И аз вчера не успявах да вляза,в Продавалника също.
Анита,много гадно за Андреа,не изписаха ли нещо по-сериозно.То така,хем детето ще се мъчи ,хем ти ще си под напрежение.Дано по0скоро да сте здравички

И на всичкото отгоре започна да ми стиска зърната с венци
- това е много гадно и болезнено, но незнам как да я отуча? А представя те ли си ако имаше и зъби - ле леееееее! Мамите с опит дайте съвет какво да правя 
Вече си мислех, че бургаската група нещо бойкотира, никакви ви няма тия дни 
Малък мързеливец
И представете си изненадата ми като вдигнах щорите и навън валят едни парцали и всичко затрупано
,
Обикновено си заспива по това време, а сега беше страшна мъка и поспа само половин час. Направо не знам какво беше това чудо. 
- това е много гадно и болезнено, но не знам как да я отуча?

Малкото като види Ина и се почва едно викане от радост...
На мен само гууу, гъъъ, а на Ина - то не са песни, то не е чудо!
Само снощи докато заспа кашляше и се пробуди няколко пъти. Дано е отминала кашлицата 

Представям си да стисне със зъби
ние бяхме с обрив преди ваксината, но ни я сложиха, защото се установи че са от претопляне. Но все още си имаме лишея на бузата , даже вече се прехвърли и на дугата бузка. Сега е като дядо Коледа
Вече ме избива на лудост , защото се мазахме с какво ли не 
Не разбрах какво общо имат светлите очи с екземите, ама може би имаше в предвид по светли дечица с бяла кожа. Пита ме с кво я къпя , казах с Мустела , жената каза че това е хубава козметика , но все пка си зависи от детето
.
. Ама веднага започна да завехва иначе, наистина е добро. Каза че това не е никаква хранителна алергия , просто кожата на лицето е по чувствителна и това се израствало до годинка. Можело пак да се появи след време. Но ни сложиха ваксина въпреки тази екзема( първия Пентаксим)

Не иске да яде, плюе. Като му предложа вода пие като махмурлия на другия ден. И неистов рев. Нервите ми са опънати до немай къде. Сега заспа след като го оставих да се нареве хубаво в кошарката. Няма температура, а сутрин си е и весел. Вече не знам какво да го правя. Дано бързо отмине, че началото на деня ми е просто невероятно.
. Ама веднага започна да завехва иначе, наистина е добро. 

,