игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 500
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
  • плевен
Здравейте и от мен.Изчезнах по много причини,но днес пак се обърнах към картите и си изтеглих 5 карти за деня:

Благодаря на отзовалите се Tired

# 571
балагодаря азади възможно е мое неразположение нещо от вчера не се чувствам много във форма Cry

# 572
а това са моите карти :
9букет+17щъркел+33ключ+15мечка+18куче

# 573
Здравейте и от мен.Изчезнах по много причини,но днес пак се обърнах към картите и си изтеглих 5 карти за деня:

Цвети, за мен това е страдание по някаква любов, която ти влияе много и ти вреди на здравето.. Пред дилема си ,кой път да поемиш идокъде ще те доведе. Все се надяваш на щастлива звезда

# 574
добро утро нека деня бъде успешен за всички .Хаиде на кафе картите ми заденя са конник1=мъж28=къща4=гроб8=жена29
Мъж ще ти донесе лоша новина за болна жена в семейството.

Цвети, за мен това е страдание по някаква любов, която ти влияе много и ти вреди на здравето.. Пред дилема си ,кой път да поемиш идокъде ще те доведе. Все се надяваш на щастлива звезда

За мен това са някакви блянове, които е крайно време да се заличат, за да се отвори живота ти към истинското. И като че ли, ти вече разбираш това и вървиш в правилна посока.

# 575
  • плевен
Проблемът е наистина така-и бляновете ги има,и страданието по любовта,само че незнам на кой фронт става това защото засега и на двата положението е зле Tired Надявам се ме рабирате за какво говоря.Все пак благодаря  bouquetДа и наистина все се надявам на по-добро развитие Peace

# 576
Момичета, пробвайте да тълкувате и моите карти , аз сама на себе си мие някак трудно ... Благодаря ви!

# 577
а това са моите карти :
азади аз смятам че за решаването на нещо свързано със работата ти ще има успех и можеби ще баде свързано сас приятел   ,които е на по висок пост тои ще ти помогне да намерих правилния път

# 578
Добро утро и от мен!!!  food010 Приятно кафенце!
По картите на ИРЕНЕ проблеми в семейството, битови разправии ( може нещо да се счупи, развали), повод за ремонт, скандал по битов въпрос...
По картите на АЗАДИ - влиятелен приятел ще донесе някакъв подарък, хубава вест, приятна вечеринка, изведнъж ще намериш решението на дълго мъчил те проблем, "очите ти ще се отворят" за красотата на живота, за доброто, ще се почувстваш богата и пълноценна...
По картите на ЦВЕТЕТО - кармична обвързаност с някаква тайна, душата ти се бори да се освободи от нещо , дълбок размисъл, преоценка, стремиш се "да отрежеш" нещо от себе си, като болен орган, за да "оздравееш" отново... Ще успееш да го направиш, но след време, до месец!  Hug
Момичета, може ли да попитам защо теглите по 5 карти за деня? Thinking Аз досега винаги съм теглила по три...

# 579
Nightwish - Много благодаря за тълкуването

# 580
за Цветето , съгласна съм с Азади , че тези тайни порови , и действат на здравето.И най вече на нервите.нещата трябва да се решат и то по правилния начин. Ти просто си бълскаш главата как да постъпиш.Чувстваш се уморена и изтощотена.

Азади
Цитат
позитивно изменение , намиране на решение , изход , може и влиятелен човек да помогне в случая или приятел.
Напоследък все хубави и подобни карти ти излизат  , има ли нещо което от предишните дни е станало .

# 581
Добра дощли и на другите

# 582
vesinko - да те питам за вчерашните карти хубавата вечер в комания на повече от 2- ма човека ли беше?

# 583
за Цветето , съгласна съм с Азади , че тези тайни порови , и действат на здравето.И най вече на нервите.нещата трябва да се решат и то по правилния начин. Ти просто си бълскаш главата как да постъпиш.Чувстваш се уморена и изтощотена.

Азади
Цитат

позитивно изменение , намиране на решение , изход , може и влиятелен човек да помогне в случая или приятел.
Напоследък все хубави и подобни карти ти излизат  , има ли нещо което от предишните дни е станало

Зима, чувствам се по- спокойна вътрешно , но нищо до момента. Все ще стане !!

# 584
vesinko - да те питам за вчерашните карти хубавата вечер в комания на повече от 2- ма човека ли беше?
Аз и той.

Общи условия

Активация на акаунт