игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 43 802
  • 772
  •   1
Отговори
# 30
ето и моя коледен поздрав към всички тука..

http://www.123greetings.com/events/christmas/merry_christmas/christmas65.html

щЕ ДОБАВЯ ОЩЕ НЕЩО ... Обичай те се хора !! Пред прага на тези зимни празници Всяка да намери ,това което иска като подарък от съдбата .. Стискам палци на всички

# 31
Момичета, аз нямам карти и не знам как става, но дали ще можете и за мен да кажете нещо от 6 м.съм без работа, дали ще си намеря скоро и нещо за здравето,че имам един здравословен проблем?Ще съм ви много благодарна!

# 32
Азади Змията и мъжа не се виждат на този етап!
svetlapz , ако имаш търпение в понеделник  ще видя !

# 33
svetlapz-още едно ново лице,при това съгражданка. Stop.
 хайде поръчай едни карти и при нас в темата редовно.

# 34
Здравейте, момичета. Мноооооого ме мъчат тези карти, както на Меги и е трудно с Таро, така аз не мога да усетя Ленорман. Чета редовно, опитвам се да тълкувам, но бавно ми се получават нещата. Моля за помощ #Crazy
Позволих си да направя две подредби за мен и партньора ми, ще ги пусна и ще напиша хаотичното си мнение, както и защо ги тъкувам така. Моля ви коригирайте ме където греша и в нещата, които пропускам. Освен това ми е много трудно да бъда и обективна. С Таро нямам този проблем. Първата подредба я видях от УиУи, отделят се картите на мъжа и жената, цепят се и купчинките се поставят под тях и от там се вадят картите.
      1                           1
2   жена   3             2    мъж  3
      4                           4
      5                           5
1. планове 2. надежди 3. качества 4. чувства. 5-та карта е сбора на 1+2+3+4
Въпроса беше за моите планове, надежди, качества и чувства и отделно за неговите. Това са моите карти:

Това са неговите:

Сборната карта при моите карти я определих 13 Дете, при неговите 4 Къща. А общата ни (13Дете+4Къща) е 17 Щъркели
Аз явно имам надежда за радост и щастие и като цяло за реализация на плановете, но всичко това е помрачено от негативни мисли. Т.е. колебая се м/у надеждата и неверието.При мъжа нещата са малко по- розови. При него има чистота и добродетел в плановете. Колебае се по кой път да поеме, но по- скоро ще послуша глава на сърцето си. Така или иначе изборът му ще е съдбовен, който и път да избере. Имам чувстово, че при него 2 позиция надеждата му (Път) и 3 позиция плановете (Котва)картите са си разменили местата. Двете карти Дете и Къща, които са ни сборните нищо не ми говорят. А общата сборна може би означава ново по- добро начало?

# 35
нека се опитам аз да тълкувам твоите карти сега:
 за теб-при теб има едно обобщаване,всичките ти сетива са настроени на една линия,и в една посока.когато  се надяваш ти си правиш планове точно върху тези надежди,желаниетто ти е да имате одбра връзка която да е споделена ,все още си търсеща,очакваща,което естествено ще бъде заменено с получаваща. скоро ще разбереш как да постигнеш намеренията,ситуация която ще ти подскаже как да действаш.
 детето за теб -навярно си  с чиста душа,наивна понякога,но затова пък имаш прекрасната възможност да се развиваш и ''учиш''
 за него-все още не съм погледнала сборът на вашите карти,но пък много се изненадъ,х че имате еднакви и сходни карти-как да кажа при теб планът е да има нещо налице,а при него той се води от желания и намерения на ниво чувства,интимност. не разбирам какво го  блокира,той сякаш е замръзнал на една позиция засега. единствено и той като теб ще пожелае да направите една среща,би се радвал на близък контакт.
 той е човек сатбилен,явно те приема за изискана,''висока'', ценна,и това води у него чувства на старх и притеснения,дали  ще успее да те спечели.
 вашите общи карти са много красноречиви на пръв поглед-дете,дом,щъркел-това са картите на новото семейство. навярно двамата ще имате възможността да започнете един съвместен живот.

сълза-аз ли не виждам добре изображението на карта  2 позиция или ти си сгрешила. тълкувах картите като тази 2позиция за двамара е приемам-20 парк,градина.
но пък така ще се получи разминаване в сборните карти.
34+20+29+1+12=96-36=60-36=24 сърце-за влюбените тази харта е най-хубава,хармония,любов,радост. човек на чувствата.
30+20+28+33+36=147=3кораб-нов път или една печалба, или задоволителни и очаквани резултати.
24+3=27писмо-вест касаеща двамата

96=9+6=15-личност която е ''богата''
 147=1+4+7=12-''пътешестви'' или труден момент
15+12=27=писмо- вест касаеща вас двамата.

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 10:15 от *МЕГИ*

# 36

"Днес Девицата ражда Предвечния;
 а земята предлага пещера на Непристъпния;
 ангели заедно с пастирите славословят,
 а мъдреци по (указание на) звездата пътешестват;
 защото заради нашето спасение се роди младо Отроче
– предвечния Бог!"

