец, но това е само заради силният старт когато беше качила 1600 гр.
Педи каза, че отдавна трябвало да я захраня и че това мое изключително кърмене било на мода през 76-та и тя била се нагледала на много анемични деца на които желязото и вит. Д не им достигало щото били само на кърма Rolling Eyes
Също каза да не захранвам с каши, че много се качвало от тях, ама аз пък съм решила точно с безглутеновите да почна. Явно ще е тия дни защото мисълта, че спря да качва ме побърква и явно нуждите й растът.
Накрая ми вика прави квото искаш то ще се види резултата на задължителната кръвна картина на 6 мес.

# 164
аз май ще се окажа единствената изперкала и несъвременна майка,която ще си записва детето на  на детска кухня Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyesе,след 7 месец де Peace

аз май съм си останла у 16 век newsm78 newsm78 Joyтука всички кат чета-бенензнам си ква каша,елда,просо,ечемик,ръж,коноп,овес и тем такива newsm78 JoyЛидке,Лидке,кво праиш у 21 век ма моме.......... ooooh! ooooh! hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 12:17 от nahodkata

Общи условия

Активация на акаунт