СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 871
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
bibo4e И аз тортата я правя с банан,не става гаден от крема Peace
Моята хубостница пък отказва да спи,вчера през деня(за цял ден) спа 2 пъти по половин час Shocked на ден и се събират средно между 7-10часа максимум,от които 6-7са през ноща часа сън,вашите бебета по колко спят?
Решила съм 2011,ако не свърши света,да си направим още едно бебе и съм сигурна,че ще е момче Laughing

# 646
  • Испания и Стара Загора
Анита, как можаха тия некадърни доктори да допуснат да се превърне кашлицата в бронхит. Ей, убеждавам се, че не струват испанските доктори #2gunfire
Дано се оправя бързо и Андреа да изкара годината без повече болести.

Ами според педито,организма трябвало сам да се справи с кашлицата и за това не й изписа нищо. ooooh!За това се стигна до тук.Но да чукна дърво,от снощи е по-добре.Поне започна да яде и не е повръщала.Дано вече наистина се оправя,а да не е пак затишие пред буря. Praynig

# 647
Мацки,знаете ли коя пневмококова ваксина се поема от тази година от ЗК и съответно ,нас дали ни касае,или е за дечицата родени 2010?

Това, кото влиза по каса от 2010 са Пентаксим и Преванар. Засягат обаче бебетата родени от началото на 2010. Последното, което чух е, че влизат от април, но още не се знае дали ЗК ще има пари да ги купи. При всички случаи нас не ни грее. Виж тук - http://svobodenizbor.bg/bg/content/%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B … D1%80%D0%B8%D1%8F, но не знам колко е актуално.

# 648
Криска   знам мацко че е силно, ама знаеш че я мазах с кво ли не- то беха мехлеми , то капки, то кво ли не... ooooh! Сигурно съм дала над 100 лв за тея мазила и само се влошаваше още повече. Само от това започна да завехва . Като гледам не й действа чак толкова зле, още повече е изписан от дерматолог - не е на своя глава. Жената малко повечко разбира от мен сигурно. Абе... здраве да е.... да й мине пъ сега евтино скъпо- квото такова.
Тези които захранват вече ква марка пюрета ползвате? newsm78

# 649
Момичета къв беше срока в който НОИ трябва да преведе болничен след като е предаден от работодателя  newsm78

# 650
ААААААа и забравих- МНОГО ВИ ПОЗДРАВИ ОТ КАКА ВИ МИРИНДА
Горката ми се оплака че няма комп, щото Невена навряла някакъв диск в него и после....за ремонт ... hit
Ама каза че много й липсвате и да ви пратя поздрави.  Hug

# 651
  • където има любов
То пентаксима тъй и тъй си го купихме,ама мислех ,че поне Превенара,ще ни огрее,ама нъцки,няма да го слагаме.
Дундито ,аз още се "образовам" за захранването.С каката процедирах по друг начин,но сега ще сменя схемата.Айде мацки казвайте кой,кога и с какво ,само не се карайте Naughty

# 652
  • София
Момичета къв беше срока в който НОИ трябва да преведе болничен след като е предаден от работодателя  newsm78
Мисля, че 14 дни.

Моят дребосък пак не ще да яде, направо ми се плаче вече Sad

# 653
  • Karlovo
Здравейте и от нас  Hug .
Ицо вече е по -добре ,чистим нослето само сутрин след дългия сън .
EmiR мерси че си се сетила за нас   bouquet .
anita29 оправяйте се вече ,че се измъчихте двечките с Андреа .
dundito 2 в нашия град се използват масово пюретата на Ганчев .Който и да питам все тях ми препоръчва .В магазина естествено ми предлагат по скъпи като Хип и разни други .
Аз се опитах да направя картофено пюре за Ицо ,резултата беше отвратителен .Ми много безвкусно ми се видя и го изхвърлих. Аз още не съм решила кога и с какво ще захранвам .
Аз тия дни се омотавам все повече в игрите на фейсбука. Момичета ако объркам някоя не се сърдете ,не мога да свържа още ник с име  Blush .

# 654
ЕЕЕЕЕЕЕ АМА ТЕЗИ В НОИ СА ГОЛЕМИ ДЪРВАРИ...... smile3512
Ама може ли два месеца да не получа 1 лв  и тая сега по телефона да ми вика ми то в цялата държава е така  fight Егати загубената държава често. Питам сега аз защо от октомври не съм си получавала парите,.... а тя ми отговаря: Ама нали знаете че цялата държава е така...вие новини не гледате ли  Shocked #Crazy Божеее... Божеее... слез си събери версиите  Banghead  
И след като провери маЛКО  по задълбочено ми вика "АААУУУ  ама то защо така наистина"  hahaha Ми викам аз ако знам защо няма да ви звънкам бе госпожа  tantrum "да,...да.., наистина е голямо забавянето ...да .... Thinking " казва тя ... сега един момент....да готово в четвъртък ще ви ги изплатим..."  #Crazy newsm09 Как стана тоя номер.  Е тука вика не беше отбелязана една отметка ...ама сега е готово и в четвъртък ще ви ги преведем " newsm12
А да видим....ама значи в наща загубена държава ако не ръчкаш и мрънкаш постоянно за нещо , няма да ти се обърне внимание #2gunfire

# 655
ДундиСрока за изплащане на болничният е 15 работни дни,и аз чакам днес или в четвъртък парички :mrgreen Ами аз какво да кажа,като моя болничен е от 16 ноември?
За пюренцата,знам,че на Ганчев са примамливо евтини,но тъпкани със захари...Аз, понеже в пюретата има оризово нишесте,мисля да захраня с оризова каша,за да мога да давам спокойно после от готовите пюрета.Пък и не ми се дават толкова пари за пюренца,лятото като има плодове и зеленчуци от село,ще си ги приготвям сама.Март ще почна с кашите,април-май пюрета,за да мога до юни да изместя едно кърмене и да си се разхождаме спокойно.И смятам да замразя много,щото с тия пюрета по 3лв. как ще я караме незнам ConfusedПоне така мисля,ама дали така ще стане... Laughing

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 15:05 от Gaci_mama

# 656
  • където има любов
Дундито ,на мен пък Декември ми изплатиха 2 пъти болничен-веднъж на 11-ти ,съответно за Ноември и веднъж на 29-ти за Декември.Чак ме учудиха.Помислили са за мен по празниците.

# 657

....ама значи в наща загубена държава ако не ръчкаш и мрънкаш постоянно за нещо , няма да ти се обърне внимание #2gunfire
ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ.. Twisted Evil

Аз не съм имала проблеми с форума вчера и днес, но пък имам други и затова не се включвам.
Дундито, предай  Heart Eyesна Миринда Wink

# 658
Дундито ,на мен пък Декември ми изплатиха 2 пъти болничен-веднъж на 11-ти ,съответно за Ноември и веднъж на 29-ти за Декември.Чак ме учудиха.Помислили са за мен по празниците.

Блазе ти имало е софра значи  smile3508

# 659
Дунди,ти захрани ли я вече ?И с какво?Аз мисля със зеленчуково пюре,но ще чакам на 17 сме на консултация и да видя кво ще кажат...
Анитка,айде вече оправяйте се Hug
Весита,ама голям юнак имаш!!!!!Пу-пу!Все така да си расте!

Общи условия

Активация на акаунт