игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 449
  • 772
  •   1
Отговори
# 330
Здравей, Сълза, и аз съм доста начинаеща и като чета написаното от по-старшите, си мисля че те са хванали верният път. Аз се заблудих за ролята на мечката, по същите причина като теб. На мен ми се струва, че тя иска да сподели с мъжа си като на приятел, но има големи притеснения,пътят на сърцето до мъжа не е много благоприятен, той се е отдръпнал от нея, чувства се измамен.
 newsm78

Имах един въпрос за подредбата на Весито за мен(стр 19), тъйкато сърцето вече е разбитоSimple Smile и нямаме връзка в момента, означава ли, че това ще се повтори, а това описание , което тя прави е много точно с миналото?
Благодаря!

За картите ми от днес КЛЮЧ-ПЪТ-ДЕТЕ и Меги и Весето, бяха прави. Имах да върша  нещо важно и доста внимавах, а също и се двоумих за нещо по повод синът ми. Аз ги приех като случка, а е трябвало да ги приема като съвет.

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 21:23 от ЛУНА 7

# 331
Луна, погледнах картите ти от 19 страница. Ако не знаех, че сте разделени нямаше да го предположа. Та вие сте един до друг. Възможно ли е това да са мислите ви? Т.е. в мислите и на двама ви да присъства другия? Този мъж като чели дава ухо на зли приказки, възможно ли е да го манипулират и да ви пречат?

# 332
Луна, погледнах картите ти от 19 страница. Ако не знаех, че сте разделени нямаше да го предположа. Та вие сте един до друг. Възможно ли е това да са мислите ви? Т.е. в мислите и на двама ви да присъства другия? Този мъж като чели дава ухо на зли приказки, възможно ли е да го манипулират и да ви пречат?
Определено са мислите ни, както аз мисля за него така съм сигурна, че и той не спира да мисли за мен. Пречиха ни и то доста, предполагам, че още се влияе от някой хора. Аз на 20стр съм описала какво е положението.

# 333
Кутията на Луна е пълна.
Пак погледнах подредбата. Върху цялата подредба се е разпростряла тази връзка, обхваща и минало и бъдеще. Явно в душата ти още го искаш за да ми излиза така, но не виждам причина заради която да я подновите още повече ако той не може да се пребори с призраците около него.

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 22:23 от vesinko

# 334
Добро утро на всички .Днес се сабудих сас някакво вътрешно напрежение ,което никак не ми харесва изтеглих си картите за дена това са;  16 звезди- 25 пръстен- 14 лисица ,за мен тези карти означават ,че е някакво съдбовно изпитание във връзка ,тази лисица никак не ми харесва някакви скрити намерения,тази съблазан и измама.....

# 335
сетих се че имаше съвет както първата карта така и последната от предпоследният ред да и' се обръща внимание.

веси пробва ли вече с обърнати карти,понеже ги познаваш правите добре, дали да не се опитаме и с обърнати малко да видим как стоят нещата. в първа ли къде бях пуснала на руски,ще погледнем ли,и някой ден да пробваме,а?
 аз не съм работила с обърнати до сега
Не съм чела за обърнати карти, но ако имаш информация и споделиш ще опитам разбира се. Единственото което знам е, че ако картата е обърната, значението и е противоположно.
Аз знам, че всяка първа карта на реда определя насоката на гледането. Тя показва важното. Особено първата карта на цялата подредба.

Добър ден на всички Simple Smile) Ето и значенията на картите когато са обърнати

Легенда : З - значение на картата; О - значение при обърната карта

1.КОННИК Не се стахувай от промяна, но не забравяй и традицията, която те е довела до тук. З: Приятна изненада от мъж. О: Амбициите, младоста и триумфа са във вреда на питащия.
2.ДЕТЕЛИНА Бъди благодарен за добрата си съдба и се възползвай от късмета си. З: Успех във всяко начинание. О:Пропуснати възможности заради мързел и пренебрежение.
3.КОРАБ Отплаване без да се обръщаш назад. Време е да започнеш да разкриваш нови хоризонти. З: Отмора, ваканция, приятно пътуване. О: Не желано заминаване, пътуване, принудително преместване.
4.КЪЩА Остави на страна всички страхове и капризи и приеми всички изпитания реалистично и практично. З: Хармония между съпруг и съпруга. Добри отношения в семейството. Успешен бизнес (кариера). Наследство. О: Проблеми в семейството
5.ДЪРВО Преди да се опреш на друг, довери се на себе си. З: Доверен близък (син, приятел) О: Жертви в името на семейството
6.ОБЛАЦИ Не се отчайвай, лошият период няма да трае вечно. З: Отминаваща буря, леко забавяне, преодолими спънки. О: Сериозни проблеми от не очаквани случки.
7.ЗМИЯ Не се доверявайте на жена с тъмна коса, която изглежда мила и любяща. З: Опасност от предателство. О: Лицемерие, оправдана завист, не заслужено доверие.
8.КОВЧЕГ Освободи се от всичко, което вече не е част от живота ти и направи място за новото. З: Капризен, подтикващ, рисковен, кавги. О:Финансови загуби и сърдечни разочарования.
9.БУКЕТ Винаги мисли позитивно и се бори срещу несигорността и страха. З: Дар, излекуване, подобряване. О: Безчувственост, съперничество, допуснати и изстрадани грешки.
10.СЪРП (Коса) Отдай се на пречупването, то ще даде начало на нов живот. З: Колапс на сигурността, пречупване. О:Неочакван край на нещо.
11.КАМШИК и МЕТЛА Не позвилявай на никой да се меси в плановете и ценностите ти. З: Неразбирателство, безполезен спор. О: Клюка, предстоящ съдебен иск.
12.ПТИЦИ Внимателно пручете предложение за работа преди да го приемете. З: Детайлен анализ, предоставящ нови кръгозори. О: Трудно решение, променлив късмет.
13.МОМИЧЕНЦЕ Наслаждавай се на постиженията, но не се самозабравяй. Съдбата има други планове за теб. З: Забавление с приятели, щастлива, но краткосрочна връзка. О: Сантиментални разочарования, загуба на доверие.
14.ЛИСИЦА Пази се от околните, някой от тях може да ти навреди. З: Бдителност, скрити намерения. О: Недискретност, разкрити тайни, врагове.
15.МЕЧКА Ако спора е неразрешим, потърси арбитър или се откажи. З: Конфликт, необходимост от помирител. О: Импулсивно изречени думи или извършени действия, конфликт, кавга.
16.ЗВЕЗДИ Мисли позитивно, оптимизма намалява трудностите на половина. З: Успешни продажби, укоражаващи резултати, флирт. О:Оставка, сериозни но преодолими пречки, прахосване.
17.ЩЪРКЕЛ Не стреляй на посоки, а по добре изчакай това, за което си готов. З: Раждане, среща с приятели и роднини. О:Безсмислено чакане, отложено решение, нарушени планове.
18.КУЧЕ Верни приятели около теб. Спри да се отчайваш и погледни напред. З: Дълготрайно приятелство, лоялност, подкрепа. О: Самота, самосъжаление, неспособност за взимане на решения.
19.КУЛА Дори когато боли не отричай истината, която се разкрива пред теб. З: Яснота, обективност, анализ, отвързване. О: Отхвърлена истина, опасни преживявания.
20.ГРАДИНА Бъди по ентусиазиран в работата си и ще постигнеш страхотни резултати. З: Начало на бизнес, изобретение, романтична среща. О: Помрачено щастие, тежки тайни за пазене.
21.ПЛАНИНА Следвай амбициите си, но уважавай и тези на околните. Ламтенето може да доведе до загуба. З: Стремеж за превъзхождане над всичко О: Безсмислени опити, непреодолими пречки.
22.ПЪТ Не овъртай, а вземи решението, което трябва възможно най – скоро. З: Обмислен избор, предприемане на нещо ново. О: Изчакване, компромис, морален разпад.
23.МИШКИ Осъзнаване на грешките е първа стъпка към предотвратяване на повторното им допускане. З: Проблеми в службата, грешки, лъжливи приятели. О: Измама, кражба, лоши инвестиции.
24.СЪРЦА Не се съмнявай в любовта около теб, отвърни с любов и я разпространи. З: Велика любов, семейно щастие, сбъднати мечти. О: Нестабилност, семейни и професионални проблеми.
25.ПРЪСТЕН Преди приемането на конкретно предложение първо го обмисли добре. З: Предстояща сватба, стабилна връзка, изгоден договор. О: Невъзможност за взимане на решения, обтегнати отношения.
26.ДНЕВНИК Не споделяй плановете си с друг за известно време. Ще откриеш най – добрия съвет в себе си. З: Интимност, тайни, приятни моменти. О: Меланхолия, разкаяние, угризения.
27.ПИСМО Не подценявай предупрежденията, плановете ти може да се окажат в опасност. З:Важна новина, бележка. О: Неуспешен отговор, безсмислено съобщение.
28.КАВАЛЕР Довери се на мил човек, който искрено те обича. З: Любим човек, верен приятел, надежден професионалист. О: Съмнения, незадоволеност.
29.ДАМА Довери се на жената, която те обича, тя ще направи всичко за теб. З: Любима жена, искрена приятелка, могъщ съюзник. О: Егоист, жена предател, самонадеян.
30.ЛИЛИЯ Преди да се втурнеш в авантюра или сериозна връзка премисли пак. З:Необходимост от разясняване на чувствата, целомъдрие. О:Стерилитет, самота, пренапрягане.
31.СЛЪНЦЕ Използвай талнта си и се доверявай на себе си. З:Осъзнаване на възможностите. О: Усилия напразно, намален ентусиазъм.
32.ЛУНА Когато преценяваш непознат, следвай интуицията си. З: Осъзнати мечти, проникновение, поличба. О: Илюзии, разбити фантазии, разпръснати мечти.
33.КЛЮЧ Упорстване за невъзможното е безсмислено. Трябва веднага да се смени поведението. З: Ловко решение, безполезни знания. О:Затворени врати, горчиви разочарования, невъзможен изход.
34.РИБА Действай бързо, но не безразсъдно. З: Успех, пропорционален на бързината на действие. О:Голямо безпокойство.
35.КОТВА Трябва да си постоянен. Имаш това, което е необходимо. Търпение. З:Основателна надежда, усилие, което с времето ще доведе до успех. О:Напразна надежда, незадоволителни резултати.
36.КРЪСТ Вярвай на съдбата, късметът няма да ти изневери. З: Покровителство, успех, религиозност. О:Край на хубав цикъл, съдебна загуба.