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 10:07 от *МЕГИ*

# 37
Цитат
Кой мъж, онзи за когото питам или този който излиза в подредбата?
санитката
искам да кажа ,че ти изглежда живееш в миналото.нямаш план,а само поддържащи утопични  представи.именно затова аз виждам човек от миналото,за който мислиш постоянно.
 може пък и да греша Thinking Thinking

# 38
Меги, много ти благодаря за отзивчивостта, като четох тълкуването ти точно се убедих, че продължавам да съм далеко от истината  Thinking
Аз май имам проблем със сборовете. Да вземем за пример моите карти:
В 1 позиция е 34 Риби. 2-ра 20 Градина 3-та 1 Конник 4-та 12 Сови
Аз събирам така: 34+20+1+12=67 6+7=13 Дете Тук не прибавих сигнифактора 28 Жена, а явно е трябвало. Освен това опитах и по другия метод. От общия сбор да извадя 36 (броя карти), но се получи пак число по- голямо от 36 и не бях сигурна трябва ли да продължавам да вадя докато получа по- малко число. Ти всъщност си ги сметнала и по двата начина Simple Smile
Той наистина се страхува от мен, но по принцип е човек, който се страхува от всеки. Знае изискванията ми(както и аз неговите), но не е сигурен в себе си ще успее ли да ги изпълни и от там идва и страха. Колкото и стабилен да изглежда външно. Усетила си много точно нещата. Винаги м/у нас двамата проблема е бил, че аз имам решителността и силата на мъж, а той колебливостта и пасивността на жена. Добре. Сега например от коя комбинация на карти се вижда, че е замръзнал на едно място? Също и това, че се страхува? newsm78 Само да хвана основния мотив в тези карти ще спра да досаждам с такива въпроси.

# 39
наскоро прочетох за картите и техните номера,тук не е като при таро-всяко число си има символика погледнато от кабала. за мен тази сфера е непозната,но ще се опитам да разсъждавам.
 при тарото ако вземем че 22 аркани знаем представляват живота на човек, но представен от гледна точка на идеала,на личноста. всеки минава през различни нива от 6 на 8,6 на 9,някой ще види  живота си през силата  в детството си ,друг ще изпита тази сила в по-късни години.
 но да се върнем символизма на числата,поредноста при тарото се повтаря в четирите знака-чаши,жезли,меч,пентакли.там това е важно да се знае.
 тук при ленорман-символът е самото изображение,и на следващо ниво е номерологията. сами по себеси тук числата не са нищо,гледа се комбинацията от изображения,но за улеснение числата на картите са сложени защото в историята на онова време тайната  на числата е била огромна за занимаващите се. те са търсили сигнал именно в това да събират и  изваждат числата,така са търсили отговорите.
 винаги можеш да сумираш картите,дори само онези които те заинтерисуват.
 повечето подредби тук пуснати ,ми прави впечатление че са заиимствани от тарото,но  не винаги са подходящи. двете колоди са  с различен носител на информация,

някой да е свалял програма за гледане на ленорман или таро?

# 40
Меги, аз съм сваляла такава програма, но срока на безплатното й ползване изтече, а нямам идея, как става плащането при положение, че програмата беше руска  Rolling Eyes
Иначе беше много добра, за Таро става въпрос  Peace

# 41
желязна с ново име ли си Wink Wink

ето и нещо за начинаещите и  за любопитните
 датата на раждане +месеца+пълната година се събират и се получава личното число.

Бил Гейтс  28.10.1955

2 + 8 + 1 + 1 + 9 + 5 + 5 = 31

Число 31 = СОЛНЦЕ.това е една благоприятна карта говореща за успех,богатство. бърза и лесна кариера

ако числото е повече от 36 тогава от него се изважда 36.

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 18:24 от *МЕГИ*

# 42
желязна с ново име ли си Wink Wink
Да, аз съм  Sunglasses Просто доста жестоко взе да ми звучи предишния ник, щеше ми се нещо по - нежно , но не лигаво и накрая избрах името на голямата ми дъщеря, защото ме мързеше да мисля  Mr. Green
Сори за спама  Embarassed
И за да не е съвсем спам, дайте някоя подредба подходяща за 12- те месеца на Новата година?
Желая на всички ви щастие, здраве, късмет, пълен джоб, пълна къща, изобилие на приятни емоции, усмивки, подкрепа от приятели и истинска любов, както и пътувания, и ....  Crazy Само хубави и верни неща да показват картите!  Wink Hug Весели празници!

# 43
много хубав ник.

започваш лява и дясна колона. от лявата на горе започваме от месеца който ни интерисува-текущ или следващ. но може и да  си наумиш пък и като започнеш януари,февруари....,но това сама решаваш.
16.17.18               34.35.36
13.14.15.              31.32.33
10.11.12              28.29.30
7.8.9                    25.26.27
4.5.6                    22.23.24
1.2.3                   19.20.21

# 44
весела ,щастлива и подароносна коледа

вижте какво намерих,за засилване на гадателските способности,за мен това си е чиста визуална маниполация,но...Гадаене – канела, орлови нокти, люляк, индийско орехче, роза, бял равнец.
 -Пречистване – дафиново дърво, кедър, канела, драконова кръв, тамян, смирна, мента, бор, розмарин, градински чай, върбинка
-Установяване на контакт с астралния план – тамян.
-Щастие и хармония – босилек, кедър, карамфил (подправка), кипарис, ела, гардения, жасмин, лавандула, лотос, смирна, портокал, пачули, роза, иланг-иланг.
 някои билки се срещат и в нашата църква,но всяко нещо си има обяснение.

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 10:39 от *МЕГИ*

Общи условия

Активация на акаунт