игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 43 982
  • 772
  •   1
Отговори
# 210
здравейте по подредбата на mutiмисля че и предстоят промени...в скоро време може и да се съберете с приателя ти  или ще се започне нова връзка...ще научиш нещо много важно за теб важна информация..също ще има някакво раздвижване,преместване,кратко пътуване..а за работа не видях нищо в тази подредба

# 211
vesinko, *МЕГИ*, Daria55, благодаря ви от сърце за отговорите и отзивчивостта  Hug. Момичета, наистина много точно сте определили както настроенията ми в момента, така и това, че става въпрос за преместване/ пътуване - приятелят ми живее в чужбина  Simple Smile. Надявам се нещата да се оправят  Praynig. А що се отнася до работата, то тя не ми е от първостепенна важност в момента.
С нетърпение очаквам да ми доставят картите - поръчах ги с книгата на Виталий Зайченко "Самоучител - 7 стъпки за точно предсказване на бъдещето". Смятате ли, че е добра за начинаещи?
Благодаря ви още веднъж!

# 212
vesinko, *МЕГИ*, Daria55, благодаря ви от сърце за отговорите и отзивчивостта  Hug. Момичета, наистина много точно сте определили както настроенията ми в момента, така и това, че става въпрос за преместване/ пътуване - приятелят ми живее в чужбина  Simple Smile. Надявам се нещата да се оправят  Praynig. А що се отнася до работата, то тя не ми е от първостепенна важност в момента.
С нетърпение очаквам да ми доставят картите - поръчах ги с книгата на Виталий Зайченко "Самоучител - 7 стъпки за точно предсказване на бъдещето". Смятате ли, че е добра за начинаещи?
Благодаря ви още веднъж!
Аз имам самоучителя на Зайченко и съм много доволна от тази книга. Много от знанията ми са от нея, останалото от колежките тук. Laughing

# 213
Намерих този сайт, в който има доста видове подредби за карти, както и значенията им. Надявам се да е полезен.  Simple Smile 

http://dariastyle.com/fengshui-taro50

# 214
а какво толкоз пише в тази книжка?

# 215
Ами принципа на самите карти. Какво трябва да направиш и какво не трябва. Как трябва да протече едно гадаене. Как да говориш на хората. Също това, че трябва да си им духовен успокоител. Защото хората отиват при гадател , когато имат голям проблем и в повечето случаи те знаят решението, но искат някой да им потвърди. На мен много ми хареса книгата и продължавам да я чета. Освен това си има начините на гадаене, които Зайченко е развил.

# 216
мойте карти са на виталй зайченко и много точно предсказват и тълкуването в книжката е страхотно и за здравето  се обяснява всяка карта предсказва различни здравословни проблеми..

# 217
без карти или пък и стях ,имали ги
понеже все изчерпани количества съм срещала на бг език.

# 218
 подредба за една приятелка.неоомъжена,но някак си няма късмет ли ,как да го кажа за една връзка. вече напредва в годините а би искала и дете да създаде а това доста и тежи.
 нека погледнем картите и'.

картите на мен неми харесват.
 винаги има нещо което спира една карта за развитие.

зад гърбът си действително има голяма скръб.
и каточели е забравила че е жена а не машина зада движи къщата.
за жалост дори и да има една идея само за нещо интимно няма да се случи. истински блокаж.

това от мен,понеже е познавам,немога да тълкувам а си обяснявам картите от познанието на личността и,макар че и карти и живота и  се припокриват.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 09:09 от *МЕГИ*

# 219
Меги, много са ми неясни тези карти като колода. Почти не ги различавам. Имало е женска намеса в предишна връзка.Много е била наранена тази жена и буквално е заключила всякакви чувства към мъжката половина на света. Някак си все намира за какво да покоси нещо бъдещо и хубаво.Под нея картите са добри. Иска нещо хубаво. Някакво пътуване, което ще стане след известни малки ядове. Да си пази здравето.Ще има проблеми. Майка и много се меси в живота и. Много иска да си има деца.
Живота и ще тръгне изведнъж в посоката в която иска. По диагонала на карта сърце са толкова хубави карти. Всичко ще и дойде на куп. И любов и брак. Малко по бавничко , но ще дойде. Виждаша ли, дори има сватбено пътешествия. Има някой около нея, но тя се колебае за него.Предстои и неочаквано пътуване, изпълнено с много емоции. Трябва тази жена да се отпусне, да забрави миналото и да започне да преиема всички хубави неща , които съдбата и дава. Трябва да си отключи душата.
На мен картите не са ми толкова лоши. Виждам много хубаво развитие и нейното емоционално израстване, което ще и помогне да бъде щастлива.

# 220
веси-наистина сама заключва всичко,но се е нагърбила с нейното семейство-сетра и баща....майка и' почина много отдавна,още когато бяха деца.
 затова тази тежест зад нея ,идва като миналото което е остване от нейната майка/лека и' пръст/. а моята приятелка е много отговорен човек,и затова се моля да намери онова което и трябва и се нуждае.дано както казваш ти се отпусне, на днешно време дете се гледа...много затворен и морален човек е. незная какво да кажа.
 ще попитам и тарото за една насока newsm78.

# 221
Имам една дилема от известно време. Че мъж ще дойде, ще дойде. Все излиза на картите ми. Обаче се питам как ще се казва? Кой ще е? С коя буква му започва името? Някой знае ли дали има такава зависимост? Може ли да се познае буквата на името? newsm78

# 222
не съм чувала.
 но пък да се разровим.
 щом показват сезони-може да ни водят и отговор за зодията.
 също показват професия,физическия лик...можеби трябва да използваме факта че мадам ленорман е французойка и да се погледне френското име на картата,или пък знаем че латинския е бил доста  използван език в тази ''тайна'' сфера

# 223
Кое показва физическия лик?!

# 224
облак-слаби хора,светли със строго поведение.некоректни,съмнителнен тип.
звезди-силен човек,светли очи.твърд характер.
луна-силен човек.мусколест.чувствителен,променлив характер
лилии-с добри доходи.обича лукса.възрастен човек обича спокойствието.
ключ-мусколест,силен човек.цветът на очите се различава от косат

http://www.radikal.ru/USERS/primavera-tarot/grand-jeu?pg=1
http://www.radikal.ru/USERS/primavera-tarot/grand-jeu?pg=1

при тези има букви,може и да вършат някаква работа.

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 15:08 от *МЕГИ*

Общи условия

Активация на акаунт