# 336
Трите ми карти за деня са :
 13дете +26пръстен +2 детелина
 Дали правилно ги тълкувам -забавление свързано с връзка , което ще има успех
Ако ви се иска помагайте:))

# 337
Здравейте пак , момичета! Виждам , че тук се е вихрила интересна дискусия с Мах7 и Цветето... Thinking Ами какво да кажа, всеки е волен да вярва в каквото си иска, но следва да избягва да обижда вярванията на другите  Naughty Некоректно е! Относно гледането на карти(кафе, боб,таро,ицзин, руни,восъколеене, гадаене по свещ, по пръстен, по природата и животните) хората са го правили от древни времена и ще продължават да го правят, просто защото чрез тези предмети ( знаци, същества)самата ни интуиция, Висшият ни Аз ни дава информацията, която знае предварително...Това са научно доказани неща, не говоря врели - некипели и бабини деветини! А относно това " за какво ще ни натупат мъжете ни", ей това вече е доста изпълнено с предразсъдъци и суеверия от стари времена, и докато живееш в стария патриархален свят , където "жената е длъжна да се подчинява и да слуша мъжа", дотогава и ще си сам...Разчупи мисленето си, ограниченият си ти!
Така, поуспокоих се малко  Laughing Сега да кажа, че след вчерашния изпит мога да потвърдя напълно подредбата на Весинко, взех го, доволна съм, но за малко да не го, защото се появи жена/ колежка, изтеглих въпроса и...реших да си тръгвам  #Crazy След това прочетох злорадството в очите й и седнах обратно  Laughing Това ме спаси, имам най - високата оценка от трите! Освен това се запознах с един много интересен човек и въобще - всичко беше като насън!
Благодаря ти, Весинко! И на всички , че ви има!
Ако някой има желание може ли да направи една голяма подредба, престои ми местене в друг град до края на февруари, какво ме чака там, ще намеря ли добра квартира, как ще изглежда работата, ученето ми?
Предварително благодаря!  bouquet
Ваша Бивша Желязна ръка smile3525

# 338

за мен тези карти ако са за в личенплан ,взаимоотношение за любов- бих ги тълкувала така:хубави емоции,но за да не се чувстваш не на място ,не трябва да се пресилват нещата,не исакй повече от това което знаеш че ще получиш. картите не са ти лоши,но може би за да се угоди на нещо ще трябва ''благородна лъжа''-дали ти или някой друг ще трябва компромис да се даде.
 дали си говорите за брак,може би някой все овърта при отговор. затова ти казвам и че не трябва да си притиска.-това ако госворима за връзак която е на лице и има идеи за брак.
 както казвах при три карти за ден,без насочващ въпрос и проблем няма как да дадем точното значение на картите,а те са много.

