игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 463
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
Веси , ще изчакам и други да кажат , и после ще напиша отговора.

# 601
ами да ви кажа има още една гатанка , и нея мога да пусна , ама и аз искаааааааааам. След това ще трябва да чакаме да напишат нови гатанки......
 Да Весе спор няма за срока на луната , мен само ме човъркаше нещо , а пък  от друга страна бях сигурна че има среща .
аз виждам ,,че е отминало напрежението и решението е взето и също казвам Да

/users/1411/75/32/36/smiles/962736.gif[/img]
 въпроса е ще вземе ли изпита?
Тези карти ми говорят за кофти изтеглен въпрос и колебание в началото, но май да. Ще се вземе.
аз виждам ,,че е отминало напрежението и решението е взето и също казвам Да

# 602
хм, вижда се да-то,
но ми писна и залагам на  Crazy - не

# 603
дали има и други желаещи.........!
 айде ще напиша , значи казва жената там , че изпита е взет от някалко опита , втория опит.
 Аз бях предположила  да , но не обранах внимание на двойната карта Път . Общо погледнато ги познваме нещата , ама някак  детайлно би било още по добре.

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 15:56 от zimma

# 604
Нали съм шматка, малко изтрих картите , но да ме извините момичета Simple Smile))

# 605
дали има и други желаещи.........!
 айде ще напиша , значи казва жената там , че изпита е взет от някалко опита , втория опит.
 Аз бях предположила  да , но не обранах внимание на двойната карта Път . Общо погледнато ги познваме нещата , ама някак  детайлно би било още по добре.
то и облаците излизат , че е замъглено и след това излиза от бурята на притеснението, но детайлите са много важни Зимичка . Браво!

# 606
ами да ви кажа има още една гатанка , и нея мога да пусна , ама и аз искаааааааааам. След това ще трябва да чакаме да напишат нови гатанки......
 Да Весе спор няма за срока на луната , мен само ме човъркаше нещо , а пък  от друга страна бях сигурна че има среща .

въпроса е ще вземе ли изпита?
здравейте нека и аз да опитам мисля че картите показват , от самото начало  че със трудности и притеснения е започнал избора във отговорите  и накрая резултата е добър писмо значи излиза че испита ще бъде взет

# 607
Zdrsveite, izvenqvaite, 4e taka nabarzo, no tezi dni nqmam mnogo vreme. Kakvo mislite za tezi karti
10kosa-23mi6ki-20gradina-2detelina-krast
Vaprosa e za deteto mi. Kak e sas zdraveto? Imam nqkakva informaciq, no re6ih da pitam i kartite.

32luna-28maj-31slance
Tova e dali 6te ima sre6ta s maj do 1 mesec?
Mnogo blagodarq na otzovalite se drugata sedmica 6te se vklu4vam po-4esto.  bouquet

# 608
Добро утро в съботния ден!! Как сте?? Как е настроението днеска момичета?

# 609
  • София
Добър ден!
Още рано, рано изтеглих тези три карти за деня, но то станало обяд почти докато взема, че ги кача:

Много странни ми се струват, имам предвид конкретно за мен.

Понеже Таро са ми по-близки, изтеглих си три и от тях:

Да видим, какво ще стане в крайна сметка.
Ще се радвам на разсъждения, които да ми подскажат.

# 610
Zdrsveite, izvenqvaite, 4e taka nabarzo, no tezi dni nqmam mnogo vreme. Kakvo mislite za tezi karti
10kosa-23mi6ki-20gradina-2detelina-krast
Vaprosa e za deteto mi. Kak e sas zdraveto? Imam nqkakva informaciq, no re6ih da pitam i kartite.

32luna-28maj-31slance
Tova e dali 6te ima sre6ta s maj do 1 mesec?
Mnogo blagodarq na otzovalite se drugata sedmica 6te se vklu4vam po-4esto.  bouquet
Със сигурност среща с мъж до един лунарен месец. За детето май е имало посещение при лекар.

Флам разговор по телефона с мъж.Спор.

# 611
  • София

vesinko, обещавам да кажа как е минал деня, когато мине  Wink, но ми е интересно защо така тълкуваш картите - четеш значенията някъде или усещане?
Това, което аз имам като тълкувания е:

Писмо + Пръстен
" официально оформленные отношения (предложение руки и сердца)"
Пръстен + Мъж "большое значение каких-либо отношений, необходимость взять на себя ответственность" 
Все става дума за голяма сериозност на някакви отношения, за което лично аз бях учудена.

# 612
Пускам картите ми за деня, ако има желаещи да отразят мнение ще се радвам..
27писмо+21планина+32луна+8букет +29дама

# 613
Добър ден!
Още рано, рано изтеглих тези три карти за деня, но то станало обяд почти докато взема, че ги кача:

Много странни ми се струват, имам предвид конкретно за мен.

Понеже Таро са ми по-близки, изтеглих си три и от тях:

Да видим, какво ще стане в крайна сметка.
Ще се радвам на разсъждения, които да ми подскажат.

Флам, за мен карртите ти говорят за разговор с мъж, който ще е насочен в любовната сфера, но по картите Таро  нищо не мога да кажа

# 614

vesinko, обещавам да кажа как е минал деня, когато мине  Wink, но ми е интересно защо така тълкуваш картите - четеш значенията някъде или усещане?
Това, което аз имам като тълкувания е:

Писмо + Пръстен
" официально оформленные отношения (предложение руки и сердца)"
Пръстен + Мъж "большое значение каких-либо отношений, необходимость взять на себя ответственность"  
Все става дума за голяма сериозност на някакви отношения, за което лично аз бях учудена.

Първото което видя в едни карти винаги ми е най вярно. После гледам значенията ако имам колебание.
Писмото е комуникация, птиците са разговори,караници, ядове, леки проблеми.Мъжа е ясен.

Общи условия

Активация на акаунт