игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 43 979
  • 772
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!Живота ми е голяма каша в момента,много неприятности ми се насъбраха самотата и нервите ми идват в много вече.Готова съм да продължа живота си,а ме е страх че мечтите ми и това, за което се боря няма да стане реалност.Затова моля ви някоя от вас да ми хвърли карти за някои мои въпроси.
- Човекът с когото съм в момента (Р.) обича ли ме истински, това ли е мъжът с който ще прекарам живота си, ще се омъжа ли за него, какви ще бъдат отношенията ни вбъдеще с него?
- Готова съм вече за брак и деца. До 2 години (до края на 2011г) ще създам ли семейство и ще се радвам ли на първо дете?
- До края на този месец ще замина ли на така дългоочакваното от мен пътуване в чужбина?
- До 3 месеца ще си намеря ли нова работа,ако да ще съм доволна ли от нея,ще успея ли да се реализирам?
Надявам се някой да ми отговори.В момента и в личен и в служебен план нещата при мен хич не са добре,затова надявам се с отговорите си някоя от ва с да ме подготви за това,което ме очаква.Поздрави и благодаря предварително!

# 196
Здравейте, аз съм ПОЧИТАТЕЛ, направих си регистрация!  Wink
За влюбена в живота:
Ако искаш, ще ти направя една голяма подредба, но аз трудно ще тулкувам, затова се надявам другите да се включат, имам подобни на теб проблеми и те разбирам, но то живота си е труден, но все пак има и много хубави моменти и се надявам скоро да им се наслаждаваш.

и скам да коментирам първият въпрос Човекът с когото съм в момента (Р.) обича ли ме истински, това ли е мъжът с който ще прекарам живота си, ще се омъжа ли за него, какви ще бъдат отношенията ни вбъдеще с него?. Не се опитвай да разбереш от картите дали това е ТОЙ, ти съма трябва да го разбереш, а то това се усеща, просто го знаеш, въпросът е кога може да сте зедно, кога и двамата ще сте готови за пълноценна връзка, малко отклонение и изразявана на мнение  Simple Smile
Може и малко по-късно тази вечер да я пусна във форума, че не знам дали ще имам време.

# 197
ЛУНА 7 благодаря,че се отзова,ще очаквам твоята подредба. А относно Р. може би си права,но във връзката ни има някои притеснения и пречки,аз за себе си може би най-накрая си изясних чувствата към него но ми е интересно да видя какво ще покажат картите за неговите чувства към мен,струва ми се,че се колебае,че не е сигурен,но може и да греша.

# 198
Do Daria 55...
Според мен ще със сигурност ще се състои срещата със змията ( човека), даже ще се зарадваш от това, което ще получиш, ot sumata.От тези карти- това изглежда...

# 199
благодаря дано стане Laughingще кажа после

# 200
Sulza, Мерси за разяснението-
значи 1 подредба само  -  само мъж виждам в нея ( сякаш няма жена вътре и този мъж  определено върти очи  и / или и на двамата съдбат аим дава шанс да започнат с различни хора жживотите си) но споед мен около мъжа има друга жен аи картите го съветват да се насочи към нея ... при него това, което се случва е много неосъзнато и той няма идея за процесите, които са в собствената му глава Rolling Eyes това, което съветва картите е да се заожин апромянат и да се збарят старите неща- предстои им промян акато двойка на двамата и по- скоро поотделно ( не че не се искат просто съдбата има други палнове ) ......да видим  (  аз съм още начинаеща,а  тук позицииет са важни)

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 19:56 от Вятър

# 201

Зададох като време за 2010г.
Радвам се, дано да си изясните нещата, и ви пожелавам само любов! Heart Eyes

# 202
Po podredbata na luna 7 , za vlubena v jivota...

На мен ми изглежда, че мъжът е добър и искрен, обърнати сте един към друг, това е добре, но тази змия там до теб, май нещо проблеми имаш...или твой познат да ти се бърка, или жена...незнам точно...Новини ще получиш или си получила и ще ти носят неприятности, но ще се оправят нещата,а може и проблеми с парите да имаш...
 На някое обществено място или срещи с хора ще имаш, нещо ново( може и работа да е)ще ти донесе щастие и сполука, даже много ще се изненадаш от това. Във връзката единия се чувства, наранен нещо, нещо ще му навреди.
 Буквално ти казвам, проблеми със здравето ти или друг около теб, лощо отношение от някоя административна сграда, ще те кара да се чудиш, да мислиш, но ще стане на твоето.Грижи в къщи. Път и нещо ново, несигурност, колебаният, които ще водят до спорове и неприятности.
Неочакваното- пречки и трудности, но ще научиш нещо, тайна или друго, което ще те зарадва, ще преминеш на нов етап ( или тайна любов ако има нещо, ще премине на нов етап.От мен това от другите повече.

