игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 43 838
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
Вятър -заповядай при нас. newsm18

# 121
Здравейте подредих си карти но ми е трудно да си ги разгадая, бихте ли ми помогнали, ще съм ви много благодарна
1-6. облаци.   2-14. лиciциса (обърната), 3-36. кръст(обърната).4-4. обърната (къща)   5-20.обърната градина   6-2. обърната детелина,7позиция-9. букет.8позиция   5. дърво,
 9 позиция-11. камшик   10позиция-34. риба(обърната), 11позиция-35обърната котва. 12позиция-28 жена (обърната),13позиция-   12 сови (обърнати)14позиция-21. планина.15позиция-33. ключ (обърнато),16-10. коса (обърната)
17-15 мечка,18-17 щъркел (обърнат), 19-16. звезди.20-1 конник.21-30 лилии (обърнато), 22-22 път, 23-   24 обърнато сърце, 24-26 книги
25-7 змия обърната.26-32 обърната луна,27-19 кула ,  28-18 обърнато куче    , 29-8 ковчег обърнат   30-27 писмо 31-3 кораб, 32-23 плъхове
33-31 слънце обърнато, 34-   28 мъж обърнат, 35-13 дете, 36-   25 пръстен

дано се разбира нещо,просто не знам как да кача снимка или табличка

# 122
Здравейте, момичета. Имам питанка и моля за помощ. Правя примерно голяма подредба и искам да видя какво е пред мъжа. Гледам картите пред него като бъдеще, към това което той гледа и е отворен, но как ги комбинирам? Давам пример по хоризонталата:

В този случай гледам съчетанията на картите пред него: Котва+Пръстен, Пръстен+Слънце, Слънце+Път и ги тълкувам, като бъдещето към което той гледа. Така ли е правилното? А е загърбил Мишки+Сърце. Опитвам се да налучкам правилната посока.
Още по- трудно ми е по вертикалата. Пак ще дам пример. Гледам вертикалата на жената в по- долу примера:

В този случай кои съчетания гледам? Планина + Сърце, Сърце+Книга (т.е. от нея нагоре) или Книга+Сърце, Сърце+Планина (т.е. от горе към нея). Защото значенията са коренно различни. По- трудно ми е по вертикалата, защото картите излизат над и под Жената или Мъжа.
По ход на коня също имам проблем от къде на къде да ги правя съчетанията на картите.

# 123
proxima85 -използваме тези карти с програмата им за качване през компютъра и някой сайт за снимки.http://www.lenormand.mysteria.cz/. може да използваш и копи-пейст през някой форум,пример-езозайт ру-назат в темите сме обяснили подробно със зима как става.

http://www.lenormand-wahrsagekarten.de/-подходящ за  подредбите и малко инфо,и много голям избор на колоди ленорман.

виждам че е голямата подредба,там  са ввсички карти и така четейки с позиции е трудно,може да пробваш ако не успееш с изображение,да  изпишеш подредени картите,зада се види коя под коя е , успех.

писано е а и зима ,наскоро го спомена това с ПОГЛЕДА на картите хора-мъж и жена. това което е пред лицжето,там на където гледа е момента и бъдещето,а зад гърба  се чете като минало.

за първата редица-аз бих тълкувала така:
-човек на кръстопът,трябва да вземе важно решение,но му липсва самочувствие или убеденост в ситуацията.има известни колебания от към верността в чувствата,можеби се съмнява в моментните такива.

за втората колона:
-предлага и' се една любов,която все още за нея е далечна,непозната,неизчерпаема  за сега, изключително сложна,трябва да се действа с чувства ,но и с необходимото внимание.можеби самата жена е на друга позиция спряно Горния мъж/ако е в една подредба/ имат  някакво разминаване в това как трябва да  изглежда любовта-примерно.

а какво е това с ''ход на коня''

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 11:28 от *МЕГИ*

# 124
като при шаха:)

аз нямам карти  и от вчера съм се занареждала на опашката да "пробвам" мадам- та като имате време и желание за една подредба Simple Smile на тема мъж- имам много странно усещане за близост с този човек и  ми се иска да съм- сега мисля да пратя катичка за нова година:)

# 125
Megi,
аз ги тълкувам точно като теб. ..

Ходът на конят от шаха, не че знам как се движи коня , де...

# 126
Ходът на конят от шаха, не че знам как се движи коня , де...--- ей нетака ,детето от миналото лято ни бори с този шах в къщи.

1-2-3 *****4-3 ******на Г- БРОИш 1,2,3 И 4 ОТИВА В Г. МОЖЕ И ОТ-- Г4-3,2,1.
         4              2
                         1

Е нещо такоава де.

вятър,чудя се коя подредба да сложа Thinking

# 127
пет карти за комбинация.вятър за теб

твоите идеи,намерения,виждания за връзката. най вече на предна линия са намеренията ти. ''сърцето''е изключителни красноречиво за искреността и чистите намерения,карта на любовта с една дума.''конника''  е началото, а в едно със сърцето'' зараждаща се чувственост. от това което казваш че искаш да поздравиш човекът,може да тълкуваме ''признание в любов'' а защо не?
 ако  се колебаеш има вероятност да те из предварят,но като чели имаш притеснения,за това дали ще си разбрана със искрени и ответни чувства.

еми нещо такова за твоите намерения.

със какви емоции би отговорил мъжът

предполагам че е исключително отговорен човек,и затова съвсем практично ще погледне на предложението. има негови лични дела които трябва да уреди,вероятно разстояние между вас,смисъл географско. или пък поглежда на нещата като едно предложение за едно начинание,задвижване на нещата около вас към по-високо ниво на отговорности. като за начало сам ще потърси отговор на собствените чувства и ще отговор на твоите.

# 128
*МЕГИ*  много мерси,

видях ги- много противоречиви карти.... или ме карат да съм смела  и да  "започна" или ме канят да прикюча  твърде много разнородни емоции в тези карти има- низ от събития да видим

неговите  са ми "много по-чисти"  - той има уреден живот ( по картите)  и по мое мнение ще реагира положително ( но страхливо)- да видим

неговите са много по спокойни и недраматични  в арвнение с моите Thinking

п.п. да не живее в бг

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 14:00 от Вятър

# 129
Днеска попитах картите ми за нещата около мен какви ще са до края на тази година:))

32 луна+34 риба+2детелина
Харесаха ми Simple Smile) Ана вас как ви се виждат??

# 130
вятър сама по се беси картата ''ковчег''  в ленорман е нещо като ''смъртта'' в таро- не показват физическа смърт. в някои случаи има нещо подобно. понякога  в комбинации може да покаже идващо нещастие. аз използвам простички думи, не ми се отдават сложни словосъчетания Embarassed

значи ''ковчег'' е край и началото,естествено носи послание за мъка,кризисни моменти,но всичко идва и отминава.
 за мен трите карти''сърце,конник,гроб''-вероятност да се откажеш от намеренията и последвано от ''мечка'' след ''гроб'' -някаква твоя слабост,плахост.

''пръстен''- най-образно от картинката изниква наистина идеята за брак,но какво е бракът? -отговорност,постоянство,вярност,вечността-безкрайността на пръстена....

понеже имаш изключителен талант към картите,няма да мине и месец и ще видиш колко лесни и говорещи ще ти се сторят.

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 14:07 от *МЕГИ*

# 131
azadi -възползвай се от предложеният шанс  bouquet

# 132
Меги ,Благодаря!! Да е успешна новата 2010г. както за теб, така и за всички тука!!:))

Благодаря на всички КОИТО помагат, благодаря Ви от  сърце !!

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 16:53 от azadi

# 133
# 134
зима-къде те отвя вятъра

travel

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 15:29 от *МЕГИ*

Общи условия

Активация на акаунт