игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 43 986
  • 772
  •   2
Отговори
# 225
Абе не може да няма някаква зависимост и при нашите карти.
Нещо на принципа с времето. Три карти, сбор, разлика и да даде буквата. За това ми даде идея azadi. На три пъти познах първата буква. Ама само три пъти. Sad

# 226
някъде срещах /но сега  не зная къде/ преди време,за таро-знаци които всъщност са някаква стара азбука-''инди ,старогръцки и там подобни йероглифи''.
 ако наложим ''ленорман'' върху ''таро'' може да получим нещо.
 пак ще  се ровя.

ако някой знае таро картите на коя от ленорман отговарят да пусне.

аман от писмените грешки,все се поправям,но много бързам...

зима,къде си

# 227
За жена, която е в чужбина. Личен живот, работа в обща картина.

Мъка за баба и дядо.На скоро се е запознала с човек или семейство, които чувства , че ще бъде неини истински приятели. Може би и идват и в помощ финансова. Финансово положението е малко в криза, породена от проблем с работодател. Усеща се страх и несигурност относно дете или по скоро забременяване. Болест на дете или причина да не може да забременее.Момиченце. Малко ми е неясно тук. При всички положения здравето е разклатено. Виждам смяна на работа. Контакт с приятел, който и носи новини и я държи в течение на нещата. Проявила е наивност във връзка, почувствала се е излъгана. Мисля, че са разделени в момента.Съмнения за изневяра към мъжа. Имала е неприятности относно мъжа, болест.Има една нерешителност и колебание в нея относно връзката или брака си. Вечерно време остава сама с мислите си, което много я натоварва. Мисли само за проблемите си, как да ги реши, по какъв начин. Незнам дали жената е за постоянно в чужбина, но струва ми се, че скоро ще се прибере в България /или се колебае дали да остане за постоянно в чужбина/ и ще се почувства наистина добре, ще се почувства удома.  Нещо много я притеснява. от цялата картина до тук, аз виждам една голяма носталгия. Носталгия към семейството си. Предстои и важно събитие, което ще и донесе много ядове и приказки.В търсене на варианти за оцеляване е.
Жената да се пази от лоши пороци. Мъката и носталгията я бутат натам.Жената трябва да се успокои. Малко духовна храна да поеме за сила на духа. Работа с много хора виждам за в бъдеще.До 4 седмици. Там където чувства своя дом, там ще е голямото и щастие. Там ще се чувства обичана и задоволена, материално и духовно. И картите много категорично го показват. И пак се връщам-или ще се прибере в България или ще вземе семеиството си при нея. Да са заедно всички е жизнено необходимо. Скоро я очаква толкова чаканото щастие. Като слънце ще стопли душата и. Ще настъпи трайно щастие в дома и. Ще успее да разреши проблемите.

# 228
женаат в момента не е добре,по-скоро някакви женски неща,както казва Весико-бременност,нещо около тази идея са проблемите. може би някако посещение на лекар ще се изисква.
  пътуването или работата и' все още не е стабилна или е няма.със повече сили и ввяра в себес и и късмета не на последно място нещата щес е подредят.
 доста скръб  при нея,това което е в душата и и носи болка.макар  и да има външни факторо които говорят за  ени опити от стсарнични хора да и помогнат тя не си позволява лукса да се възползва за момента от това,прекалено объркана се чувства.
 всяко едно начало има край,но и всеки край води едно начало.на нея и се предоставя такава възможност,ще и се предложи за в бъдеще нещо изключително приятно и добро за нея. с доста мъка ще се откъсне от нещо старо,но все пак знаейки че това е за доброто и ще предприеме важна стъпка,от която само ще спечели.
 всичко ще следявва своят път на последователност,при нея нещата ще започнат да  и 'се поднасят с лекота,неочаквано.
 ключът при нея е контакта с хората,близоста и умението да се вписваш в техния свят.
 можеби преди време е изпитала разочарование в любовта,но ще има нова прекрасна възможност за  една добра връзка-или оправяне на досегашната такава.

# 229
Добро утро на всички. Вече съм на работа и за сега всичко е ок. smile3521  food010
Крайно време е всички мацки в темата да се събудят.

Картите за деня ми.

Ковчег-Къща-Дърво

Съжалявам,че няма картинки, но  руския сайт за картите нещо ми бъгва експлорера.
Тия карти  newsm78 нещо не ми харесват. Болест на близък човек.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 08:51 от vesinko

# 230
Добро утро! Искам да ви питам какво мислите за кръст м/у мъж и жена гледащи един към друг. Кръст в дом на мечка,а мечка в слънце. Благодаря!
За Веси: Може да е разклащане на стъбилността в къщи=щъркели, очквай промени.

# 231
Добро Утро !! И аз да не остана по- назад ще пусна моите карти за деня Simple Smile)

градина  къща сърце

# 232
Добро утро! Искам да ви питам какво мислите за кръст м/у мъж и жена гледащи един към друг. Кръст в дом на мечка,а мечка в слънце. Благодаря!
За мен лично кръста м/у мъж и жена ми говори за раздяла. Или зачертаване на отношенията .. Може да греша!
Също може да се каже,че тази връзка е съдбоносна

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 09:34 от azadi

# 233
Добро утро на всички. Вече съм на работа и за сега всичко е ок. smile3521  food010
Крайно време е всички мацки в темата да се събудят.

Картите за деня ми.

Ковчег-Къща-Дърво

Съжалявам,че няма картинки, но  руския сайт за картите нещо ми бъгва експлорера.
Тия карти  newsm78 нещо не ми харесват. Болест на близък човек.

Веси, за мен това е- разклатено здраве на близък човек /мъж/

# 234
с този ковчег промените няма да са хубави!

# 235
За мен лично кръста м/у мъж и жена ми говори за раздяла. Или зачертаване на отношенията .. Може да греша!
Също може да се каже,че тази връзка е съдбоносна
Подкрепям. Раздяла. Или много силна любов, такава че ги унищожава.

# 236
Добро Утро !! И аз да не остана по- назад ще пусна моите карти за деня Simple Smile)

градина  къща сърце
Приятно събиране, м/у роднини, семейство и разговори за любов, за добри семейни отношения!

# 237
добър ден на всички и аз да се включа картите за деня ,които изтеглих са дърво=ковчег=детелина  ,това отминали здравословни проблеми ли мога да тълкувам.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 11:47 от ИРЕНЕ2

# 238
добър ден на всички и аз да се включа картите за деня ,които изтеглих са дърво=ковчег=детелина  ,това отминали здравословни проблеми ли мога да тълкувам.
Не все още отминали, а малко посмекчени от детелината. Болест, която се лекува.

# 239
ето ме и мен

кръст между мъж и жена = според мен-или са в тежко положение в момента,или просто съдбата има пръст  около техният живот в момента. каквото и да е ще има нещо което да преминат за хубаво или лошо.

Ковчег-Къща-Дърво =разклащане на нещо стабилно около дома,някаква неувереност.което бързо ще се възтанови,някакво мимолетно неразположение.

дърво=ковчег=детелина =най вероятно едно бавно лечение,възможно е да не е преминала болестта съвсем. каквото и да е дали за адраве или за друг проблем в момента е на етап''лъжлив застой,'' очаква се нещо отново да дойде във вид на малки неприятности.

Общи условия

Активация на акаунт