Хубава маска за суха коса

• 13 502
  • 22
  •   1
Отговори
Кажете мили дами качествени маски за суха -боядисана коса

# 1
мога да ти препоръчам маската за коса на сери (SERI)

# 2
Миозотис(червената кутия) Peace

# 3
"PANTESALMINA"на BioPharma  Peace

# 4
На Керанове е много хубава:) Аз погрешка я взех, вместо за боядисвана коса  Laughing
Трябва да кажа обаче че косата ми далеч не е суха, напротив имам мазен скалп и по скоро само "долните" 15- 20см имат нужда от допълнителен продукт, та не знам дали за наистина суха коса ще върши работа  newsm78  Все пак реших да я спомена, защото не утежнява дори тънка коса и наистина я прави мека.

# 5
Planet spa na AVon s ekstrakt ot maslina.

# 6
На Гарниер с трите масла не е лоша.

# 7
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=556 Много хубава маска. Препоръчвам.

# 8
И аз имам проблем със сухата коса...Ползвала съм какви ли не маски.На моята коса най-добре ми действа на Гарниер, но тези които са в кутийките, а не в тубичките.Също от Дав съм доволна(но само от маската, от шампоана не!)Последно си взех на Денийс. И тя не е лоша.

# 9
Аз мога да ти препоръчам домашна със зехтин.Затопляш количество и разнасяш от корена до края като после слагаш затоплена кърпа.Стоиш 1 час.Действа безотказно! Peace

# 10
На Керанове е много хубаваSimple Smile Аз погрешка я взех, вместо за боядисвана коса  Laughing
Трябва да кажа обаче че косата ми далеч не е суха, напротив имам мазен скалп и по скоро само "долните" 15- 20см имат нужда от допълнителен продукт, та не знам дали за наистина суха коса ще върши работа  newsm78  Все пак реших да я спомена, защото не утежнява дори тънка коса и наистина я прави мека.

Коя точно на Keranove? Те имат маска за боядисвана коса, ти нея ли си взе или друг вид - какъв?

Аз също съм с мазен скалп и изсушена от боядисване коса, та въпросът живо ме интересува.  Peace

# 11
Фризьорката ми ми слага маска на Paul Mittchel за суха коса. СЛед маската сухата коса е друга.

# 12
Отиваш в някой фризьорски салон и си купуваш от там(няма ги в търговската мрежа)маска или на Лореал или Кюн.За суха коса само хубав продукт ще ти помогне,не ти препоръчвам пазарски кремчета Peace

# 13
Биопоинт. Туй е някаква магия за моята коса. Разните му там Миозотиси, Серита и Гарниета- ич не ща да  коментирам.

# 14
Биопоинт. Туй е някаква магия за моята коса. Разните му там Миозотиси, Серита и Гарниета- ич не ща да  коментирам.

Аз имам професионалната на Биопоинт(в една бяла кутия)за деликатна коса,но ми мирише ужасно на евтин мъжки одеколон и от там не ми харесва.Иначе добре подхранва,няма спор.Капсулите им също са добри,но и те не миришат хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт