игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 480
  • 772
  •   1
Отговори
# 585
моите карти за деня
лилии- мъж -облаци
 честно и сърдечно отношение на мъж ,но нещо го дразни , нервност.

друго питане отношение на мъж към жена тези дни?
сърце-змия-дърво.
интерсно че май има намесена друга жена , май този мъж не мисли за собствената си жена ,ами за друга извънбрачни отношения.
 чувства ли се човек  гузно че е действал по определен начин спрямо друг човек .
мишки-куче-път
значи първата част описва направо ситуацията , че човека е загубил приятел , доверието на другия човек.подли действия , втората част проблемни отношения , вес апак май се чувства вина как мисрете?

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 11:29 от zimma

# 586
моите карти за деня
лилии- мъж -облаци

Зима повече е като интимни отношения с мъж които ще се изясняват .

# 587
 облаците за изясняване ли са?
zimma - на теб ще се уча Laughing още н еми говорят катите много, много Rolling Eyes
картинката ехуабва за деня, но няма да останеш с този "вкус"...мъжът носи със себи нещо, коеот ще т ераздразни, но самият той  има тазу 2 на тенденция да дава лили и да дразни; споед мен денят почва добре:)

# 588
моите карти за деня
лилии- мъж -облаци

друго питане отношение на мъж към жена тези дни?
сърце-змия-дърво.
интерсно че май има намесена друга жена , май този мъж не мисли за собствената си жена ,ами за друга извънбрачни отношения.
 чувства ли се човек  гузно че е действал по определен начин спрямо друг човек .
мишки-куче-път
значи първата част описва направо ситуацията , че човека е загубил приятел , доверието на другия човек.подли действия , втората част проблемни отношения , вес апак май се чувства вина как мисрете?
Напълно съм съгласна с теб в тълкуването   Да кажа нещо и за комбинацията мишки +куче= неверен лъжлив приятел

# 589
zimma - на теб ще се уча Laughing още н еми говорят катите много, много Rolling Eyes
картинката ехуабва за деня, но няма да останеш с този "вкус"...мъжът носи със себи нещо, коеот ще т ераздразни, но самият той  има тазу 2 на тенденция да дава лили и да дразни; споед мен денят почва добре:)
няма проблеми , учи се , ще се учим заедно  Wink
това което излезе като карти за денс  при мен, е някакво продължение .Защото имахме спор за интимни отношения.Вероятно това ще се прехвърли и днес , може отново да се повдигне въпроса , през деня.Иначе като развитие ще започне добре , хармонично , но този мъж ми се струва че все пак  ще повдигне въпроса .Ще видим.
Много ми се иска да имаме карти които са редени и има вече яснота какво е станало по въпроса , и да ги даваме тук като загадки.попаднах на един форум там имаше такава ситуация ако искате мога да ви я дам като загадка , защото аз вече знам отговора и няма да участвам .Ако имате желание ще я пусна.

# 590
картинката ехуабва за деня, но няма да останеш с този "вкус"...мъжът носи със себи нещо, коеот ще т ераздразни, но самият той  има тазу 2 на тенденция да дава лили и да дразни; споед мен денят почва добре:)
няма проблеми , учи се , ще се учим заедно  Wink
това което излезе като карти за денс  при мен, е някакво продължение .Защото имахме спор за интимни отношения.Вероятно това ще се прехвърли и днес , може отново да се повдигне въпроса , през деня.Иначе като развитие ще започне добре , хармонично , но този мъж ми се струва че все пак  ще повдигне въпроса .Ще видим.
Много ми се иска да имаме карти които са редени и има вече яснота какво е станало по въпроса , и да ги даваме тук като загадки.попаднах на един форум там имаше такава ситуация ако искате мога да ви я дам като загадка , защото аз вече знам отговора и няма да участвам .Ако имате желание ще я пусна.
Пускай е зима . Това е полезно

# 591
За мен е притеснение на мъжа и неяснота по въпрос в интимната сфера

чувства ли се човек  гузно че е действал по определен начин спрямо друг човек .
мишки-куче-път

Страх да не вземе погрешно решение или страх от вече взето грешно решение.Търсене на начин как да поправи стореното.

# 592

така букета е сигнификатор на въпроса ,а въпроса е ще се състоои ли среща като имаме определен ,зададен  предварително ден.                  

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 12:54 от zimma

# 593
# 594
 ами те всички карти са суепр позитивни- само луната ( или там 32)  м епритеснява Thinking

# 595
аз , чаках още отговори , ама май няма желаещи да коментират. Да казвам ли какво е станало?
 Когато аз отговарях на този въпрос , също казах че ще има среща , и казах че ме притеснява луната , защото е твърде илюзорна , непостоянна.

добре отговора е че е имало среща , но не в зададеният ден, по късно се е състояла.
вече по луната може да се каже в рамките на лунния месец !
 допълнителните карти сърце и пръстен  ,вече говорят за любовна среща , с любим човек.

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 14:06 от zimma

# 596
 давай друга гатанка Mr. Green

# 597
Тази луна със сигурност си дава този срок. Лунен месец.
Зима спомняш ли си как ми излезе, че ще срещна мъжа до един лунен месец. така и стана. Явно е точно определяща.

# 598
ами да ви кажа има още една гатанка , и нея мога да пусна , ама и аз искаааааааааам. След това ще трябва да чакаме да напишат нови гатанки......
 Да Весе спор няма за срока на луната , мен само ме човъркаше нещо , а пък  от друга страна бях сигурна че има среща .

въпроса е ще вземе ли изпита?

# 599
ами да ви кажа има още една гатанка , и нея мога да пусна , ама и аз искаааааааааам. След това ще трябва да чакаме да напишат нови гатанки......
 Да Весе спор няма за срока на луната , мен само ме човъркаше нещо , а пък  от друга страна бях сигурна че има среща .

въпроса е ще вземе ли изпита?
Тези карти ми говорят за кофти изтеглен въпрос и колебание в началото, но май да. Ще се вземе.

Общи условия

Активация на акаунт