СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 872
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,

Честита Нова 2010 Година!
В новогодишната нощ бях при родителите си и поканихме и свекъра и свекървата. Малко преди 00:00 излязох с приятели да посрещнем новата година на площада във Варна. Както всяка година зарята беше умопомрачително хубава! Отърсих се от всякакви мисли докато гледах в екстаз цветовете над мен. През това време Ния е побъркала бабите и дядовците си от рев. Всички са се изреждали да я дундуркат, а когато е дошло време за ядене, е отказала категорично да яде от шише, а бях оставила доста изцедено мляко. Накрая е заспала поизморена и така я заварих. И ние преминахме скок в растежа тези дни (и по-точно 2 ужасни за мен нощи) - на 29-ти и 30-ти направо ме побърка - искаше да яде нон-стоп, като през нощта се будеше на всеки час буквално. Слава богу сега нещата отиват по старо му - само с едно събуждане или без такова.
Тази вечер и Ния имаше сополки и едва дишаше, но днес са изчезнали все едно никога не ги е имало  Thinking, е естествено след като ги дръпнах с baby-vac-а. Да, не ми дава лесно да го ползвам, но аз съм упорита и успявам и секунди след това следва облекчение и за двете ни!
Поздрави на всички!

# 556
Ние пък бяхме и сурвакари  hahaha
Ето да ни видите
http://septemvri2009.snimka.bg/other/aleksandra-na-mama-dundito.422628.16722068

# 557
Благодаря за мненията момичета  Hug

Емир, знам го този магазин.. даже са 2-3 Simple Smile Ама мен ме е срам вече да влизам там, само да мириша и да не купувам нищо Simple Smile Познават ме Simple Smile  Crazy Затова предпочитам да ходя в Мол-а- там има мнооого богат избор и понеже влизат много хора, никога не се набиваш толкова на очи Simple Smile
Емир, мдам- много добра интуиция по отношение на Бос-а. По принцип Boss е една от любимите ми марки. Ползвала съм и все още ползвам Класическия дамски Boss( ама той е по- летен) и Intense, който е по- силничък.
Сега гледам, че в Parfumi.net има страхотен комплект на Boss Femme- EDT и мляко за тяло.
По отношение на Lanvin- мноооооого съм любопитна да го помириша.... Досега все хубави неща съм чела за него... Как съм пропуснала да го душна незнам..  Rolling Eyes

Понежеееее.... от една страна съм мирисала Boss Femme и Trussardi Inside Delight и мнооого ми харесват, а от друга страна ми се иска да пробвам Гучи и Ланвин.... наистина съм мноооооого объркана... И може би ще си взема един от 50 мл и ще го изфъшкам набързо, та да си взема малко по малко и другите Wink

Хах..  по този повод да ви кажа как се изказа бате : " Абе вие жените все не знаете какво искате. Ето затова се чудиш толкова много. Аз съм си харесал един парфюм и само него си ползвам, а ти само ги сменяш като носни кърпички... "........ Колко много истина има в неговите думи Simple Smile

# 558
Привет мами!!!
Гледам доста бебчовци са със скок в растежа. Явно и нас това ни спохожда, че снощи се буди да яде - 22.30 после в 2, в 5 и в 8, като не се будеше нормално, а със истеричен рев. Какво се научи така да реве, откакто се прибрахме от Лом и реве нон стоп ако посегнеш да я сложиш на шезлонга, на леглото или просто я държиш легнала. Направо като почне и ми човърка чак в мозъка. Като не може да заспи пак така, а да не говорим ако тръгна да я преобувам и обличам. Оревава орталъка. И на всичкото отгоре и в столчето за кола не мога да я сложа -  не стига че вика и реве, ами и се изпъва като струна и не мога да я сложа. И пусто не ще биба да се успокоява, направо незнам какво да я правя. Вие как се справяте с тези ситуации? Аз направо вече се изчерпах, как да я науча да не крещи така  newsm78
Криската тези направо са се уляли! Не мога да проумея сама на какво отгоре залагат тези солидни цени #2gunfire И после почивайте в България да подпомагате туризма  #2gunfire
Оф отивам, че пак крещим.......

# 559
Момичета един малко тъп въпрос, ама този скок в растежа за който говорите ,само пре бебетата на кърма ли се среща или и при тези на АМ. Защото аз такова нещо не съм забялязала. А  и задължително ли е да го има  newsm78

# 560
За парфюмите аз съм твърдо за BOSS най ми допада като миризма, момичета предлагам парфюми 100 мл. на сносни цени, ако някой се интересува да пише на лично.

