Отговори
# 210
  • Горна Оряховица
Честит имен ден на Мечка Малинарка и n_alex и на всички други които носят името Нина(моята свекърва също е Нина ама тя си празнува на Никулден и не съм и се обаждала днес-не че имам мерак де) Много са мили семейните ви снимки-изглеждате много щастливи
И сега да ви питам един въпрос-някой получил ли си е майчинството за декември-знам че зависи от осигуровките но май има забавяне и от НОИ.

Светли,не съм го получила и вече доста се притесних,но явно щом казваш наистина има забавяне  ooooh! Дано скоро ги преведат тези пари,че вече съм на червено  Tired
n_alex76,честит имен ден,да ти е живо и здраво името!

# 211
Честит Имен Ден на празнуващите! Живи и здрави!

Аз си получих майчинството на 5 януари. Мога да ви посъветвам да питате по Общините, ако са съвестни ще подгонят работодателите Wink.
Алекс скоро не сме я мерили и теглили, но предполагам, че е стигнала 10 кг. Grinning. Вода пие доста-стигала е и до литър на ден Embarassed. Има 8 зъба, но както се е разкиселила в последно време мисля, че ще има попълнения.

# 212
Честит имен ден на празнуващите  и от мен   bouquet

Вода Алекс пие много малко - около 40-50 мл на ден / още я кърмя  Mr. Green / За килограмите - не сме я теглили откакто стана на годинка  Laughing
Какви хубави снимки  Laughing аз утре ще кача че сега ме мързи а и така ми се спииииии smile3507 

# 213
Да ви покажа една снимка на Алекс. Това е от традиционната битова вечер, която се провежда в нашето село повече от 30години на 02.01 Дават се и награди. Понеже тя беше една от най-малките участнички, с една от най-старите носии й дадоха награда 15лв (не е кой знае какво, но самото усещане е ненадминато)

А ето ни и нас двете Wink

# 214
Дени, рядко умиляваща снимка. Много сте красиви.
А малката направо ми стопи сърцето, с тази БЪЛГАРСКА носия....... Heart Eyes Peace Peace Peace
Традициите винаги ме карат да плача... Mr. Green

И моето майчинство го преведоха още в началото на месеца newsm78

# 215
  • Горна Оряховица
Дени,много сте сладки  Hug
Ще изчакам началото на февруари и ако до тогава няма пари,ще отивам да се разправям,а как не ги обичаам тея работи...  Confused

# 216
Здравейте, ние имаме нов зъб-кътник, а двата резеца отдолу още ги няма.
За майчинството-ако са подали данните за декември-не само да са внесли осигуровките и всичко по данните е наред до 15 дни ще ти преведат майчинството, т.е. сега вече ще го взимаш към края на месеца.

# 217
Здравейте! И ние да си кажем бройката на зъбите: 4 отгоре и 4 отдолу+ 2 кътника по диагонал. Общо 10 зъбчета, но както е нервна и неспокойна, очаквам следващите всеки момент. За килограмите не знам колкое, че от 2 месеца не сме се теглили и мерили, а за следващата ваксина чак април ще ходим, дотогава няма да я водя по поликлиники, освен ако не е наложително.  За Пентаксима и на мен така ми казаха, че е безплатен за бебетата, които се раждат сега. Май няма да ни огрее.
За майчинството и аз да се оплача, още нямам нищо, миналия месец го преведоха около 15, но този май закъснява.
DennyIvanova, много е красива малката, както се казва -българска хубост. Хубаво е, че там си спазвате традициите и обичайте, така българското оцелява. В големите градове, за съжаление сме много далече от тези традиции.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 10:40 от DEZIRELA

# 218
Мецанке, арниката 9CH ли беше, че Калоян е изръфал етикета и не мога да видя, а ми свършва.   Embarassed
Ние сме със 8 зъба 4 отгоре, 3 долу и един кътник.  Crazy

Дени, страхотна снимка. Напълни ми душата.  Hug
Майчинство и аз нямам. Миналия месец беше на 17, сега искрено се надявам да е на 19-ти.
Гале, скивах те горе. Драсни 2 реда.  Hug

# 219
Цитат
Калоян е изръфал етикета ......
hahaha hahaha Joy
Да, всъщност 9 или 12-15, няма особено значение. До 30 потенциите са ниски и не особено различни Hug

# 220
Не съм писала отдавна,но съм в черна дупка ooooh!
Отчитам се и аз:Хриси има 8зъба-по 4отгоре и отдолу.Тежи 10кг и 77см висока.Миньонче е като майка си.
За Пентаксима-питах Педито,ние трябва да се ваксинираме април,каза да не я купуваме,че още не сигурно,че ще влезе в календара,но ако влезе-ще важи и за нашите деца Praynig
Хриси може би ще тръгне от март на ясла.ПОлудявам,честно ви казвам.
А по повод на моите настроене-вече не съм червена-с цвят тъмен шоколад съм и се накъдрих днес.Ама нъцки-пак ми е "изпърдяно" Sick Crossing Arms
Майчинство нямам,де такъв късмет.
На болните -да оздравяват,на празувалите-"Наздраве" на патерици.
Айде да пеква туй слънциче вече,че много ми е криво Sunglasses Heart Eyes

# 221
 smile3520 Къде сте се скрили всички? Kissing Heart

# 222
Мани, верно никой няма Mr. Green Да не са ви измряли кравите из фермите по фейсбуук-а newsm78 Mr. Green

Музе, излизай от дупката - време е да си връщам жеста и да те вадя от там този път Hug

Как спят вашите дяволчета, я кажете. Моето днес за първи път спа само веднъж през деня Tired Досега все по два пъти, преди обяд около половин час и следобяд час и половина

# 223
  • Горна Оряховица
Здравейте  Heart Eyes
При нас спането зависи от това в колко часа е станал сутринта.Ако стане към 6-7ч. спи един път към 10 и след като се наобядва,а ако стане към 8,ляга един път само след обяда си.Ако спи към 10,спи по около 40 мин.,а след като се наобядва при всички случаи удря час-час и половина(рядко 2) сън.

# 224
Спи по един път на ден, но 3 часа Peace

Общи условия

Активация на акаунт