СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 872
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте мацки!
Аз почвам да меся питката и няма да имам време да пиша...всичко друго спретнах, та и на разходка бяхме Grinning
Всички болни да оздравяват бързо!
Весело изкарване на най-хубавите християнски празници!
Явно през празниците ще е постничко в темата...затова поздравявам всички имащи именни дни и др.поводи за празнуване!
Ами хайде наздраве! Sunglasses

# 271
Здравейте мами!
Ние сега се прибрахме от една дълга разходка,много е хубаво времето.
Гледам всички се стягате за празника - приятно готвене ! И Наздраве!
Аз тази година съм пас,Свекито се е засилила тя да наготви.Веднъж и аз да седна наготово  Wink !
Бързо оздравяване на болните.

Айде Весели празници !!!

Нека всеки ден във вашите домове е Коледа! Hug

# 272
Привет!
Анита, Славип, Дани-ела, нека дечицата бързо да се възстановяват и да посрещате празниците с усмивка! Hug
Аз също искам да кача снимка на Преслав за колажа, но за съжаление съм невежа и не зная как. По същата причина няма и наши снимки в албумчето, то и парола нямам де. Та ще съм много благодарна, ако някой се заеме да ме обучи!

# 273
И аз искам да дам снимка за колажа. Сега ги качих в snimka.bg.- http://ivilda.snimka.bg/baby/aleks.456099.16554663

# 274
Здравейте момичета,
Моята трапеза е почти готова...остава само питката да опека.
И понеже (ако не ни мине черна котка път) утре със съпруга ми заминаваме за три дни на Хисаря ви пожелавам ВЕСЕЛО И ТОПЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДА и нека Коледния дух ви донесе много любов и усмивки.

# 275
Здравейте и от мен,цял ден съм под пара,оправям багаж за 10 дена!Утре отиваме при нашите цялата италианска фамилия Mr. Green,а довечера сме при свекърите.Пожелавам на всички,весело посрещане на празниците и една прекрасна Коледа,магична като миналата,която ни подари нашите бебета Heart EyesПо една прегръдка за всички! Hug

# 276
Дунди, все ще ти казвам и все забравям,Анито я познавам кийакаунтката на Глобул Wink

# 277
Здравейте на всички. Днес , както на всички останали и нашия ден е много натоварен. Много търчане по край този  празник Много нещо. На центъра е лудница, като че ли за последно ще се яде и пие днес.  Ама пък е весело в край на сметак- затовА  са празниците. Днес сутинта бяхме приятно изненадани с един огромен кашон с подаръци от моята леля. Много си се обичкаме с нея. Те живеят в Поморие и много рядко се виждаме, но пък се чуваме редовно. Пратила по куриер на Алекс цял кашо- дрехи, играчки и мезе за нашите  hahaha
Алекс вчера май имаше странична реакция от ваксината- нямаше Т , но мн я болеше крачето кадето е боцнаха. Не давашще да я докоснем там. Днес да се надяваме че няма да е зле , за да си изкараме добре кКоледа. С татито си направихем една 4 часова разходка -много се кефя когато си излизаме тримката, някво ми е едно мило, а толкова рядко ни се случва.
Искам да пожелая на вас момичета и на вашите семейства, весело посрещане на Коледа и прекрасни мигове със близките. Пожелайте си нещо хубаво- знаете че на Коледа стават чудеса  Hug

# 278
 Gaci_mama   кое Ани бре...? newsm78

# 279
Влизам само да ви пожелая весело прекарване на празниците! HugНие отиваме при свеки Mr. Green

# 280
Весело посрещане на най-светлите християнски празници  Hugи не забравяте че на КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА /е все пак нашите вече ги имаме/ Laughing

# 281
  • Габрово
Мерси за рецептите, ама ми се искаше по-леки салатки да приготвя за утре, че да може да уважим пуйката все пак Grinning

Аз уж нямаше да готвя днес, ама спретнах набързо един тиквеник и сварих жито-таман е полезно за кърмата Wink
Такава богата трапеза ще имаме като за 10 души, а ще сме си само двамката с моя и децата.
Искаше ми се и ние да смезадружна фамилия и да празнуваме заедно, ама не става Sad

# 282
  • Испания и Стара Загора
Аз вече опекох питката,сега варя картофи за картофени розички.А уж нищо нямаше да правя ooooh!Алекс пак е с Т. Tired
Весело изкарване на празниците и от нас. Hug

# 283
Весели празници на всички  Peace

С пожелание за много весела Коледа изпълнена с много веселие, смях и разкошни подаръци. А за нашите чудеса пожелавам само здраве и пак здраве.

Наздраве на всички  bouquet

Валката много лека рецепта и супер става настъргани моркови с една консерва сладка царевица, нарязан портокал, зехтин/олио, оцет/лимонов сок и сол. Става божествено да не те плаши портокала.

Анитка и Даниела  Hug  bouquet, всичко ще е наред с децата, само нерви трябват. Моя батко и той не спира цял ден е кашлял при майка, сега пак. Изчерпах се вече сиропи, лук, ряпа, мед, чай, сребърна вода, клеева тинктура, само л..не съм му дала.

Айде стига толкова, приятна вечер.

# 284
  • Испания и Стара Загора
valkata78 аз за Коледа за предястие винаги правя руска салата и я украсявам със скариди. Heart EyesЕто  http://prikachi.com/files/1240779M.jpg

Общи условия

Активация на акаунт