ден на романтизма,няма дейност но пък има едни наивни и чисти помисли. или се заражда нещо при теб.може би тази детелина подсказва че е време да тръгнеш към тази любов,ако говорим за любовта де. значи детелината не е точно че всичко ще стане ,но пък е един подходящ момент за теб да се огледаш и нправиш най-добрия избор. общо взето каквото и да мине през този ден  ,като негатиов бързо и ще отмине.спокоен ден.

Nightwish-радавам се че си се справила, и не си се поддала на лошите очи,за теб те са били стимул. успех.
п.п-
Цитат
Цитат
Ваша Бивша Желязна ръка smile3525
-добре е че поясняваш. скоро не си идвала при нас,макар да си смени името заради тежкото послание,бях свикнала,но небешели ''алисия'' наскоро? или се бъркам с друго момиче?

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 11:11 от *МЕГИ*

# 339
Бях, бях , Меги  Laughing Пак се смених, не се бъркаш, все съм си аз, една и съща  Embarassed Повече няма да се променям и " преобличам"... Но иначе да, злорадството й до такава степен ме стимулира, че по тема , която смятах че " не знам" седнах и написах блестящо 12 страници  Laughing Дай боже всекиму недоброжелателството да действа като стимул, а не като спирачка! Party

# 340
ликът сменяй,той е огледало на ежедневието ни. но с името трябва да свикнем. Grinning

ааа- ново лице Peace,много яко

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 11:49 от *МЕГИ*

# 341
А какво мислите при гледане на мъж, без въпрос и на неочаквано излизат: - книга-звезди-жена- пръстен?
 Според мен нещо ще научи този мъж, това е нещо за което е мечтал, във връзка с жена или предложение от жена...

# 342
според мен ще изживее една приказка. нещата са толкова хубави колкото той си ги представя.

# 343
Благодаря мери найстина си точна със тълкуването,имаш право със благородната лъжа понякога е необходима ,много ми се изка да направиме голяма подредба за мен аз редя картите и чета от форума ,как се тълкуват по диагонали и вертикали ,но не съм още така добра за да свързвам нещата както вие. Все още се придържам  към обяснениятя на всяка карта и понякога не мога да ги разталкувам ясно ...А когато чета вашите отдговори просто ви се възхищавам колко ясно тълкувате .  bouquet

# 344
нищо,винаги съм казвала че всички се учим. аз пък и другите винаги имаменотката на притеснение да не се посрамим-всъщност да говоря от мое име. но ние сме си много близки тук,за което истински се радвам и надявам да продължим така. тактични и любезни и искренни.
 ако си чела в началните теми,и си обърнала внимание -темата беше почната от цветето, тогава аз сама си водех монолог,за картите. тези карти съм ги копувала преди много години и така от тогава та до сега не съм гледала,докато не видях темата. на онзи етап знаех само -значението на картите,нямах представа как се глдеа,реди и тълкува. всичко беше буквално четено от една мини книжка. и все си мислех нещо липсва.
 всичко си нагаждах,и колко смешно беше-редя на приятелки ,обръщам карта-чета за нея и се чудим,какво ли е това,как да го разберем...
 винаги в началото  е така.
 за един месец четене от нета,и подредби от съфорумци, някакси не се  усетих как започнах да търся отговорът им. дори понякога незная как ми идват мислите от видяните карти,просто картите явно вече ги познавам. много е важно  да знаеш картите-а това е кои са всичките 36 карти,като образ,картинка. и когато само погледнеш една,да знаеш общо нейно значение. после идва ред на комбинацията,много четеш, но сама сдобиваш усет какво ти казват.
 затова когато правиш голяма подредба, даваш насока-здраве,пари,работа,любов,дете,пътуване... еденичното значение на картата е водещо за търсеното на твоето желание за кое да се погледне.
 а когато правиш три  карти,тълкуваш първо сама тук,зада може  да разберем насоката на  запитването,интересът.

Общи условия

Активация на акаунт