# 561
Моята щерка днес цял ден се разхожда с вдигната блуза из къщи и кърмеща един малък жираф Mr. Green
Преди малко я питам дали се е нахранил вече този жираф,а тя ми отговори,че е изпил многооооо мляко Joy Joy Joy

# 562
Арлина направо ще ме уморите  hahaha  Joy  Joy  Joy Както казват децата са като магнетофончета, а в случея бих казала като видео камера  hahaha
Да ви се оплача - днес бяхме на гости на кумовете ни. Е не мога да обясня на кумата ( тя има един месец по голямо от нас), че съм решила да не давам сокче.  Такава лекция ми чете за витамините в сока, а аз така да я лишавам и освен това кърмата ми вече не толкова хубава. Чак по едно време ми стана гадно че си лишавам детето от тази витаминна бомба! Даже някаква частна педиатърка им го казала. И съответно аз споделям моето виждане по въпроса, а тя не та не. Казах и че нашата педка така ме е посъветвала, че има колики, но без ефект. Тя е малко особен човек и не знам как да и кажа, че не съм на нейното мнение без да ми се разсърди, а аз като знам че някой ми е сърдит и ми е много кофти.....

# 563
Bibo4e клати глава, друго не можеш да направиш  Peace

# 564
Дундито, аз за първи път забелязвам толкова ясни и отчетливи симптоми на скок в растежа на мойта. Досега не можех да кажа кога точно и колко пъти е имала, защото като беше по-малка много нервничеше и от колики. Сега си личи много, защото вече си има режим и като влезе в този скок режимът отива по дяволите за известно време и Ния става като новородено (както една мама много сполучливо сравни ситуацията).

# 565
За много години и от мен!Днес се прибрахме.
На Нова Година беше добре,бяхме 10 човека на кръчма.Оставих малката на маминка и,бях изцедила кърма и спокойно си излязохме...В десет и половина звъннах да питам дали се е нахранила,при което майка ми ми казва,че плюе млякото и отказва да яде от шишето.Направо изтръпнах Shocked...хванахме такси и се прибрахме,нахраних си я от шишето без никакъв проблем,хихи,всички бяха удивени!Малката маймунка е искала да види мама LaughingЗа най голяма радост  Laughingе посрещнахме нова го Laughingдина в таксито GrinningПосле се забавлявахме много,храната беше супер и  много,всички бяха много весели и така.
От питката на Бъдни вечер на Ивайла се падна парата.На мен от баницата ми се падна сексаааа LaughingПрибрахме се с един чувал подаръци,дрехи,играчки...Ивка в момента е абсолютен бонбон,постоянно е ухилена и се смее с глас,хихи. Heart Eyes
Горска китка На мен на Ланвин и на Ланком са ми любимите!Бос-а е нетраен,както повечето на Бос,с изключение на Интенз.Гучи-то не съм го ползвала,не ми харесва шишето и за това Laughing
Абе Бу,егати депресиращата лентичка!Нали казаха,че нямало да се подредят смотаните планети и няма да идва никакъв край...Много ме е страаах!Поне да бяха казали,да не го създавам това прекрасното пингвинче,много ми е жал за него! Cry

# 566
От дълго време все не мога да се включа празници болести. Имам питане, някой ползвал ли е хомеопат от който да е доволен. Сега ровя за повече информация. Няма значение в кой град ще е. Ще се радвам да споделите   bouquet

# 567
Gaci mama, леле Ивайла е голямо сладурче.... миличкото, наистина е искала мама да я гушне и храни Simple Smile За децата няма значение дали е празник или не, те си искат своето Simple Smile
И Невена понякога иска само аз да я храня и не яде от друг Simple Smile но като й огладнее дупето- яде Simple Smile
И твоето мнение натежава към Lanvin Simple Smile Да взема да рискувам и направо да си го поръчам...  newsm78

Sianaa, аз мога да ти препоръчам един много добър хомеопат- д-р Михаил Михайлов. Освен, че е невероятен специалист и класически хомеопат, той има много готини философски възгледи за живота. Много приятен човек и събеседник. Има частен кабинет в София до Женски пазар. Ако се интересуваш, мога да ти дам информация на лични.

# 568
Забравих да се отчета за консултацията:Сложихме втория пентаксим,този път Ива не гъкна,гледаше през цялото време как и слагат инжекцията,не плака,нищо не усети Grinning,а аз 3 дена не спах преди това от притеснение LaughingНаддала е 600гр,и е пораснала 2см.В резултат 6.200кг и 61см.другият месец,най вероятно няма да слагаме пентаксим,понеже се очаквало втора вълна грипна епидемия. Confused

# 569
Уж се бях заканила да го ударя на разгул,а се лигавих над чаша с ракийца,и едвам я допивах...Обещавам на Нова Година да се представя подобаващо!
Ахаха,и аз така на нова година,равносметката-2 чаши вино за цяла нощ,ама попуших повечко Laughing

Общи условия

Активация на акаунт