# 203
Благодаря на Луна за подредбата и на 2 за тълкуването.Ще изчакам да видя дали още някой ще се включи с тълкуването на подредбата и тогава ще коментирам тълкуването на 2,но мисля че има някои съвпадения.   bouquet

# 204
Po podredbata na luna 7 , za vlubena v jivota..

като чели ти повече влизаш в подробности в тази връзка. скоро ще имате някакво известие,което носи своите положителни и негативни черти.
 най вероятно той ще покаже своя черта,която теб ще те озадачи,ще се замислиш дали е искрен .
 ти ще помислиш че това е някаква зла шега, ще се почувстваш застрашена и наранена.
 това което виждам ми се струва че той е човек градящ любов,едно дете с характер.
 жената в момента е със странно поведение,мнителна и недоверчива. смята че с кавга  и спор  ще намери каквото търси. но има опасност да намери само една мрачна обсстаановка в дома си. лека финансова криза,вероятна предпоставка за кавга,но за бързо ще отмине,може да става дума и за работа в този ред на мисли. планове за които се говори  при вас от известно време -са осуетени,забавени.доста трудничко,но като всяко начало е така и тук.
мъжът е по-сатбилен,показва неуязвимост ,доката ти си търсеща

# 205
За : vlubena v jivota

На мен ми се струва, че някой ти се меси, говори ти нещо против него, някой, може би от семейството, и от там идват твоите съмнения. Да те попитам дали хората около теб го приемат и го харесват за твой партньор? Някакъв проблем с парите, но май нещата ще тръгнат на към по-добро, определено си много объркана и смятам, че повече трябва да разчиташ на себе си и да не слушаш другите.
Ами засега толкова

# 206
Благодаря на всички,които се включихте.Да кажа малко повече - връзката ми с Р. е тайна така да го кажа.Нито моето семейство знае за него,нито неговото за мен.Решението за това е мое,той иска да разкрием всичко.Аз бях решена да разкрия всичко,но в един момент в отношенията ни се намеси жена от неговото минало,което всъщност ме нарани и ме накара да се чувствам малко по-несигурна въпреки,че той ми доказа,че няма защо да се чувствам по този начин,избра мен,не и позволи да се върне в живота му,изхвърли я от живота си без да се замисли.Относно проблемите със здравето,за което писа 2 - аз от няколко дни сам болна(надявам се това да са болестите,да не е нещо по-сериозно).Приятелят ми известно време беше без работа,съответно позакъса финансово сега започна отново малко по-малко да си стъпва на краката.От това,което сте ми написали не ми става много ясно дали се вижда от картите дали ще пътувам в чужбина до края на месеца и дали ме очаква смяната на работното място до 3 месеца?Поздрави и благодаря!

# 207
Здравейте момичета, чета ви от доста време, ето днес се регистрирах и ви пиша. Поръчах си картите на мадам Ленорман, определено съм много запалена. Не знам обаче как ще се справям с тълкуването, но надявам се ще помагате  Simple Smile Моля ви за помощ - в момента съм в доста голяма дупка - разделих се приятеля си през лятото, напуснах го, а сега искам да се върна, но дали има такава вероятност и кога според вас? Нямам работа, смятате ли, че скоро ще си намеря? Виждате ли някакъв светъл лъч пред мен, че аз съм толкова отчаяна... Благодаря ви предварително момичета, които ще се отзовете!   bouquet

# 208
Здравейте момичета, чета ви от доста време, ето днес се регистрирах и ви пиша. Поръчах си картите на мадам Ленорман, определено съм много запалена. Не знам обаче как ще се справям с тълкуването, но надявам се ще помагате  Simple Smile Моля ви за помощ - в момента съм в доста голяма дупка - разделих се приятеля си през лятото, напуснах го, а сега искам да се върна, но дали има такава вероятност и кога според вас? Нямам работа, смятате ли, че скоро ще си намеря? Виждате ли някакъв светъл лъч пред мен, че аз съм толкова отчаяна... Благодаря ви предварително момичета, които ще се отзовете!   bouquet

В мислите си искаш една грандиозна промяна. Такава,че да те разстърси. Едно различно пътуване към любовта. За преместване мислиш с цел обвързване. В момента настроението ти е променливо, но по скоро тъжно, самотно. Искаш повече емоции, повече събиране с приятели. И в това ти е ключа към освобождаване от тягостните чувства.Изпитваш липса не само в душата си, но и в леглото си.Особено, разбира се вечерно време. Имала си наистина хубава връзка с този човек. За момента ми е неясно, поне на мен, какво ще стане.

# 209
 по подредбата на весито за мути.

сега си отхвърляща. всяко нещо за теб е недействителност и кратко.не вярваш в нищо.макар мислитети да летят към едни топли и дългосрочни планове за едно добро решение на твоите проблеми.надежди и мечти.
 ще прекараш една авантюра,която  ще те изплаши отново,душата ти е страхлива.
 акао искасш срок,то поне до две-три седмици няма да имаш  някакви  специални  случки,така да ги нарека с прости думи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт