Отговори
# 75
Айде да почерпя скормно с домашни бонбони че днес чухнах четвърт век Laughing Blush

# 76
Музе честит рожден ден, здраве, любов, късмет и щастие да съпътстват дните ти.   bouquet Как е малката красавица, мина ли и обрива?

# 77
Здравейте сладурки!
Най-накрая и аз седнах пред компа Simple Smile
Първо с огромно закъснение
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Честити именни дни на Хриси и Стефано! Пепениче, Честит рожден ден и на твоето пораснало момиченце! Нека всеки път, който избират води до това, което е истинско, добро и красиво!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МУЗЕ!!! Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!

# 78
  • Горна Оряховица
Музе,аз писах във фейсбука,но и тук да напиша:Честит рожден ден!Да си жива и здрава,много щастие,любов и успехи!Бъди много усмихната!

# 79
Soulmate, честит рожден ден, миличка. Нека зло да те забрави, малкото и голямото ти ангелче мнооооооооооооого да те обичат.

# 80
Честит рожден ден, Музе  newsm38

# 81

Честит рожден Ден, Музе! Бъди здрава, бъди щастлива, бъди обичана!

# 82
Честит рожден ден Музе

# 83
Музе, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА
Мацки, желая ви весело посрещане на новата 2010! Нека тя ви донесе, най-вече здраве, късмет, успехи и много сбъднати мечти! Да ви се паднат от новогодишната баница, тези късмети, които искате! Наздраве!

# 84
   Привет момичета!Чета ви редовно, но се бях отдала на Кулинарния форум и затова липсвам тук.

Благодаря ви за милите думи! Hug

Музе, честит рожден ден на патерица!Да си жива и здрава и с лекота да се сбъдват мечтите ти! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Влизам да ви пожелая весело посрещане на Новата година!Изтеглете си късметчета от моята баница Simple Smile
http://banici.net/

# 85
  • Горна Оряховица
Весело посрещане на 2010 година.Нека тя е по-добра от предишната за всички нас! Желая ви през новата година мнофо здраве,щастие,късмет и берекет,както и много обич в сърцата!  Hug

# 86
Честита Нова година, бъдете здрави и щастливи, обичани и богати!
Криси аз ще уча в Сорбоната според твоята баница, бях се запътила за
друг университет, но ще предпочета този. И от моята баница ми се падна да уча,
нова кола и парата.А на вас?  А на Митето да става шеф  Laughing , на кой ли?

# 87
  • при любимите ми хора
Мили,майчета и дечица!!!
Честита Нова година!!!
Нека тази година бъде изпълнена с много щастие,много прекрасни мигове за вас и вашите семейства!!!
Бъдете здрави и усмихнати!!!
Хиляди целувки от нас с Маги!!!

# 88
   Честита Нова Година момичета прекрасни!Желая ви безброй усмивки през новата година и много щастие!Здраве и благополучие на семействата ви!

От късметите на мен се падна кариера, любов и да хвърлям кофата за смет.
   На мъжо - метлата/да е домакиня Joy/, дъжд от пари  и нова кола.
   На Боби - здраве, късмет и нов апартамент

# 89
  • Горна Оряховица
Честита Нова Година! Много здраве и сбъдване на мечтите желая,много късмет,щастие и радости!Бъдете много усмихнати!
На мен от баницата се падна нова работа,наслука-сполука и голяма печалба от тотото,а на Иво-любов Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт