игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 455
  • 772
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро!
Аз си мисля да му хвурлим карти на това момченце, което има мераци да се жени, че да се поуспокои малко. На мен отсега ми е ясно, че доста ще трябва да се промени, че да срещне с мечтаното момиче!!!

За сълза: Мисля, че си много права, проблемите на жената са свързани с другият мъж, май се чуди дали да разкрие тяхната връзка, а за мъжа й, той май си знае за тази връзка, може би той ще предприеме стъпки към раздяла, но това за него е нормално развитеи на нещата.

# 316

Това са моите карти за деня.
Май днес няма да постигна резултатите, които искам.

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 08:50 от ЛУНА 7

# 317
-
луна7-защо да не постигнеш,стига да не подходиш наивно. ако имаш нужните познания по въпроса за който си мислиш. навярно ще откриеш нов начин зада получиш нещото за което питаш.

по повод мах7- експеримент,от който както каза'' тати'' рибите клъвнаха.но пък хубаво се получи,някой да изслуша и нашия глас в този ден.

# 318

Това са моите карти за деня.
Май днес няма да постигна резултатите, които искам.
По скоро ще се двуомиш.

# 319
за голямата подредба на сълза-може да е имало някой  охажор,само акто такъв ,който и се е натискал,той на нея.
 дори и да е имало колебания,залитване от нея страна,много бързо е поставила границата тази  жена.
 сега е намерили или ще намери стабилност в сърцети си,застой, зада може нещата да изпъкнат и тя  да сложи ред на отношенията които ще  се възродят ссъс мъжът и. трябва да му помогне в правооценката,колеблив е в нещо за тях. може би исак да си върне  за нещо което дори и няма такова.

# 320
Ох, този път реших, че съм се справила по- добре, че картите са започнали да ми говорят  Laughing
Като гледам горе в дясно карето от 4 карти Книга, Мечка, Жена и Планина ми се стори, че за първи път говорят ясно. Още повече нали предварително указах какво да бъде Мечката. Ако се беше паднала картата някъде далеко щях да реша точно обратното- че друг човек няма в живота й. Веси, Меги, къде греша? Аз ги виждам нещата точно като ЛУНА 7, с тази разлика, че смятам, че тайната ще бъде добре пазена. ЛУНА 7, коя карта ти говори, че смята да оповести връзката, ако има такава изобщо?
Меги и на мен ми направиха впечатление последните 2 карти- Мъж и Писмо, но пропуснах това да го пиша. Смятам, че като бъдещо развитие погледа ще се обърне точно към съпруга и точно нейна ще бъде инициативата за подобряване на отношенията.
Извинявам се за многото въпроси, опитвам се без да досаждам както на вас, така и на картите, да хвана посланията им правилно.

# 321
По голямата подредба...

Мился, че нещо неприятно и проблеми, които не е очаквала доста ще я изненадат...
Със сигурност някакав край, ще й носи страдание, дано не е нещо сериозно...
Неприятности в къщи категорично.
Аз смятам, че на неочаквано тя ще постигне някакво хубаво съглашение със мъжа си и той или тя ще имат известие или той документи някакви или изследвания от този род.

# 322
ти имаш най-добър поглед върху дамаат и мъжът и.
 ние само гадаем.

в голямата подредба са важни и домовете в които попадат картите.
 винаги се обръща внимание на първата коя е- тук е букет-това което е очаква-изненада,заслуга,радост ...''сърце в дом дърво''- стабилно отношение,отговорно към сърцето си жена'' със здрава представа за това.   мечката  е нагласих от цялата редица,в която има лисица- умилкване,свалка,сърцето,книгата и мечката със околните коса и бич, ги тълкувах като краят или границата която е наложила жената,още повече че мечката е в домът на гробът-краят. по диагонал се вижда-мечка,дама,дете,мишки,лилии-ето пак краят преди дори да има нещо като изневяра,и понеже лилиите са както добродетел-така и сексуално превличане-може да тълкуваме-край на интрижките ,които се провокират от мечката,и надделява добродетелното сърце на жената.
 а защо мъжът мисли за отмъщение- книгата-тайната,и диагоналът до мъжът- има облак-неяснота ,куче до мишки-развалени приятелски чувства, а ''змия и дом+пръстена и целият подледен ред- ги видях като идеята за отмъщението на мъжът. няма да направи нищо,но да си каже. бих казала че него го очаква някаква голяма изненада,среща ,разговор.
 ревност,от нещо ново,но като свикне  ще се уталожат нещата. ново дали в работа,колеги,идеи,кафене...нещо непознато за него го кара да се държи по този начин сигурно.
 общо взето ще има малко неприятности тази жена,но няма начин трябва да преминат.можеби не е толкова трудно,колкото ще изисква време.

Цитат
Ох, този път реших, че съм се справила по- добре, че картите са започнали да ми говорят
- всеки има усет тук,защо да си в грешка,щом не сме писали еднакво ли? в другият форум мотото вчера беше- когато всички мислят еднакво,значи никой не мисли- нещо от този сорт,цит.по памет Thinking

# 323
Сълза аз правя връзка и с другите карти около мечката. Ако жената имаше любовник щеше змията да излезе около нея и мечката да я конкретизира. Трябва да има чувства, лилиите примерно...нещо такова. Разбира се че мечката ако е до сърцето няма как да не е втора цигулка. Но тук сърцето е до кулата, а тя уточнява друго.
Виж предната голяма подредба. Проследи пътя на жената и после сърцето на буква Г са. И ще направиш веднага връзка, че жената има любовна връзка, а не брак в случая.

# 324
сетих се че имаше съвет както първата карта така и последната от предпоследният ред да и' се обръща внимание.

веси пробва ли вече с обърнати карти,понеже ги познаваш правите добре, дали да не се опитаме и с обърнати малко да видим как стоят нещата. в първа ли къде бях пуснала на руски,ще погледнем ли,и някой ден да пробваме,а?
 аз не съм работила с обърнати до сега

# 325
Меги, изобщо не се сетих, че трябва да видя и Мечката в кой дом е. Сега разбрах тълкуването ти и си напълно права. Вероятно е имало ухажване, дори може би са използвани и нечестни средства, но е ударено на къмък. Неприятностите около нея явно са от друго естество, което не мога да определя. Пък може шефа й да я сваля, знаеш ли  Laughing
Веси, змията излиза около мъжа, затова реших, че него го касае, но не съм го тълкувала, понеже гледаме Жената.
А в големите подредби аз гледам първите две карти, а тук са Букет и Лисица. За това не тълкувах само Букета, а двете в комбинация.
Вярно всеки има собствен поглед, ама за нас които се учим при това толкова тромаво е важно да поемем по правилни път, пък след това ще наместваме детайлите  Grinning
2, по Кръст и Гроб ли съдиш, "че нещо неприятно и проблеми, които не е очаквала доста ще я изненадат...
Със сигурност някакав край, ще й носи страдание, дано не е нещо сериозно...". Защото това е зад гърба й. Т.е. или са в миналото или ги е загърбила, но при всички положения не я очакват в бъдеще?

# 326
 Sulza надявам се да е така, както ти казваш...

# 327
интересно е че букет е 9 карта-а в девети дом е гроб.лисица до букет и гроб долу-на мен ми иде като краят на измамните предложения или разкритото от жената непочтенно отношение и отхвърлянето му. доста трудно е да се държи така,коства и нерви и неудобство.
 а за змията аз ми се стори онази интрижка която  ще и приготви мъжът и',ще ийма хаплив език.но всичко с времето ще се уталожи и отмине.

# 328
сетих се че имаше съвет както първата карта така и последната от предпоследният ред да и' се обръща внимание.

веси пробва ли вече с обърнати карти,понеже ги познаваш правите добре, дали да не се опитаме и с обърнати малко да видим как стоят нещата. в първа ли къде бях пуснала на руски,ще погледнем ли,и някой ден да пробваме,а?
 аз не съм работила с обърнати до сега
Не съм чела за обърнати карти, но ако имаш информация и споделиш ще опитам разбира се. Единственото което знам е, че ако картата е обърната, значението и е противоположно.
Аз знам, че всяка първа карта на реда определя насоката на гледането. Тя показва важното. Особено първата карта на цялата подредба.

