игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 328
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
Привет на всички ! Успешна седмица Simple Smile), Слагам кафето и идвам !
15мечка +33ключ +24сърце+35катва+8гроб

това са ми картите за деня и ще се радвам да коментиратеSimple Smile

)
Благодаря ви !
днес  явно ще се наложи да използавш  по твърди , силови начини за постигане на твоето и това ще е свързано в сферата на чувствата.Става въпрос  за прекалено доверие в някого и явно ще откриеш нещо в тази връзка.
Зима ,аз уж съм добър човек, но току виж съм откачилаSimple Smile

# 496
какво ще се случи между мъж и змия , неговите мисли  ,намерения , желания .За Цветето.

прави впечетление че между тях има внезапно изниканала преграда или порсот нещо непреодолимо в бласта на чувствата и флирта.Мъжът крие това което се е случило хубаво нещо между тях от дома си.В момента при него има много емоции и чувства.Мъжът се страхува много отново излиза да не бъде разкрит в семейството си.Значи той ще отстоява своето , държи на позицията си отностно промени.Струва ми се обаче , че ще има изминения при него , които още са в момента скрити.имам предвид че е възможно да промени мнението си, но ще бъде изправен пред избор .Двоумение.Ще има решение , и направен избор , но ще дойде като че ли от вън , наготово , независимо от това какво желае мъжа , и ми сеструва , че това няма да и хареса на змията.също ми се струва , че това решение ще бъде свързано със  зъпъзване стабилонстта на семейството /дом +дърво/  и желание за избягване на питеснения в работата  /котва + сови/.Струва ми се че ще има разговори , изясняващи , дори спорове между мъжа и змията.отностно , тези прегради в отношенията им.Змията от една страна иска да работи честно и открито , от друга пък  е готова сякаш на лъжа за да постигне сигурност и стабилност в отгношенията с мъжа.Мъжа харесва змията , приятно му е да е снея ,чувства се добре.Старх от контакт  от страна на мъжа, спрямо жената.тези риби и сълнце означават буквално добри постъпления парични , но незнам дали не биха могли да се тълкуват  и като задълбочаване на чувствата и щастие. Ако съдбовните карти оказват развитието на въпроса то според мен страха ще бъде преодолян и ще има връзка и по дълбоки отношения.
 Просто нямам още необхидимия опит  с четерите карти , незнам точно какво показват , дали наистина става въпрос за съдба и нещо които ще се случи независимо от нас , или нещо друго.  ЩЕ СЕ РАДВАМ ЗАЕДНО ДА РАЗБЕРЕМ , КАТО СИ ПОДАВАМЕ ОБРАТНА ИНФРМАЦИЯ  .Ако погледна нещата по друг начин излиза че съдбата кръста в случая там е слънцето , кореспондира ккато с жената така и със змията между тях лилии , тоест ще има връзка и отношения мъжа и с двете жени.Времето ще покаже.Освен това ми е итресно ако мога след време да разбера , дали е получил пари човека от работа , при това доста добра сума .

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 14:32 от zimma

# 497
какво ще се случи между мъж и змия , неговите мисли  ,намерения , желания .За Цветето.

Аз виждам тотална заблуда за Цветето.. Това не е човека. Този мъж има измамни чувства към нея и това е заблуждава. Всъзнанието му като ,че е повече финансовата страна на живота.
Пориви и срещи но краткотрайни ... Пречките за него са деца и пътища..
Не виждам стабилност в отношенията..
Може и да греша
По -точно взаимоотношенията не са дву странни . Повече като ,че тя иска тези взаимоотношения да ги има..
Дори мисля,че ще бъде покосена от неговите откази за интимност. Доста лицемерие има от негова страна

Вижда се дилемата на Цветето.. за отношенията - на къде да хване... да си стои на това положение или да дерзае за други взаивоотношения..
Няма переспектива в ролята на змия...Всичко е една илюзия ...

