Честита Нова 2010 Година!
В новогодишната нощ бях при родителите си и поканихме и свекъра и свекървата. Малко преди 00:00 излязох с приятели да посрещнем новата година на площада във Варна. Както всяка година зарята беше умопомрачително хубава! Отърсих се от всякакви мисли докато гледах в екстаз цветовете над мен. През това време Ния е побъркала бабите и дядовците си от рев. Всички са се изреждали да я дундуркат, а когато е дошло време за ядене, е отказала категорично да яде от шише, а бях оставила доста изцедено мляко. Накрая е заспала поизморена и така я заварих. И ние преминахме скок в растежа тези дни (и по-точно 2 ужасни за мен нощи) - на 29-ти и 30-ти направо ме побърка - искаше да яде нон-стоп, като през нощта се будеше на всеки час буквално. Слава богу сега нещата отиват по старо му - само с едно събуждане или без такова.
Тази вечер и Ния имаше сополки и едва дишаше, но днес са изчезнали все едно никога не ги е имало
, е естествено след като ги дръпнах с baby-vac-а. Да, не ми дава лесно да го ползвам, но аз съм упорита и успявам и секунди след това следва облекчение и за двете ни!Поздрави на всички!

Ама мен ме е срам вече да влизам там, само да мириша и да не купувам нищо
Затова предпочитам да ходя в Мол-а- там има мнооого богат избор и понеже влизат много хора, никога не се набиваш толкова на очи 

И после почивайте в България да подпомагате туризма
После се забавлявахме много,храната беше супер и много,всички бяха много весели и така.