# 329
1.ВСАДНИК. Сообщение неясное, скорее сомнительное. Им надо пренебрегать, отрицать, оно ненужно.
2.КЛЕВЕР. В планах произошла помеха, он рушится., точнее на грани.Убыток.
3.КОРАБЛЬ. Задержка рейса, поезда, приезда кого-то на транспорте.Неопределенность в маршруте, сомнение по поездке.
4.ДОМ.Негативная обстановка в доме, недружелюбная атмосфера.
5.ДЕРЕВО.Проблемы со здоровьем в плане физической и духовной усталости, отсутствие сил по росту в каком-то вопросе.
6.ТУЧИ. Неопределенность вопроса или человека, полная неясность.
7.ЗМЕЯ. Самообман.Тщательно взвешивать свои действия и поступки, не забывать об осторожности.
8.ГРОБ.Изменение по жизни, кот. заставляет жить по-другому в критических обстоятельствах.
9.БУКЕТ.Долгое ожидание удачи /изматывающее/, нерадостный подарок, его отсутствие.
10.КОСА.Надо смотреть какую карту режет. Может быть как потеря, так и урожай.
11.МЕТЛА.Необходимость пересмотра причины ссоры, скандала.Полное изменение действий.
12.ПТИЦЫ.Бесполезные хлопоты. Если /СОВЫ/ трудности, то человек сдается, опускает руки, пасует.
13.РЕБЕНОК. Нет начала, нет доверия, нет новой перспективы.
14.ЛИСА.Неясная сторона обмана, его предположение, опасность и риск появления.
15.МЕДВЕДЬ.Отсутствие силы, помощи покровителя. Кто-то подведет в решающий момент жизни.
16.ЗВЕЗДЫ. Повторение ситуации с погрешностями и долгими ожиданиями.Желание конечно сбудется, но в другом виде.
17.АИСТ. Отсутствие или задержка в перемене жизни.
18.СОБАКА. Интерес друга к Вам перевернулся, нельзя сказать, что он плохой, скорее ненадежный партнер. Вероятность неудачи в дружеской поддержке.
19.БАШНЯ. Нестабильное положение в учебе, на работе.Дело в суде откладывается, проволочка вопроса.
20.ПАРК. Плохая компания. Дурное общество.Толкучка.Пустые переговоры, излишняя суета. Предупреждение об опасности ложной дружбы.
21.ГОРА. Покорение вершины, препятствие рухнуло, обвалилось. Оно позади.
22.РАЗВИЛКА.Неправильный выбор пути, не самый удачный вариант.Не воспользовались шансом.
23.КРЫСЫ.Куда смотрит крыса=ворует или проносит со страхом и уловками. Если она не одна на карте, то полная растерянность, обескураженность.Потеря неизбежна.
24.СЕРДЦЕ. Волнение, боль, переживание, конфликт, сердце не на "месте".
25.КОЛЬЦО. Проблема в договоре.Угроза срыва, распада.Необходимость в его продлевании/пролонгации/.
26.КНИГА. Нет необходимости раскрывать чью-то тайну, секрет. Нет смысла в обучении /лень.../, нежелание учиться.
27.ПИСЬМО. Длительное ожидание звонка, информации.Задержка документов.Отсутствие ответа.
28.МЧ. Позиция мужчины в чем-то изменилась.
29.ДАМА. Позиция женщины в чем-то изменилась.
30.ЛИЛИИ.Человек находится в опале. Неудачи, огорчения.
31.СОЛНЦЕ. Временные неудачи из-за подпаленности, они проходят как сойдут ожоги на теле.
32.ЛУНА.Депрессия.Дискомфорт.Равнодушие.Непризнание заслуг.
33.КЛЮЧ.Он не подходит, не найден.Решение откладывается.В лабиринте ложный путь-дверь закрыта.
34.РЫБЫ.Сомнительный финансовый план, он утопичен.Неудачный выбор партнеров. Риск потери денег.
35.ЯКОРЬ. Нет надежды на будущее.Неверие в план.Ветренность, непостоянство убеждений.
36.КРЕСТ. Решение принято не в лучщую сторону или не поставлены точки над"I". Вызов судьбы перевернул все кверху дном.

Общи условия

Активация на акаунт