Ниелче,той вече свикна да му мием косата.Досега не съм ползвала сешоар,изтриваме само косата хубаво с кърпа,а и тя бързо съхне.

.Онази вечер изяде 3 черпака супа с 2 сухара,след тях щипа от нашите чинии и после си хапна и околко 150мл кисело мляко,като това не й попречи след час инещо да пийне 180мл АМ,направо й се чудя как го събира.Не се притеснявай за килограмите,важното е,че има апетит детето 

Знам си аз от едно време, че аугментинът е пълна скръб, ама що ли не казах на лекаря.Сега пие някакъв Панцеф...

.
. Много е трудно с косата, понеже е дълга и много се оплита/ мокра е под раменете/. Вече я реша само при къпане, то иначе едни масури стават, няма ресане ... За храненето-оставям я да хапва колкото си иска, понякога обаче ме изкарва извън нерви. Тогава пускам на компютъра PetVille във Fasebook така се залъгваме, гледайки човечето и шляпайки по клавиатурата
. Сега чакам другата баба да се появи,че все нямала време. Даже с мъжо се хванах на бас, че ще се домъкне на 8-ми март да си получи подаръка
. Оплаках Ви се набързо, извинете ме
!
ние при висока Т слагаме компреси с оцет освен лекарствата.

Накъде върви светът, да му се не види..... 

Стефано досега е пил един път(повечето пъти го плюеше де ), беше на 11 месеца.