игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 43 834
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
yoli4ka-по подредбата от изтеглените карти  от зимма,ако мога да коментирам иаз.
 ти  правилно си усетила нещата ,има едно дори не бих го нарекла залитване,а симпатия от съпругът ти към нещо което го е впечатливо  в едно ново лице. но ти сама ще съумееш да запазиш тази тайна, и така ще избегнеш бъдещи конфликти. от страна на съпругът няма да имаш проблеми за напред,именно затова ти казвам че ще действаш тактично,защото само ти можеш да си създадеш проблем ако постъпиш с остра критика към него.
  спирам до тук защото в къщи много ме разсейват и гбя връзка с картите.

# 106
  • София
Благодаря. Като казваш, че няма да имам проблеми  занапред, имаш предвид с  друга жена или като цяло в отношенията ни?

# 107
zimma,много ти благодаря! Омъжена съм- да.Покраи здравословните проблеми мъжът ми остана някак си на по- заден план,но вече всичко се нолмализира. За бебе не мислим.
daria55, много точна диагностика!Дано всичко се сбъдне. Подействахте ми много окуражаващо!
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!!

# 108
 yoli4ka-за проблеми от страна на мъжът ти ако се опасяваш от такива,няма да ги създава.
 в момента се чувстваш объркана,и сама не знаеш какво  трябва да направиш,смяташ че трябва да  е нещо драстично,но те спира  някой,все пак нямаш негативи от миналото,това което имаш  ти е достатъчно,няма да можеш да се отделиш от твоят живот който сега водиш-дом,брак,семейство,навици. мъжът ще оцени високо теб и твоето поведение и ще го покаже с дела или с предмет,изненада. това с триъгълник няма да го бъде,всички тези негативи ще отминат,и няма да оставят следа ти се чуввстваш в добро здраве.

# 109
svetlapz - по подредбата на зимма.
 ето аз какво виждам
в момента си с притаен дъх и поглед към семейството,винаги мислиш за тях. общо си човек на щастието,макар и понякога да го търсиш във вид на Късмет.
 да поговорим за здравето-крехко,вероятно си минала и лечение скоро,новините са обещаващи,но ти все пак се притесняваш.предстоити ново начало,само да добавя възможно е да ти се прави някаква маниполация,или да е имало такава. стига да се чувстваш добре,няма причини да не започнеш работа. за момента не виждам такава,но пък ти се отваря една надомна работа за вършене. ако имаш познати в сферата на обслужването,може да опиташ там-кафе,павилион,книжарница,магазин, а защо не и нещо като офис ослужване.

# 110
Благодаря ти Меги!

# 111
  • София
Благодаря на всички, за отделеното време.

# 112
Да Зима, ако съм към морето ще е на старата ми работа, и си мисля, че до тогава ще съм на временна работа, другото е, че днес отивам да се записвам на борсат, може и това да означава. Може ли да питам когато гледаш определена карта за здраве или за работа, гледаш околните, кои карти можем да приемем за бъдеще, минало или те са характеристики?   bouquet Много се заребих по големите подредби и колкото и да чета за тях, пак ми е супер объркващо, е взех да схващам някой неща, но си е трудно ooooh!, мерси Зима!
ще ми е трудно така д аобесня трабва пример дай пример с твоите карти.
 в случая с работат ти от миналото ме наведоха на тази мисъл следните карти -кораба - слънцето -/ в бъдеще мечката ще ще паботиш пак  там/ защото тези карти са зад теб.
 здравето случая дъррво в гроб означава опасност и тове че трябва дасе следи отдолу е косата това е травми и работа с остри предмети.змия в дърво също гооври за внимание и предупреждение.
Добре, но защо точно тези карти, защото котвата по диагонала се свързва с мечката(миналото се свързва с бъдещето, с ход на кон се свързва и с детелината, която е в дом на работата), слънцето е в дома на мечката, кораба се свързва по диагонал и лижи на едно със слънцето, това ли е логиката(комбинациите на слънце и кораб говорят за други неща)?
А за здравето, се тълкува дърво +гроб,аз преди си мислих, че се взима първо домът-гроб+дърво, като се тълкува например за здравето взимаме комбинация напр: коса+дърво=Здравето е в остра опасност и по диагонал е свързано с детелината, и тогава правиш извода травми и работа с остри предмети(ако съм на старата си работа, наистина ще работя с остри предмети, все ще съм набодена по пръстите Laughing ). Последно искам да попитам, детето ми ще бъде ли с мен на мястото където ще съм. Аз по някакъв начин го свързвам, но не съм много сигурна.
МЕГИ и на теб много ти благодаря, гледам да изчета всичко, което се отнася до голямата подредба, много ми помагат наредбите, които вие сте пускали и сте тълкували, и гледам да свържа теорията и практиката.

# 113
гроб=здраве-за ленорман
смъртта=здравето-при тарото.
 значи някъде бях чела че ако искаме да тълкуваме за здравето ще изберем сигнф-р СМЪРТТ,   а следователно при ленорман ще потърсим гроб. но наравно с тази карта  се изболзва и дърво. значи дървото е самото здраве,а гроб е живота на човекът.
 и когато гледаме в една голяма подредба там търсим тези две карти за здравето на човекът. картата дърво и картата която  е в дом''гроб'',тогава се получава една добра характеристика за здравен живот на индивида.

# 114
Здравейте!
От доста време чета вашия форум и най- вече темите свързани с гаданията на карти! Много сте добри, момичета! Справяте се доста добре!
Бих желала да ви помоля някоя от вас да ми гледа, ако не ви представлява трудност разбира се! Благодаря ви много!  Инересува ме любов и работа Simple Smile

# 115
  • София
Здравейте и аз искам да помоля някой ако може да ми гледа. Praynig

# 116
8 Ковчег+11 Метла+4 Къща
Момичета , помогнете ми да разтълкувам тази  комбинация...
Благодаря Ви!

# 117
Здравейте Азади картите ти показват проблеми и малки ядове в къщи,досада,разправий,също има някой болен човек,..и някой може да ви огорчи...така ги виждам аз Hug

# 118
Благодаря ти Дария, това изтеглих за деня, дано се разминава всичко ,че така ми е писнало ...
Дария иска ли ти се една голяма подредба да ми наредиш?

# 119
 да я питам нещо тая мадам?

Общи условия

Активация на акаунт