игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 344
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
Къде да търси изгубени документи човек
Трета дом. - съседи, братя и сестри, роднини (лели и чичовци), място на обучение. Търси  в областта, която държите книги, документи, писма, химикалки, може би дори и във вашата пощенска кутия или в колата си. Посока - север-североизток.
иначе картите които излязоха са писми-котва-змия , мисля си че можа де са на работното му място при жена., или да му помогне жена от работата му.
 А Азади ,не се сетих че кулата може да означава и високо място .
 ама лилии + къща , тогава би трябвало да означава опора от семейството.Подкрепа  Ами има много логика , защото опората ще е в семейството на когото са апартаментите / стабилизиране на финансово ниво/
Какво друго значение би могло да има? а може би имот с достойнства знам  ли ?

# 511
Меги се губи, Веси нещо не влиза често , що така дами?

# 512
ЗДРАВЕЙТЕ И ДОБЪР ДЕН НА ВСИчКИ ,зимма много ти благодаря и на всички които дадохте мнение за документите дано наистина ги открият веднага ще напиша ако се появат . newsm10

# 513
Здравейтее!
Аз си имам приятел вече. хихихих Heart Eyes
Влизам рядко защото шефа ми виси постоянно на главата, но утре ще гледам да съм постоянно тук.
Зима всичко каквото излезе за мъжа май стана. Юпииии. newsm68
Как се развива тази ми връзка

Понеже не съм с акъла си, оставам на вас да ми кажете.

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 15:09 от vesinko

# 514
е Веси браво , искеренно се радвам за теб! Браво , След малко ще погледна , че имам нещо да свърша , ама гледам хубави карти.
 картите говорят за нов начин на живот, успешен  . Чувстваш се щастлива. и пак се повтаря ново начало .

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 15:33 от zimma

# 515
Веси , дай Боже да ти е вс. наред и да ни радваш повече  с хубави вести

# 516
Весинко много се радвам за теб Hug Не че много ги разбирам тия карти ,но според мен картите ти показват една много добра връзка, късмет който не трябва да се изпуска 

# 517
Ееее благодаря на всичкиии. Дано да съм намерила човека. Hug

# 518
Е нека и аз да те поздравя ,много любов и красиви мигове от сърце  и аз много не съм на ,,ти, ,със картите ,но това което се вижда е хубаво начало успех  :bouquet

# 519
здравейте веси браво това са хубави новини Grinningа картите ....някакви проблеми може да има.,мож Grinningе да има болен човек в неговото семейство...незнам как стоят нещата но излиза дете дали той има или ти незнам но може да имате  дете да станат нещата сериозни Laughingвнимавай има жена до него това е м ай сестра или майка ама е малко строга..и евентуална екскурзия може да направите Laughingаз виждам така нещата

# 520
Тази жена винаги ми излиза. Ще помоля някоя  да ми нареди едни карти за бъдеще с него. Как ще бъдем. Тази змия наистина винаги ми излиза и то в неговото семейство.
Сега, спомняте ли си когато ви говорех за приятелка с ин витро. И говорехме за броя на бебетата. Аз казах 1,Зима каза 1, Меги каза 2. Бях изтеглила карта Конник.
Днес се разбра, че едното бебче не е оживяло и е останало само едно, но да  е живо и здраво и да се роди леко.

# 521
абе Веси аз  да ти кажа честно , този начин с броя на децата  не ми е много сигурен  двойните карти са много малко , но пък  като се замисля и в живота е така . може и да и така да е . В един форум обаче по интересното което е видях че опредлят пола на детето от по 5 карти. незнам дали го знаеш но аз  бих се пробвала , ще се радвам и другите да опитат.
 Веси по добре ти имаш ли възможност да изтеглиш 5 карти като питаш за пола на бебето , че по добре познаваш приятелката си.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 09:20 от zimma

# 522
Привет на всички ! кафе ще пием ли момичетаа??

# 523
абе Веси аз  да ти кажа честно , този начин с броя на децата  не ми е много сигурен  двойните карти са много малко , но пък  като се замисля и в живота е така . може и да и така да е . В един форум обаче по интересното което е видях че опредлят пола на детето от по 5 карти. незнам дали го знаеш но аз  бих се пробвала , ще се радвам и другите да опитат.
Дай подредбата за пола. Аз днес съм си забравила картите, но утре ще пробвам.

# 524
а значи аз  ще пробвам  няма подредба 5 карти се теглят в редица.
 ха излезе момче , сега ще поместя картите

логиката е че са излезли по вече мъжки карти!

Общи условия

Активация на акаунт