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 13:14 от azadi

# 498
Аз не виждам връзката на тоя човек със змията. Има ли изобщо някакви отношения?!

# 499
отново въпрос за приятелка  иска ли да има бебе мъж от змията?

Според мен в дома на детето е парка , тост мъжа има мисли за нещо в тази насока при това ще се радва да се случи , от дентаа страна е подарък , от другата змията. Буквално картите между мъжа и змията означавт свадба.Пръстен + парк.Има препядствия които трябва да ес преодолеят между тях двамата и то в областа на отношенията.Според мен иска , по точно съм сигурна , че иска връзк асъс змията и е логично това да е свързано с дете , само че сега виждам че тези препядствия с асвързан с жена му./Ето жена - планина , отгоре свързката  парк , тоест дома на детето/отдолу облаци , страхвете и несигурността. Отдоле последните четери карти има взето решение иска дете, но се страхува.Освен това щъркела който отговаря за изменията и коствено за дете, се намира в дома на детелината , тоест има желание за промяна и постигане на тази промяна , като тя ако се случи ще го направи щастлив , там е и сърцето , според мен иска дете мъжа.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 14:57 от zimma

# 500
  • плевен
   прави впечетление че между тях има внезапно изниканала преграда или порсот нещо непреодолимо в бласта на чувствата и флиртада има бариера и по скоро е на основа на чувства.Мъжът крие това което се е случило хубаво нещо между тях от дома си.да,връзката е скритаВ момента при него има много емоции и чувства.Мъжът се страхува много отново излиза да не бъде разкрит в семейството си.да така еЗначи той ще отстоява своето , държи на позицията си отностно промени.Струва ми се обаче , че ще има изминения при него , които още са в момента скрити.имам предвид че е възможно да промени мнението си, но ще бъде изправен пред избор .Двоумение.Ще има решение , и направен избор , но ще дойде като че ли от вън , наготово , независимо от това какво желае мъжа , и ми сеструва , че това няма да и хареса на змията.също ми се струва , че това решение ще бъде свързано със  зъпъзване стабилонстта на семейството /дом +дърво/  и желание за избягване на питеснения в работата  /котва + сови/.Струва ми се че ще има разговори , изясняващи , дори спорове между мъжа и змията.отностно , тези прегради в отношенията им.Змията от една страна иска да работи честно и открито , от друга пък  е готова сякаш на лъжа за да постигне сигурност и стабилност в отгношенията с мъжа.Мъжа харесва змията , приятно му е да е снея ,чувства се добре.Старх от контакт  от страна на мъжа, спрямо жената.тези риби и сълнце означават буквално добри постъпления парични , но незнам дали не биха могли да се тълкуват  и като задълбочаване на чувствата и щастие. Ако съдбовните карти оказват развитието на въпроса то според мен страха ще бъде преодолян и ще има връзка и по дълбоки отношения.
 Просто нямам още необхидимия опит  с четерите карти , незнам точно какво показват , дали наистина става въпрос за съдба и нещо които ще се случи независимо от нас , или нещо друго.  ЩЕ СЕ РАДВАМ ЗАЕДНО ДА РАЗБЕРЕМ , КАТО СИ ПОДАВАМЕ ОБРАТНА ИНФРМАЦИЯ  .Ако погледна нещата по друг начин излиза че съдбата кръста в случая там е слънцето , кореспондира ккато с жената така и със змията между тях лилии , тоест ще има връзка и отношения мъжа и с двете жени.Времето ще покаже.Освен това ми е итресно ако мога след време да разбера , дали е получил пари човека от работа , при това доста добра сума .а чака едни пари,всъщност чака момента да си ги изкара

# 501
  • плевен
Аз не виждам връзката на тоя човек със змията. Има ли изобщо някакви отношения?!

има да Wink

# 502
Цвете , благодаря за поясненията и ще се радвам ако има няккаво развитие по нататък  да незабравиш да споделиш.

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 10:54 от zimma

# 503
Привет на всички !! Къде се загубихте момичета?! Благодаря на активните дами,че са тук и има с кого да споделя кафето си!:)))

# 504
лично зе мен  ще се разбере отговора до два дни , то и въпроса е такъв ще се случи ли нещо до два дни. После ще кажа.
картите са кораб-къща-облаци
според мен отговора е -  да , а според вас?

Още едно нареждане за Азади , най после ще има ли продажба ?
лилии - къща-кула-луна-конник
излиза че това което искаш д апродаеш е май наследствено , или пък имаш подръжката на родителите си.Интрсно , но досега не се е падало или поне аз незнам имот или земя е точно , но тук кулата ми говори за недвижима вещ , тоест здание и ако съдя по картинката висока къща.Излизат и твоите вече изчерпани очаквания за продажба.последната карта ми говори че ще има движение по въпроса.
 Попитах и кога ще го продадеш падна се куче , това е много скоро , надявам се наистина този път нещата да се получат . Или пък кучето показва , че ще има радвижване по въпроса до две седмици ?  ще видим.

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 11:36 от zimma

# 505
лично зе мен  ще се разбере отговора до два дни , то и въпроса е такъв ще се случи ли нещо до два дни. После ще кажа.
според мен отговора е -  да , а според вас?

аз мисля ,че нещо пътува към дома , но е неясно какво Simple Smile) Ако коръба го приемем като път към дома , то наистина отговора е Да , но облаците като ,че все още е една неизвестност или отминаваща буря

# 506
ами това е нещо което искам да стане , но се притеснявам дали ще се случи.Не е от материален характер , просто нещо , дано да си права и да "пътува " към мен. Ще видим след два дни.

# 507
лично зе мен  ще се разбере отговора до два дни , то и въпроса е такъв ще се случи ли нещо до два дни. После ще кажа.

излиза че това което искаш д апродаеш е май наследствено , или пък имаш подръжката на родителите си.Интрсно , но досега не се е падало или поне аз незнам имот или земя е точно , но тук кулата ми говори за недвижима вещ , тоест здание и ако съдя по картинката висока къща.Излизат и твоите вече изчерпани очаквания за продажба.последната карта ми говори че ще има движение по въпроса.
 Попитах и кога ще го продадеш падна се куче , това е много скоро , надявам се наистина този път нещата да се получат . Или пък кучето показва , че ще има радвижване по въпроса до две седмици ?  ще видим.

Зима да те улесня Simple Smile) Не става въпрос за семеен имот , но си права ,че е кула , защото е на високо /Пампорово /и точно като кула изглежда имото / Аболютно си права ,че съм се изчерпала в чакането Simple Smile) Надявам се наистина да има движение и ще ви информирам

# 508
Къде да търси изгубени документи човек
Трета дом. - съседи, братя и сестри, роднини (лели и чичовци), място на обучение. Търси  в областта, която държите книги, документи, писма, химикалки, може би дори и във вашата пощенска кутия или в колата си. Посока - север-североизток.
иначе картите които излязоха са писми-котва-змия , мисля си че можа де са на работното му място при жена., или да му помогне жена от работата му.
 А Азади ,не се сетих че кулата може да означава и високо място .
 ама лилии + къща , тогава би трябвало да означава опора от семейството.Подкрепа.Какво друго значение би могло да има? а може би имот с достойнства знам  ли ?

# 509
Къде де(атърси изгубени документи човек
Трета дом. - съседи, братя и сестри, роднини (лели и чичовци), място на обучение. Търси  в областта, която държите книги, документи, писма, химикалки, може би дори и във вашата пощенска кутия или в колата си. Посока - север-североизток.
иначе картите които излязоха са писми-котва-змия , мисля си че можа де са на работното му място при жена., или да му помогне жена от работата му.
Писмото дава точна представа ,че са документи и със сигурност ще се намерят ,а змията ми говори ,че жена ще помогне , /дали пък жена няма да върне тези документи??/ Писмо- важни док. Котва - основателна надежда ,че ще се намерят,Змия - черноока жена

Общи условия

Активация на акаунт